Tomek TJ Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Hasior jak jutro znajdę chwilę to Ci zrobie fotkę akurat dostałem takiego na części więc swoich nie będę rozbierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 super dziękijak coś to prosze na hasior.jerkbait.pl@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 super dziękijak coś to prosze na hasior.jerkbait.pl@wp.pl Hasior ale masz ładnego mejla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Ambitny plan @Hasior. Trzymam kciuki! Zdaj prosze relacje, najlepiej jakies foto story, z montazu tego lozyska i jego dopasowywania. DZIEKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 No więc łożysko w C4 ma wymiary 16x5x8(fi zew,grubośc,fi otworu).Zabezpieczone jest od góry pierscionkiem segera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 dzięki za dane.No ambitny mam plan kiedyś,gdyby nie krzywe wiercenie w starym ruskim orionie 102 z terkotka to bym se takie coś zmajstrował.ale młody byłem i nie bawiłem się jeszcze w Cad-zie i 3d teraz jestem w stanie zrobić sobie do kołowrotka każdą część więc( to tylko kwestia wycięcia na CNC , ramie wodzika do C4 można wyprofilować w programie tak by weszła duża łożyskowana rolka zrobić je z alu oxydowanego i już.no mam takie plany. Mifas ba no jacha ,że ładny mail trochę podróba bo ożeniony z wp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Fajne te stare kręciołki miały to coś i były nie do zajechania(jak ktoś dbał ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 hmmm C4, intyrewers, pozniej smoofh drag, w miedzyczasie garść łożysk i wychodzi nam prawdziwy HOTROD :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Moje retro Abu Cardinal 40 Dojechany na karpiach przez ojca Mitchell 400 Nówka wody nie widział z łożyskiem rolkowym przy korbce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Ostatnio znalazłem gdzieś opinię, że stare kołowrotki ABU, po przeksztalceniu firmy i zmianie nazwy na ABU Garcia, to już nie to... Że jakość wykonania i trwałość to już nie było to itd. Że wśród kolekcjonerów bardziej cenione są ABU niż Abu Garcia. Prawda to czy fałsz? Pytanie do tych, którzy siedzą w temacie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Jak dla mnie to tylko Abu.Garcia to już nie to,nawet kulturą pracy się różnią.Kręciłem trochę Abu Garcia i człek ma wrażenie jakby czegoś brakowało.Ale każdy ma swoje widzimisie .Za to Abu Zebco to już maszynki którym nie można było nic zarzucić.Praca,dopasowanie to po prostu miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Witam !Mój retro: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Jahresrute Limitowane edycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 C.d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 C.d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Eh Tomy Tomy Dozujesz nam tu mocno wglad w ta swoja kolekcje. Ale moze to i dobrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 To już ostatnie fotki,a na wiosnę już nie będzie co pokazywać bo zmienia właściciela cały ten chrust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 @Tomy - nie szkoda tobie pozbywać się takiego sprzętu? Ja mam teraz fazę na szukanie klasycznych perełek...obserwowałem abu suvereana na ebayu, ale cena przekroczyła mój budżet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 duce13 to już prędzej w Polsce dostaniesz taniej tego typu sprzęt np.są teraz na allegro praktycznie nowe ABU Cardinal 33 po 5stówek do kolekcji może i się nie nadają bo przykręcane do wędki były ale do łowienia pod UL to na całe życie młynki.Wygląda na to że ktoś kupił nie spodobało się łowienie klasykiem z terkotką{choć bardzo miękka i cichutka}teraz sprzedaje z wyglądu to na rybach one może były z parę razy albo i nie.Suweran to samo nówkę fabryczną można zdobyć ale to dość droga impreza jest.Czy mi żal-nie!bo wiem co sobie za to kupię .Napisz jakiego Suwerana szukasz w ciągu tygodnia mogę Cie skontaktować z gościem o ile jesteś gotowy na zakup fabrycznej nówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Dzięki Tomy, na razie obserwowłem żeby się w cenach zorientować...dobrze wiedzieć jednak, że jakby co to jest się do kogo zwrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Wygląda na to że ktoś kupił nie spodobało się łowienie klasykiem z terkotką{choć bardzo miękka i cichutka}teraz sprzedaje .... No właśnie , własnie nabyłem sobie na półke takiego 33 Kołowrotek ten , na ustawieniu z blokadą wstecznych obrotów ma załączoną terkotkę, dlaczego tak jest ???, zbytnio mi to nie przeszkadza , bo kupiłem dla ozdoby , ale ciekawi mnie co to za pomysł żeby z tym łowic ?!, dlaczego fabryka tak robiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 To nie jest terkotka. Młynek nie ma łożyska oporowego tylko jest taka mechaniczna blokada, która wydaje ten dźwięk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 ok! wszystko mi sie już rozjaśniło , dziękuję , pewnie taka gwiazdka po której skacze zapadka, przerabiał to może ktoś z was na łożysko oporowe? mam jeszcze 44 i jest to samo , ale ten młynkiem chciałem połowic od czasu do czasu , jednak z tą terkotką zajoba mozna dostac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marteenez Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 A mnie wpadl w rece taki oto cukierek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi