wojtyna51 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Witam jak ktoś jest zainteresowany to w lidlu są budżetowe pudełka dwustronne po 12 pln wymiar na oko 30cm na 20 cm.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Do mikrogłówek doskonałe są pudełka na sztuczne muszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) Witam Czy ktos moze uzywa taka o to skrzynke? https://www.decathlon.pl/skrzynka-4-szuflady-caperlan-id_8309992.html Poszukuje czegos na lodke bo torba zawsze mokra a szkoda mi kasy na nowe plano.... Jak wyglada sprawa z funkcjonalnoscia w porowaniu z szkrzynkami plano albo flamebau? Wiem ze za taka cenne spodziewac sie nie moge nie wiem czego[emoji17] PozdrawiamSent from my K6000 Pro using Tapatalk Edytowane 4 Marca 2017 przez mathew.stepnicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Używam. Wady: - słabe zawiasy pudełek, taka konstrukcja- strzelił jeden zawias główny skrzyni- jak jest bardzo obciążona to w upalne dni potrafi się otworzyć w trakcie przenoszenia, trzeba zabezpieczyć karabińczykiem w otwory na kłódkę Zalety: - tania- funkcjonalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Ma ktoś pudełko danica fly bdf 1 ? Nie jest zbyt tanie i ciekaw jestem czy warte tej ceny. http://allegro.pl/danica-fly-pudelko-muchy-mormyszki-pstrag-lipien-i6578777315.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steril Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Przeczytałem wątek i zastanawiam się nad kupnem versus waterguard 108. Czy ktoś z Was używa? Wygląda na skrzynkę, która pomieści podstawowe przynęty i nawet zapasowy kołowrotek czy inne szpeje. Jak z jakością wykonania i funkcjonalnością tych skrzynek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Szukam sporego pudła na jerki i gumy. Długość co najmniej 36cm,szerokość 24 cm+ i głębokość 8cm+. Mają wejść największe Bandity Strike Pro i duże gumy. Jakieś pudła oprócz Versusa spełniają te wymagania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Cześć, opisane wcześniej z supermarketów budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prototyp_rood Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Do mniejszych przynęt używam Versusa 3010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Parę słów o modernizacji skrzynki Plano napisałem w moim wątku: http://jerkbait.pl/topic/85531-erka/page-4#entry2165767 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Hejo, szukam fajnego, w przystępnej cenie pudełka dwustronnego, do gumek max 7,5cm, do kieszeni kamizelki..Polecicie coś? Z fotkami jak to u Was wygląda jeśli to nie kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 ja polecam małe pudełeczka ABU i mniejsze VERSUSy do kamizelki jak znalazł, tylko to nie są dwustronne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 ja polecam małe pudełeczka ABU i mniejsze VERSUSy do kamizelki jak znalazł, tylko to nie są dwustronne Właśnie zależy mi na dwustronnych, więcej jednak pomieszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zerknij na nowe pudełka Mistral, imitacja Versus, z żółtym zamknięciem po całości, solidnie wykonane i z tego co pamiętam podwójne również są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 (edytowane) Hejo, szukam fajnego, w przystępnej cenie pudełka dwustronnego, do gumek max 7,5cm, do kieszeni kamizelki..Polecicie coś? Z fotkami jak to u Was wygląda jeśli to nie kłopotSą fajne Plano. Jesli zmiesci ci się 21x12 cm czy jakos tak to masz 2x6 przegród które mozna podzielić jeszcze na pół. Mam takie ale jest mniejsze 2x5. Kupione ze 3 lata temu. Teraz takich już nie widzę. Sam zamierzam dokupić i pewnie wezmę to większe choć pewnie bedzie takie na styk do kamizelki(simms) Mam jeszcze inną to w nią nie wejdzie.Tylko nie należy do tanich. Zawsze można skleic dwa cienki i mieć dwustronne. Ogólnie nie ma fajnych dwustronnych pudełek. Edytowane 10 Czerwca 2017 przez Andru77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas123 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Szukam sporego pudła na jerki i gumy. Długość co najmniej 36cm,szerokość 24 cm+ i głębokość 8cm+. Mają wejść największe Bandity Strike Pro i duże gumy. Jakieś pudła oprócz Versusa spełniają te wymagania? a coś takiego PUDEŁKO DAIWA PROREX NA PRZYNĘTY 36x22,5x8,5cm ??przykładowe: http://spinn.pl/pudelko-daiwa-prorex-na-przynety-36x22-5x8-5cm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Kto poleci jakieś dobre i przyzwoitej jakości i cenie pudełko na jerki itp. Przynęty są dość duże np fatso czy slidery 10 itp a niektóre sięgają po 15cm i więcej do tego są dość szerokie. Nie mogę nic ciekawego namierzyć do tego najlepiej żeby w środku nie było przedziałek w tedy da radę upchnąć każdy rodzaj przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 (edytowane) Kolego przeczytałeś wątek,versus 3070 nie znajdziesz lepszego,w tej cenie ,a pudło super polecam. Edytowane 10 Czerwca 2017 przez Marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Kolego przeczytałeś wątek,versus 3070 nie znajdziesz lepszego,w tej cenie ,a pudło super polecam.Nie potrzebuję skrzynki tylko pudełko od takie coś na około 27x18x5 bez przegródek najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 W czym trzymacie gumy 25cm+ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caerbanog Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Alieny 30cm, Westin Shad teez 27, Westin Monster teez 25cm,SG Trout 25cm itp. Wszystko się mieści,jest tego ok 50 szt. 20170224_082420.jpgSuper pudełko, przynęty nie topią plastiku. Jedno mam już kilka sezonów, teraz dokupiłem 2.W Carrefourze coś około 18 zł.W Leroy trzeba szukać jako organizer na mocowania.Bardzo pojemne, porządne zapięcie, rączka do przenoszenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Cześć, a ja w nim woblery trzymam i nie narzekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Czesc a czy ktos zna te pudelka dos tani i nie wiem czy warto fajny sytem z przegrodami http://allegro.pl/super-pudelko-na-przynety-akcesoria-box-sf-340-3-i6367258868.html http://allegro.pl/super-pudelko-na-przynety-akcesoria-box-sf-340-5-i6367585258.html http://allegro.pl/super-pudelko-na-przynety-akcesoria-box-sf-340-6-i6367592260.html http://allegro.pl/super-pudelko-na-przynety-akcesoria-box-sf-340-10-i6367599539.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander79 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Szukam pudełek kompatybilnych ze skrzynką Caperlan o wymiarach 36,5 x 23,5 x 5 cm, może ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosqito Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Podepnę się do pytania, może ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi