Jozi Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Tomy toż to stan igła Panie Tomaszku a później kiepsko kręci i szumi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 To ja się do klubu kaszkiet nie zapisuję... Serce by mi pękło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Tomy toż to stan igła Panie Tomaszku a później kiepsko kręci i szumi A no!Igła.Jeszcze szpulkę tuningową dostanie z aluminium i płytszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 To ja się do klubu kaszkiet nie zapisuję... Serce by mi pękło... Ani ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Te Abu to klimat na maxa sam mam 66 wiadomo od kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Te Abu to klimat na maxa sam mam 66 wiadomo od kogo Pewnie od tego nawiedzonego gostka z Auschwitzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Tomy! Zdajesz sobie, sprawę, ze tej czterdziestki czwórki nie zajeździsz do smierci A gdyby jednak to zapasowych bebechow mam do 44 jeszcze więcej jak do 33 U.P.S. Co ciekawe mają one (zielone kardynały) tylko jedno łożysko. Ale jakie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Tomy!Oby takich nawiedzonych bylo wiecej Ja od samego patrzenia na taki kultowy sprzet dostaje goraczki Dlaczego?Nie wiem!Z takich starych cacek mam jeszcze Quicka 1202 i Black Stara CM tez od goscia z... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 A to Quicka 1202 mam też nówelkę .Fabrycznie nowe patyki jeszcze też są,trochę ubyło ale coś tam jeszcze by wyłuskał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 22 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Nio dobrze że wątek się ruszył,myślałem że umarł i świecidełka wygrały <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Nio dobrze że wątek się ruszył,myślałem że umarł i świecidełka wygrały <_< Świecidełka, na krótko, wygrywają tylko wśród szybkopisząychesemesy... Ale jak lat przybywa, a pryszcze z lic znikają, to się ludzie na porządne maszyny przesiadają... <_< 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Wiem, że już był, ale w tej scenerii wygląda bardzo urokliwie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Ten też już był ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 igor ty sie szykuj na sobote ryby pytaja o jakies fajne zelaztwo bo wobki chlopakow z zielonej i krosna juz im sie znudzily i chetnie by zagryzyly jakas bizuterie SZLECHETNA a nie ciagle tylko piana, balsa, piana, balsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Bedą bedą spokojna Twoja rozczochrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 To może coś dla rozładowanie napięcia :)zagadka?Co to za przynęta?Podpowiedź, jest dość stara jak na wątek przystało i znanej cenionej w wątku firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Heddon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 A ja wiem!!!!!!!!!!To nowa klepanka Igora z Czarnobylskiej blachy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Brrr takiej nie tykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Nie ma więcej propozycji więc tak:Ten świetlik to ABU-KYNOCHA rybka ala Zipper to ABU-SNOKYObie przynęty odkopane w sklepie ze starociami,były oryginalnie zapakowane! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczek Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Czołem, Renowacyję czas zacząć. Właśnie jestem gdzieś w 80 % prac nad nową zabawką (zdarta stara odpadająca farba i wstępna polerka). Grip jeszcze czeka na wymianę uchwytu korkowego. Niebawem wrzucę więcej fotek podobnych cacuszek PozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Wie ktoś co to za kręciął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Uuuuu Boczek - czekam z wielką niecierpliwością na efekt finalny. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczek Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Czołem Gawiedzi Mały apdejt wypocin z ostatnich dni. Miałem sporą przerwę w pracach ale projekt nie upadł, ba ma się doskonale. Do kolekcji czynnie służących weteranów dołączyło kilku Dziadków ale o tem niebawem. Zdjęcia bez retuszowania robione telefonem za co przepraszam. Zestaw do UL'a. A tutaj mój pupil ABU 5000 plus grip Bristol rocznik '47. Dodana stopka toczona na wzór osłony imaka blanku i korek rodem z Portugalii. Długo szukałem odpowiedniego stopu ALU (odcień bliźniaczy) no i się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi