pepe_79 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Witam,czy ktoś kupował może jakieś sprzęty od MINSTOR TACKLE z Malezji na eBay'u? Chciałbym kupić od nich Ticę Caiman'a i zapłacić przez PayPal, ale nie wiem jak jest z opłatami celnymi, innymi ukrytymi kosztami oraz czasem dostawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Witam Kupilem kilka kolowrotkow tam. Zawsze super obsluga, szybka dostawa. Nie ma kosztow ukrytych. Przy imporcie moga sie pojawic koszty zwiazane z Panstwem Polskim. Ale akurat do tego Minstor nic nie ma ... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 garowy Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 A ja Ci powiem, że już pół sklepu wędkarskiego sprowadziłem od nich, nie tylko dla siebie, ale i dla znajomych...bez żadnych większych problemów, jeżeli wiesz co mam na myśli... <_< Potwierdzam, potwierdzam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pepe_79 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 No to wszystko jasne.Rekomendacje w zupełności wystarczające żeby bez stresów wydawaćkasiore Wielkie dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pepe_79 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Aczkolwiek teraz zacząłem się zastanawiać nad właściwym wyborem...Chce kupić mocną betoniarke do zasiadek sumowych (z brzegu) i stoję pomiędzy Caimanem CJ201 a ABU 7001i ABU jest większy i pojemniejszy także do dalekiej wywózki będzie lepszy. Natomiast Caiman wygląda też na pożądną maszyne, ale jest mniejszy. Właściwości rzutowe też są ważne, bo chyba częściej będę rzucał zestawem z brzegu niż wywoził.Możecie coś doradzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Widzę, że w CJ wymienili rączkę na konkretną, czego nie można było powidzieć o np. CM. Mam Caimana i nie narzekam. Abu 7000 jakoś do mnie nie przemawia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Nie wiem jaka technika spiningowa badz trollingowa bedziesz wedkowal. Ale zastosowanie do tych metod ABU 7000 wymaga naprawde sporej dozy samozaparcia! Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Gruntową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 To nie to forum Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pepe_79 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Do połowów gruntowych.Może forum nie to, ale fachowcy od multików są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pepe_79
Witam,
czy ktoś kupował może jakieś sprzęty od MINSTOR TACKLE z Malezji na eBay'u? Chciałbym kupić od nich Ticę Caiman'a i zapłacić przez PayPal, ale nie wiem jak jest z opłatami celnymi, innymi ukrytymi kosztami oraz czasem dostawy.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi