Woytec Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Bardzo fajny temat. Jest kilka cytatów o narodzie, który nie pamięta swojej historii, ale uprawiajmy martyrologii i bądźmy praktykami Zacznijmy od zebrania i skatalogowania sprzętu, który spełnia kryterium "retro" - ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amon28 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Pojęcie retro w spininngu to bardzo trudny temat. Moim zdaniem niekoniecznie trzeba celowac w sprzet z lat 50tych. Czekam na propozycje jaki sprzet mozna zaliczyć do tematu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Połączyłem ze starym wątkiem ... trochę tego już było + historia spinningu polskiego (inny wątek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Ja mam taki wymarzony mkynek na pstrągi retro - Cardinal C3 w limitowatej wersji - malowanie jak stare Cardinale 33/44 i drewniany knob. Tylko jeszcze kija do niego nie wymyśliłem - może jakiś Ugly Stick z pierwszych, albo Daiwa z lat 80/90 , modelu nie pamiętam, miała blank zaczynający się stożkiem nad dolnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Koledzy. potrzebuję Waszej pomocy Niedawno nabyłem kij muchowy - Shakespeare Noris Quality 1632 - niestety to wszystko co wiem o tym patyku Czy ktoś mógłby pomóc mi znaleźć jakieś bardziej szczegółowe info o tym kiju?Z góry wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 21 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Tomek mi podesłał taki zestaw retro,muszę totka puścić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 21 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Takie cuda teraz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
star Opublikowano 16 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2024 Witam. Odświeżę trochę temat, ciągle działający staruszek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi