Guzu Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Pany a coś na obrotówki ? Tylko pojemność około 80 sztuk rozmiar 1-2 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk80 To chyba cześć na zanętę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Tyle to kolekcja zapewne, a jak kolekcja to tylko w ramki i szkło ????Ja do obrotówek używam piórnika dwustronnego wyklejonego czymś ala pianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 E tam kolekcja . Lubię mieć wybór nad woda. Mepsy i obrotówki P. Lipca w różnych wariantach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartix92 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Pany a coś na obrotówki ? Tylko pojemność około 80 sztuk rozmiar 1-2 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalkhttps://meihotacklebox.com/collections/foam-insert-cases/products/meiho-run-gun-3010w-2-plastic-utility-case niestety w Polsce niedostępne i trzeba ciągnąć z US/JP. Lepszego pudełka na obrotówki nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 No to by było idealne . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Jakieś inne propozycje na szybko i w kraju ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_LBN Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Jakieś inne propozycje na szybko i w kraju ? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkMoze cos takiego z Foxa, ja używam do kogutów, do obrotowek chyba tez bedzie spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Co to za pudełko ? Kupiłem mikado do kogutów i strasznie głębokie . Nie nadaje się Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 (edytowane) Tomku sądząc po budowie to jest to Fox Rage Compact Storage Edytowane 17 Kwietnia 2022 przez Voiteh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 No waśnie to jest tylko w połowie z pianka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_LBN Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Tomku sądząc po budowie to jest to Fox Rage Compact Storage Zgadza się, kupiłem dwa i przełożyłem piankę aby była po całości a drugie przeznaczyłem na woblery 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Zgadza się, kupiłem dwa i przełożyłem piankę aby była po całości a drugie przeznaczyłem na woblery pianka nie wypada ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_LBN Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 (edytowane) pianka nie wypada ? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNie jest sztywna i ciasno siedzi, dodatkowo mozesz przykleić,ma tasmę od spodu Edytowane 17 Kwietnia 2022 przez rafal_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Jakieś inne propozycje na szybko i w kraju ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tomek, Poszperaj w temacie pudełek na muchy/streamery, zwłaszcza szczupakowe. Cenowo, i to pozytywnie, możesz być mile zaskoczony. Poniżej jedynie przykład. https://allegro.pl/oferta/jednostronne-pudelko-daiwa-na-muchy-streamery-11786935781?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_content=supercena&utm_term=desc-yes&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_uzsd_sport_wedkarstwo_pla_ss_sc&ev_adgr=wedkarstwo_sc&ev_campaign_id=14400201347&gclid=EAIaIQobChMIx_ujvaOe9wIVxQJ7Ch2zEQu_EAkYBSABEgLPlPD_BwE 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Tomku, a takie pudełko od Krzyśka Stepanowa nie nadała by się pod Twoje koguty? https://www.stepanow-fishing.com/364-pudelka-wedkarskie/1827-pudelko-wedkarskie-select-slhx-1902f-205-x-155-x-35mm.htmlhttps://www.stepanow-fishing.com/364-pudelka-wedkarskie/1828-pudelko-wedkarskie-select-slhx-1011f-280-x-195-x-45mm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartix92 Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 https://www.fishing-mart.com.pl/pl2/meiho-versus-pudelko-na-przynety-slit-form-j-foam-insert-case/s/34967 jest dostępny model mniejszy, dwa pudełka "spinają się w jedno". Powinienem jutro je mieć, mogę wrzucić zdjęcia, ale raczej pod mniejsze obrotówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Czy znacie może pudełko, którym podmienic oryginalne pudełko 36,5 cm x 23,5 cm x 5 cm w skrzynce Decathlona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 JMC ma takie same skrzynki i pudełka luzem, które pasują do tych skrzynek. Sprawdź w ich ofercie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Czy znacie może pudełko, którym podmienic oryginalne pudełko 36,5 cm x 23,5 cm x 5 cm w skrzynce Decathlona?Dostępne na popularnym serwsie aukcyjnym pod numerem PW491JMC 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 A Action taki 4-pak kosztował mnie 8zł. Pudełka mają przerwę pomiędzy przegródkami, a pokrywą ale wziąłem do segegowania kotwic z przezbrajania i obciążenia do przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerrys Opublikowano 5 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 No miałem problem z kogutami , mandulami ,co chwilę ukręciłem jakieś nowe i walały się po łódce.Dużo rozdawałem ,teraz siedzą w pudłach .Zakupiłem trzy pudła większe , dobrze trzymają przynęty , dla mnie ok .Z wytrzymałością to nie wiem , ale są solidne chyba , że rozdeptam. https://www.stepanow...195-x-45mm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus383 Opublikowano 28 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Cześć.Znacie jakieś fajne pudełka do przechowywania główek jig i gumek? Chciałbym, aby było jak najwięcej przegródek na gumki w rozmiarach do 10 cm (zwykle używam te do 7 cm). Główek jig będę miał maks 15 rodzajów. Chciałbym, aby główki i gumki były w oddzielnych pudełkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emrys Opublikowano 19 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Na Ali... dostaniesz podrobke Meiho, dwustronna. Z jednej strony pianka, z drugiej pudelko z przegrodami. Tyle ze kolor czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 19 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 A Action taki 4-pak kosztował mnie 8zł. Pudełka mają przerwę pomiędzy przegródkami, a pokrywą ale wziąłem do segegowania kotwic z przezbrajania i obciążenia do przynęt.] Jakie wymiary mają te pudełka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 19 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2022 Na Ali... dostaniesz podrobke Meiho, dwustronna. Z jednej strony pianka, z drugiej pudelko z przegrodami. Tyle ze kolor czerwony Podeślij link jak możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi