viciu Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Czy któryś z kolegów łowił tą wędką lub miał ją w ręku?zastanawiam się nad jej kupnem do ultra lekkiego spinningu ale nie wiem czy to będzie dobry wybór.a może ktoś ma lepsze propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bednar14 Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Przyłączam się do pytania Jak spisują się te spiny, interesuje mnie opinia na temat kijów o cw do 7 i 12 gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SVENKA666 Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 mam sl jig 21 jestem bardzo zadowolony. jedyny mankament to ukrecilem uchwyt kołowrotka, ale wymienili na nowke. co dziwne poluje nim głównie na bolki i mega fajnie trzyma ryby, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi