Skocz do zawartości

Pudełka na przynęty

Tommek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Czy ktos moze uzywa taka o to skrzynke?

https://www.decathlon.pl/skrzynka-4-szuflady-caperlan-id_8309992.html

Poszukuje czegos na lodke bo torba zawsze mokra a szkoda mi kasy na nowe plano....

Jak wyglada sprawa z funkcjonalnoscia w porowaniu z szkrzynkami plano albo flamebau?

Wiem ze za taka cenne spodziewac sie nie moge nie wiem czego[emoji17]

Pozdrawiam

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

Edytowane przez mathew.stepnicki

Używam.

Wady:

- słabe zawiasy pudełek, taka konstrukcja

- strzelił jeden zawias główny skrzyni

- jak jest bardzo obciążona to w upalne dni potrafi się otworzyć w trakcie przenoszenia, trzeba zabezpieczyć karabińczykiem w otwory na kłódkę

Zalety:

- tania

- funkcjonalna

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...

Hejo, szukam fajnego, w przystępnej cenie pudełka dwustronnego, do gumek max 7,5cm, do kieszeni kamizelki..

Polecicie coś? Z fotkami jak to u Was wygląda jeśli to nie kłopot

Są fajne Plano. Jesli zmiesci ci się 21x12 cm czy jakos tak to masz 2x6 przegród które mozna podzielić jeszcze na pół. Mam takie ale jest mniejsze 2x5. Kupione ze 3 lata temu. Teraz takich już nie widzę. Sam zamierzam dokupić i pewnie wezmę to większe choć pewnie bedzie takie na styk do kamizelki(simms) Mam jeszcze inną to w nią nie wejdzie.

Tylko nie należy do tanich. Zawsze można skleic dwa cienki i mieć dwustronne. Ogólnie nie ma fajnych dwustronnych pudełek.

Edytowane przez Andru77

Szukam sporego pudła na jerki i gumy. Długość co najmniej 36cm,szerokość 24 cm+ i głębokość 8cm+. Mają wejść największe Bandity Strike Pro i duże gumy. Jakieś pudła oprócz Versusa spełniają te wymagania? :)

a coś takiego PUDEŁKO DAIWA PROREX NA PRZYNĘTY 36x22,5x8,5cm ??

przykładowe: http://spinn.pl/pudelko-daiwa-prorex-na-przynety-36x22-5x8-5cm.html

Kto poleci jakieś dobre i przyzwoitej jakości i cenie pudełko na jerki itp. Przynęty są dość duże  np fatso czy slidery 10 itp a niektóre sięgają po 15cm i więcej do tego są dość  szerokie. 

Nie mogę nic ciekawego namierzyć do tego najlepiej żeby w środku nie było przedziałek w tedy da radę upchnąć każdy rodzaj przynęty.

• 6 miesięcy temu...

Alieny 30cm, Westin Shad teez 27, Westin Monster teez 25cm,SG Trout 25cm itp. 

Wszystko się mieści,jest tego ok 50 szt. 

attachicon.gif 20170224_082420.jpg

Super pudełko, przynęty nie topią plastiku. Jedno mam już kilka sezonów, teraz dokupiłem 2.

W Carrefourze coś około 18 zł.

W Leroy trzeba szukać jako organizer na mocowania.

Bardzo pojemne, porządne zapięcie, rączka do przenoszenia.

• Like 1

• 4 tygodnie później...