Mekamil Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Wypas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 z którego roku ten Bantam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marteenez Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 z którego roku ten Bantam? Szczerze mowiac nie wiem z ktorego roku jest ten egzemplarz. Ale trafilem na informacje, ze 100ki byly produkowane w latach 1979-1981. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 ABU Cardinal 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Przyszły do mnie dwa Damy Quick 330 w całkiem dobrym stanie - zero luzów, wszystko chodzi płynnie i ta terkotka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Nowy nabytek. Wszystko, co istotne wymienione na tuningowane części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Ładny .A stare Abu wogóle wychodziły na lewą rekę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Te pierwsze modele nie. Przynajmniej nie 1500C i 2500C z lat 70'. Potem (pod koniec 90') były 1601CIAR, 2601CIAR i 2501C. Są do zdobycia, ale ceny bardzo wysokie, bo to rzadkie modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Rodzinka w komplecie - 1500C, 2500CI, 3500C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Niezle trio Gratuluje Moze chcialoby Ci sie skrobnac jakis obszernijszy material na temat tej serii ABU ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Hmmm, można pomyśleć. Jakieś pomysły, co w nim umieścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 A może mógłbyś napisać taki artykuł np. o tuningu? Zwłaszcza jeśli idzie o 1500 i 2500. Niestety informacje w sieci są porozrzucane w wielu miejscach, w dodatku zdjęć jest jak na lekarstwo. Np. jakie sety wybrałeś dla poprawy właściwości rzutowych itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Wchodzisz na avail.jp i zamawiasz wszystko do 1500C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Miałem na myśli artykuł...A udało Ci się coś zamówić z availa? Mnie pogonili i skierowali na japantackle.com. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 @Krzysiek, Cierpliwosci, bedzie Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 @Bujo, Co będzie? Nie bardzo pojmuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 @Krzysiek, Cierpliwosci, bedzie BujoBujo, właśnie, Twój młynek już po UT, czy jeszcze nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Witam Szanownych!Czy ktoś z Was ma/miał i używa/używał kręciołek Shakespeare Sigma Pro 2300 rozmiar dowolny? Ciekaw jestem opinii ... Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 @Krzysiek, Cierpliwosci, bedzie BujoBujo, właśnie, Twój młynek już po UT, czy jeszcze nie? Jeszcze nie ale juz niedlugo. Krzysiek- za jakis czas bedzie cos o starych Abu z silnikami Twin Turbo made in Japan and Sweden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 No to czekam[y] z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Ostatnio uratowałem przed unicestwieniem takie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 @Artech - super. Odrestaurować i na półkę z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 @Patu, na razie trochę go wyczyściłem i jestem w szoku kołowrotek w środku nie wykazuje oznak zużycia, choć to (jak wyczytałem) konstrukcja z lat 60. Kręcioł nie ma ani jednego łożyska, wszystko na mosiężnych tulejach w idealnym stanie.A tak wygląda kółeczko z około 50 letnim przebiegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Czy to można też zaliczyć do zabytków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Dość stary. Kupiony przeze mnie około 1983 roku. W Bułgarii . Może kiedyś będzie zabytkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi