Skocz do zawartości

Retro Fishing

and67

Rekomendowane odpowiedzi

Super maluch :D Czuje ze do mnie kiedys trafi ;)

O ten to raczej chyba nie,już szpulka tunningowa w kolorze srebrnym aluminiowa do niego zamówiona.Kijek Rastaffine no knight chyba-nie będę szalał. :lol: ale jak sobie cyka pięknie.

Guzu tak piękna sztuka ale to wiesz od gościa który jest absolutnym the beściakiem w wyszukiwaniu perełek :D

Witam! :D

Cieszę się, że mój drugi post może być w dziale z wędkarską klasyką :mellow: Na fotkach dwa z moich ostatnich nabytków :mellow: Abu Admirał-użwyka oraz Abu 152-nówka B)

Przy okazji mam pytanie :D Czy nie orientuje się ktoś gdzie w Warszawie można polakierować kołowrotek (Abu 44 :D) i jaki byłby orientacyjny koszt takiego przedsięwzięcia :mellow:

Pozdrawiam

Kamil

post-6047-1348916601,1762_thumb.jpg

post-6047-1348916601,2967_thumb.jpg

Karmel ...wez normalnie otworz te zdiecia ...popatrz ile razy one byly otwarte 30!!! ...a ile te u gory ktore sa otwarte ...

...ja wogole nie rozumiem tej opcji z zalacznikiem zamknietym ...to jest kopniety pomysl ....uwazam za kazde zdiecie tu wstawione powinno byc widoczne i tylko ta jedna opcja powinna byc dostepna ....moze czegos nie rozumie w tym systemie ?

Karmel ...wez normalnie otworz te zdiecia ...popatrz ile razy one byly otwarte 30!!! ...a ile te u gory ktore sa otwarte ...

...ja wogole nie rozumiem tej opcji z zalacznikiem zamknietym ...to jest kopniety pomysl ....uwazam za kazde zdiecie tu wstawione powinno byc widoczne i tylko ta jedna opcja powinna byc dostepna ....moze czegos nie rozumie w tym systemie ?

....a to się nam Jerry zbulwersował strasznie. :lol:

Jerry spoko wobki już pakuje a mam Ci nastrój dzisiaj taki żebym Ci wszystkie razem z pudełkiem :lol: :lol:

Ale już fotki działają czy jeszcze inaczej, lepiej można je wrzucić :D?

Owszem działają, ale można je lepiej wrzucić, tak aby nie rozjeżdżały ekranu. Czyli jak wstawiasz link załącznika do treści wiadomości, to musisz to zrobić tak, aby linki się nie stykały czy też nie następowały po sobie bez spacji. Najlepiej zrobić to tak;

po załączeniu pliku pojawia się opcja wstaw plik w treści wiadomości przed kliknięciem tej opcji ustaw kursor na koniec tekstu i kliknij enter, najlepiej dwa razy, wtedy fotka nie będzie dotykała bezpośrednio tekstu. Następnie wstawiasz drugi plik i znowu przed kliknięciem opcji wstaw plik ... ustawiasz kursor na koniec pierwszego linka od fotki i klikasz enter, jeśli klikniesz raz a potem na wstaw: to fotki będą jedna pod drugą i będą się stykały, jeśli klikniesz enter dwa razy, będą oddzielone spacją. Druga opcja wydaje mi się bardziej czytelna. ;)

Sorki za OT. :D

• 2 tygodnie później...