Sławek Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Mam iście sztański pomysł. Może stworzylibyśmy wspólny projekt dowolnego jerka (pomyślałem o tym obserwując dyskusję dotyczącą torby do przechowywania przynęt). Zaprojektujmy wielkość, kształt i wszystko co tylko można sobie pomyśleć (oby nie wzorować się wprost na już istniejących modelach - chyba, że jakaś kompilacja).Co Wy na to? Jeżeli jesteście za, to czekam na propozycje, rysunki itp. (w końcu na tym forum jest sporo jerkowców specjalistów).Pozdrawiam PS Mam nadzieję, że jeszcze tego tu nie było??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Był już konkurs na jerka marzeń. To coś podobnego. Z wymyślaniem czegoś nowego będzie problem bo chyba wszystko już jest Pozdr.Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 sławek chcesz sie podjąc wykonania takiego jerka marzeń??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Mogę się podjąć - w końcu robię już trochę woblery i byłoby to niezłe wyzwanie - zrobić coś co większość tu obecnych uzna za bliskie ideału (w konkretnych warunkach, na konkretną rybę...).Jestem otwartyPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 sławku cos niecoś znajdziesz tutaj http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=127& start=0& sa tam nasze widzimisie oraz marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Ale widzę Mifek, że sam żadnego pomysłu nie wyłuszczyłeś. Czyżbyś się pod jakimś podpisywał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 sławku ja mam kilka pomysłów, ale niektóe ich częsci pokrywają się z juz wcześniej podanymi. Ksi mni enp glidern apodwojnym zawiasie, ale bardziej estetycznie po prostu cholernie mi sie podoba. gdyby był jeszcze przy okazji skuteczny to HOHHOH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 wielkosciowo np zupelnie sie pokrywam - czyli 10 max 12 cm masa nie wiecej niz 50 gram. Pływalnośc raczej intermediate lub wolno tonący... ale to tylko taie tam moje widzimisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Pomyślimy - zobaczymy. Jak na razie pracuję na jedenastocentymetrowym (jednoczęściowym). Ósemka którą mam lusterkuje w trakcie tonięcia a podszarpywana skręca w dowolną stronę (czyli i na boki i w górę i w dół i w każdą inną pomiędzy nimi - czasami potrafi wyłożyć się na bok).Pozdrawiam PS Oczywiście ta ósemka jest wolno tonąca i pracująca raczej blisko powierzchni (bo nie ma w sobie ołowiu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 wiesz... jakbys potrrzebował testera to daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Jak będę potrzebował testera to dam znać, bo tzw. przez Was Pepe ciągle zapomina stwierdzić coś na temat moich wyrobów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 PePe zabiegany jest i za często tu nie zagląda tego nie przeskoczysz no chyba ze zrobisz mu najazd na firme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Nie chcę mu robić najazdów bo to porządny chłop, ale jak mu dałem ostatnio do ręki moje bezsterowce, to chyba w końcu je wypróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 sezon szczupakowy walsnie sie rozkreca wiec moze znajdzie teraz czas i porzuca nimi troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Mifek jak znajdę jakiegoś w szafce to mogę Ci podesłać (chyba, że 8cm to za mało). Podaj tylko adres na privie. Ale pod warunkiem, że go szybko wypróbujeszPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 zatem sprawdz PRV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Jak na razie pracuję na jedenastocentymetrowym (jednoczęściowym). Do następnej soboty bedzie gotowa 11 ?? Łódka na ukończeniu i wodowanie przewidziane na przyszłąsobotę <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 20 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Będzie na co łowić <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Będzie na co łowić <_< <_< <_< I to już w sobotę Lakieruj jedenastki i atakujemy <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi