Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Dragon to dobry wybór. Uznana wśród fachowców z całego swiata marka, posiadająca ponad stuletnią tradycję w budowaniu kijów castingowych do jerkowania. Poza tym, to jedyny producent, poza Jaxonem i Mikado, którego można kupić tu, za żelazną kurtyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Dawidzie , czyżby to oznaczało , że już przed pierwszą wojną światową byli tutaj znani i lubiani ?? Nawet ich katalogi tego nie wiedzą .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steelcreation Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Witam,kilka dni temu miałem ten sam dylemat i między tymi samymi kijami wybierałem. Kupiłem ostatecznie Millenium Fatso 1.95mb- cw 25-60. Powiem tak: Millenium w tej cenie jest wykonany naprawdę bardzo dobrze!!!!, jeśli chodzi o quide selecta używam modelu quide select sting 2.7mb pod zwykły spinning i drgania przenosi znakomicie, jednak jeśli chodzi o kije castingowe nie udało mi się znaleźc żadnej opinii o jakiegoś castingowca któty tym łowi. Jakoże teraz też będę dopiero uczył się tej metody wybrałem na początek tańszego Millenium a potem zobaczymy może coś z pracowni. To będziemy zaczynać w tym samym czasie, może wymienimy sie uwagami ???Pozdarwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Dawidzie , czyżby to oznaczało , że już przed pierwszą wojną światową byli tutaj znani i lubiani ?? Nawet ich katalogi tego nie wiedzą .. To była ironia. W Polsce kij = Dragon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steelcreation Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Daj mi znac jak kupisz tego quid-a n temat twojej opini jestem bardzo ciekaw. Powodzenia w nauce. Ja teraz jestem na etapie wybory młunak rozważam nad Procasterem atki jak twój , citica i curado??? napisz tez odnoście procastera czy warto go kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steelcreation Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 ok, odezwę się do ciebie, jeśli tylko wykombinuje trochę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinncaster Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Witam kolegów. Od 5 lat choruję na casting i jest to bez wątpienia nieuleczalna przypadłość(wystarczy złapać bakcyla... ). Wszystkie moje kijaszki są dedykowane pod multika, jeśli chodzi o brzegowe przygody z rybkami to bardzo dobrze sprawdzają mi się castingi na 2,70m Mają kilka zalet(oprócz oczywistych cech castingu): niezaprzeczalnie odległość rzutowa, praca pod rybą,większe prawdopodobieństwo uwolnienia przynęty z zaczepu oraz możliwość zastosowania wędziska na wszelkiego rodzaju zbiornikach jak jezioro i rzeka. Do sporej kolekcji w tym roku dorzuciłem dwa kije Fenwick a o długości 2,70m 10-28g z akcją szczytową - szacunek dla pracy pod rybą, a ładowanie przynęty( obie granice rzutowe sporo przekroczone), drugi kij dedykuję pod królową górskich rzek, którą mam nadzieję znów ugościć u mych stóp tej jesieni, kij 2,74m do 70g przetestowany na razie bez rybki ale pod woblerami 10-25 cm pracuje bez wysiłku nawet w duuużym nurcie. W obu przypadkach stosuję multiplikator Abu -Garcia Revo Premier ambassadeur. Do zobaczenia nad wodą i połamania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marteenez Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 A mozesz powiedziec jak cenowo wypadaja kijki Fenwick'a z serii HMX Salmon/Steelhead? Nie znalazlem zadnego sklepu internetowego, gdzie mozna podejrzec ceny. Interesuje mnie zwlaszcza ten model, ktory Ty posiadasz: 2,70 10-28g (HMXT 89M-2-F). Jesli to mozliwe czy moglbys wkleic jakies fotki, szczegolnie dolnika? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinncaster Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zdjęcia rękojeści nie posiadam ale widzę, że kolega z Poznania pisze...Zdecydowanie polecam oglądnąć kija u siebie w mieście. http://www.fenwick.com.pl/punkty-sprzedazy.html Kije kosztowały mnie po 569 i 579 zeta na sztukę i wedle mojej skromnej opinii naprawdę warte swojej ceny, dopracowane w każdym szczególe, wysokiej klasy blank IM7 rdzeń wielokierunkowy tzw cross scrim (typowo dla wędek z USA praca w każdym kierunku taka sama) akcja szybka pod rybą przechodzi w progresywną, a pięć lat gwarancji działa ponoć bez zarzutu. Pozdrawiam wszystkich nosicieli multi wirusa potok na brąz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marteenez Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Dzieki, udam sie na ogledziny, jesli maja na stanie wlasnie ten model. Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi