Rraptor Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Uparcie twierdzę, że w tych pieniądzach ciężko znaleźć coś lepszego niż pudła (organizery) z Leroy'a. Aktualnie nie mam jak zrobić foto tym pudełkom. Niemniej, gwarantuje, że zmieścisz wystarczająco wiele. W tym spokojnie wchodzą jerki typu Izumi Shad Alive 145mm, Fatso 10, gumy 20 cm + też ładnie się mieszczą (nawet z dozbrojkami podczepionymi z kotwicami 2/0). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Uparcie twierdzę, że w tych pieniądzach ciężko znaleźć coś lepszego niż pudła (organizery) z Leroy'a. Aktualnie nie mam jak zrobić foto tym pudełkom. Niemniej, gwarantuje, że zmieścisz wystarczająco wiele. W tym spokojnie wchodzą jerki typu Izumi Shad Alive 145mm, Fatso 10, gumy 20 cm + też ładnie się mieszczą (nawet z dozbrojkami podczepionymi z kotwicami 2/0). W tych pieniądzach zgoda. Mam ich kilka sztuk.Z minusów to ta niepotrzebna rączka zajmująca tylko cenne miejsce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Andrzej, czy ten Versus VS 3070 zmieści jerki typu Buster Jerk albo SLider 12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Andrzej, czy ten Versus VS 3070 zmieści jerki typu Buster Jerk albo SLider 12?Bez problemu. Na dół wchodzą Bustery 15 cm po 3 sztuki na komorę. A na górze dzielisz jak chcesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rraptor Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Bustery Jerki 15 cm wchodzą też idealnie w organizery z Leroy'a - i na tym kończę polecanie tych pudełek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Raptor, podeślesz link? Czy te organizery nie topią gum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Dla mnie nie ma nic lepszego na duże przynęty na łódź: https://www.leroymerlin.pl/warsztat/organizacja-warsztatu/organizery-przenosne/organizer-nor16-duo-wym-39-x-13-x-39-cm-prosperplast,p157312,l2236.html?gclid=CjwKEAiArbrFBRDL4Oiz97GP2nISJAAmJMFajktM-Cq-Q5zVeiNzp-TpjyH-sZ67_l5InaLDW2T--RoCNfbw_wcB&gclsrc=aw.ds&dclid=CJnz1qGXptICFYGYGAodqSEILg Są różne modele i wielkości. Cenowo jak i jakościowo bije dla mnie większość pudełek typowo "wędkarskich". Pozdrówki Ps - https://www.leroymerlin.pl/warsztat/organizacja-warsztatu/organizery-przenosne/organizer-na-mocowania-nor-s-16-wym-39-9-x-30-3-x-5-cm-prosperplast,p245699,l2236.html - sam używam na duże gumy i jest ekstra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rraptor Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Nie wiem co rozumieć pod określeniem, że organizer może topić gumy ... Niemniej nie zdarzyła mi się jakakolwiek przykra sytuacja związana z tymi pudełkami (a sporo wędkuję w pełnym słońcu w wakacje - jeżeli to miałeś na myśli). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Cześć, mam podobne ale przeźroczyste z Castoramy , niestety są kruche , więc na wyjazdy nie polecam . Do przechowywania w domu mogą być 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Alieny 30cm, Westin Shad teez 27, Westin Monster teez 25cm,SG Trout 25cm itp. Wszystko się mieści,jest tego ok 50 szt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David77 Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Alieny 30cm, Westin Shad teez 27, Westin Monster teez 25cm,SG Trout 25cm itp. Wszystko się mieści,jest tego ok 50 szt. To jest to pudełko z leroya? Upewnie się, gum nie topi? 20170224_082420.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Alieny 30cm, Westin Shad teez 27, Westin Monster teez 25cm,SG Trout 25cm itp.Wszystko się mieści,jest tego ok 50 szt.To jest to pudełko z leroya? Upewnie się, gum nie topi? 20170224_082420.jpg Leroy,Castorama itp. Nic nie topi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Versus VS-3070 i VS-3080.Te z Leroy tez mam ale wolę zdecydowanie Versusa. Mam trzy podwójne i muszę dokupić jeszcze ze dwa.Od 3 sezonów używam VS-3080 Świetna łódkowa skrzynka.Jest bardzo dużo konfiguracji.https://youtu.be/ezB7yyOsOnM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Cóż , dziewczyna miałaby jeszcze troszkę większy dekolt to już bym wogóle tego pudełka nie zauważył, a w sumie fajna prezentacja możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Może ktoś podlinkuje pudełko na 8-10 woblerków max 13cm z pojedynczymi przegrodami.Versus w swojej ofercie takowych nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Macie jakieś ciekawe pudełeczka na główki do papochów?Leżą u mnie wszystkie w kupie w jednej przegródce a chętnie bym sobie je ładnie posegregował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Może ktoś podlinkuje pudełko na 8-10 woblerków max 13cm z pojedynczymi przegrodami.Versus w swojej ofercie takowych nie ma.Decathlon takie ma, widziałem osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Dzięki za trop już przeglądam. Wysłane z mojego S7 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Dzięki za trop już przeglądam.Wysłane z mojego S7 przy użyciu TapatalkaProszę pokaż co znalazłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 (edytowane) Daj chwilę jestem w trasie i ciężko idzie to przeglądanie Edit.Trzeba się wybrać do Decathlona i macać bo na stronce pudełka nie wszystkie są zwymiarowane. Arku liczę na Ciebie masz bliżej Edytowane 27 Lutego 2017 przez adriano 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 https://www.decathlon.pl/dwustronne-pudeko-wdkarskie-id_8329799.html To jest rozmiar MByły jeszcze S na mniejsze przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Macie jakieś ciekawe pudełeczka na główki do papochów?Leżą u mnie wszystkie w kupie w jednej przegródce a chętnie bym sobie je ładnie posegregowałNa główki do paprochów to versus 820 ND Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 A ja do mikro główek stosuję coś takiego http://www.maxryba.pl/pl/p/PUDELKO-NA-GUMY-I-AKCESORIA-KONGER-013/139 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtyna51 Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Witam nie raz w castoramie można spotkać ciekawe i nie drogie ale ogólnie te z decathlona też używam i dają radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Na główki do paprochów to versus 820 NDSuper, tego szukałem. Zamawiam! A ja do mikro główek stosuję coś takiego http://www.maxryba.pl/pl/p/PUDELKO-NA-GUMY-I-AKCESORIA-KONGER-013/139 .Używam takiego pudełeczka do paproszków, do główek mi nie podchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi