Patryk1125 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) Interesuję mnie info odnośnie produktów tej firmy. O ile o kijach co nieco można na forum znaleźć to o multikach juz mniej. Miałem swego czasu jedną z pierwszych moich wędek castingowych tej firmy. Całkiem nie źle ubrany: Sic po całości, uchwyt Fuji lakierowany... http://www.tailwalk.jp/ Oferta firmy całkiem ciekawa Edytowane 18 Listopada 2015 przez Patryk1125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Patryk multiki w swojej ofercie ma BRC , więc może Robert będzie w stanie coś więcej o nich powiedzieć...Masz pod nosem , może więc warto wybrać się i osobiście ''pomacać'' Oczywiście mógł byś się wiedzą i spostrzeżeniami podzielić z Nami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Karol ajuż kiedyś rozmawiałem z Robertem na temat Tailwalka. Obgadaliśmy wówczas model Widepower Plus jako multik pod trolla sumowego. W sumie byłem w zasadzie zdecydowany ale inne wydatki ostudziły mój zapał :/Teraz mam nieco więcej czasu na myślenie i kompletowanie sprzętu.Niby nie daleko mam do BRC tylko zawsze czasu mało :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 w komentarzach po artykule masz opinię na temat tailwalk http://www.anglers-secrets.com/rods-and-reels/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Panowie czy ten kijek Tailwalk AJIST TZ 73 to tylko kij pod gumy?pod wobka się nie nada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 (edytowane) ... zadzwoń do BRC na pewno otrzymasz wiadomość z pierwszej ręki i dodatkowo masz jeszcze do poniedziałku 15% rabatu Edytowane 26 Listopada 2020 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi