Lipkor Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Witam, proszę o opinię kija Trabucco Rapture Fire Wind 12g, może któryś z kolegów używa coś z tej serii. Kijek chcę przeznaczyć do połowu okoni na gumy do 5 cm i na główkach max.10g, oczywiście do opadu. http://www.lorpio.pl/Katalog/2773_2519_produkty/6043_spinningi/Produkt/54764_fire-wind.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b_biba Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) W temacie tego kija nie pomogę ale kupiłem kiedyś w ciemno feeder trabucco syntium. Jeśli "jakość" wykonania będzie taka jak w moim feederze to szczerze odradzam.1. Przelotki źle wklejone.2. Korek to imitacja a pod spodem pianka3. Pianka już się wypaczyła i już powoli się rozpada.A wędka używana może z 10 razy.4. Przelotki z nadlewkami lakieru. Na zdjęciu cud malina a w rzeczywistości jakiś Jaxon czy Konger to przy nim mercedes.Wiem, że kupiłem wędkę za 250 zł ale jej jakość jest na poziomie wędek za 50 zł. Edytowane 17 Listopada 2015 przez b_biba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwadziesciaszesc Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 witamPodobnie jak kolega wyżej, o tym kiju nie mogę nic powiedzieć, ale co do wędek Trabucco mam zupełnie odmienną opinię. Jestem posiadaczem spiningu z serii Storm Rider 3-20g - wędka sprzed kilku ładnych sezonów- ale łowi mi się nią bardzo dobrze. Co do jakości wykonania też nie mam zastrzeżeń.Mam jeszcze odległościówkę Trabucco i w tym przypadku to już zupełnie jestem zadowolony, ekstra wędka (ale model raczej z górnej półki cenowej)Może kolega trafił na jakiś kiepski. PozdrawiamMarcin (26) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi