Eluska Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Może ktoś orientuje się gdzie mogę dostać mosiężne lub miedziane nity 1,6 mm lub jeszcze lepiej 1,4 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoss Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Znalazłem 1,2mm http://www.lorifactor.pl/sklep/p1605,r-45-nit-mosiezny-1-2x20-mm.html Wpisz w Google, jest w czym wybierać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalinho Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) Koleżanko 1,4 mm powinnaś dostać w większości sklepów z art. metalowymi (typowy rozmiar).Również w większości sklepów modelarskich. Edytowane 17 Listopada 2015 przez Sebo0707 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Koleżanko 1,4 mm powinnaś dostać w większości sklepów z art. metalowymi (typowy rozmiar).Również w większości sklepów modelarskich. @Eluska to Kobietka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalinho Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Przepraszam Koleżankę za pomyłkę......no ale w czasach równouprawnienia to się pewnie nie pogniewa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 @Eluska to Kobietka I to jaka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 I to jaka Poka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal . Nitować również można wykorzystując zwykły drut miedziany . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal . Nitować również można wykorzystując zwykły drut miedziany . Pozdrawiam .Tania opcja, kto wie czy drut też nie będzie lepszy do tych celów, bo bardziej spolegliwy jak typowy nit.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin wojtczak Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 drut też jest dobry ale upierniczania sie jest z nim wiecej i trzeba robić zakuwacze do nitów na obie strony pozatym drut tak cienki łatwo sie wygina na boki przy nitowaniu . Też szukałem małych nitów i znalazłem najmniejsze o średnicy 2 mm fajnie że ktoś robi 1.2 nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Tania opcja, kto wie czy drut też nie będzie lepszy do tych celów, bo bardziej spolegliwy jak typowy nit.. Zostanę jednak przy nitach,lepszy efekt wizualny i wydaje mi się to bardziej trwałe niż drut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Jakiej nitownicy używacie do oczek w swoich przynętach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi