Stonka Opublikowano 22 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 A zna ktoś może małe pudełka z przegródkami, które będą całkowicie szczelne? Chodzi o to żeby nie wypływał z niego sos od gum typu Libra czy Gulp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 A Action taki 4-pak kosztował mnie 8zł. Pudełka mają przerwę pomiędzy przegródkami, a pokrywą ale wziąłem do segegowania kotwic z przezbrajania i obciążenia do przynęt.] Jakie wymiary mają te pudełka? "Na oko" 16x16cm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Panowie szukam pudełka prawie dokładnie takiego jaxon rh149, ale większego. Jest coś takiego ? Foto poglądowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Panowie poleci ktoś pudełeczko do przetrzymywania czeburaszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Panowie poleci ktoś pudełeczko do przetrzymywania czeburaszek? Ja używam takich:https://barduta.pl/product-pol-2298-Pudelko-na-akcesoria-VERSUS-FB-8.html?srsltid=AeTuncpooIZ9CIQmb3jKYzh7TWYyC0VK-zV73vV3UdMm-bgV43dm94xi_-Ehttps://barduta.pl/product-pol-2296-Pudelko-na-akcesoria-VERSUS-FB-4.htmlmoże Tobie też podpasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 26 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2024 Od dłuższego czasu szukam tego pudełka które ładne kilka lat temu kupiłem w sklepie który już nie istnieje ( Raven Fishing ). Pamiętam że kosztowało "grosze" ale nie o to chodzi. Mam jedno takie i mega sprawdza się na łodzi + chowanie do bakisty. Najlepsze że pasują do niego inne pudełka.Może ktoś wie kto jest producentem - po logotypie - Raven to raczej był tylko dystrybutro. Z góry dzięki za pomoc. Załączam zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub.chrobak.3 Opublikowano 27 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 To był organizer firmy Keter ale widzę że już tego modelu nie mają a naprawę fajny [emoji123][emoji106] Wysłane z mojego 22101316G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub.chrobak.3 Opublikowano 27 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 Wydaje mi się że ten jest taki sam tylko niebieski. https://www.hornbach.at/p/organizer-caddy-xl-inkl-tragekoffer/5086765/?bvstate=pg:2/ct:r Wysłane z mojego 22101316G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 27 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 Dzięki. Chyba to coś podobnego. Muszę pomierzyć czy pudełka mają tą samą wielkość ( ta którą ja zamieściłem pudełka ma takie same jak skrzynia z Decathlona ). Szkoda że w PL nikt tego nie sprzedaje ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomex11 Opublikowano 14 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2024 Poleci ktos jakies pudelko na gumy 8-15 cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof85 Opublikowano 15 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2024 Poleci ktos jakies pudelko na gumy 8-15 cm ?Hej polecam Mikado UABM 306 mam takie 3 mozna dzielić przegrody fajna sprawa Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomex11 Opublikowano 17 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 Kupiłem w końcu takie i jestem mega zadowolony https://allegro.pl/oferta/pudelko-wedkarskie-na-akcesoria-neco-14281872771?srsltid=AfmBOoq9GdZ5lmY7VhKkkDIghaPf7fYrqKIxDMDr6dVziv6cUk6mBrhb przegródki regulowane i spore pudełko , gdzie wejdzie koło 60 gum nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 20 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 Panowie jakiś patent odnośnie gum w woreczkach strunowych? W torbie ciężko o porządek, a ostatnio z kamizelkami mi nie po drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 20 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2024 https://sklepdrapieznik.pl/80452-pokrowiec-savage-gear-flip-wallet-rig-and-lure-8-bags.html?gad_source=1&gbraid=0AAAAAoyVXqmSb12oxSaRzzcTyFXMLy6-p&gclid=EAIaIQobChMIyvfNws-diQMVk0KRBR033yjYEAQYCCABEgLTf_D_BwE jeszcze jakieś portfele ktoś sprzedawał ostatnio coś podobnego do tego poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi