MARIUSZ 69 Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Kamatsu Hyper Strong są piekielnie mocne i niezawodne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 A po co od razu ze Szwecji, wystarczą Kamatsu Hyper Strong - Te Szwedy są lepsze.- Kamatsu droższe- No i Rudi swój chłop. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Pierwszy z brzegu temat z wyszukiwarki, a jest ich więcej http://jerkbait.pl/topic/65810-k%C3%B3%C5%82eczka-%C5%82%C4%85cznikowe/?hl=%26quot%3Bk%C3%B3%C5%82ka%26quot%3B#entry1776023Imienniku,nie gniewaj się, widocznie nie wpisałem w szukarce słowa w sposób odpowiedni. Dzięki wszystkim za szybki odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Również słyszałem dobre rzeczy o kółkach od Rudiego. Ponadto są tańsze, co niektórym może robić różnicę. Np tym, co muszą uzbroić paredziesiąt woblerów Jak nie Rudi, Kamatsu Hyper Strong powinny być satysfakcjonujące. Najmniejsze wytrzymywały więcej niż 30lb PP a im większe tym mocniejsze...tylko ta cena ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Imienniku,nie gniewaj się, widocznie nie wpisałem w szukarce słowa w sposób odpowiedni. Dzięki wszystkim za szybki odzew.Piotrek, jerkbaitowa wyszukiwarka jest po przejściach osobistych i dlatego jest upośledzona. Jak czegoś chcesz na jerkbaicie poszukać to wpisz wyszukiwane hasło w googlach z dopiskiem jerkbait.pl i znajdziesz, 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Dlaczego ja lubię imię Piotr? Już wiem.Dzięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Bo to bardzo ładne imię jest 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Imienniku,nie gniewaj się, widocznie nie wpisałem w szukarce słowa w sposób odpowiedni. Dzięki wszystkim za szybki odzew. Ależ się nie gniewam, prawdopodobnie wyszukiwałeś w tej wyszukiwarce na stronie głównej, ja wolę tę szczegółową:http://jerkbait.pl/index.php?app=core&module=search&search_in=forums Warto wyszukiwaną frazę wpisać w cudzysłowie, lepiej też wyszukiwać w konkretnych działach. Temat połączę z tym co wskazałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Kamatsu hyper strong do 23 kg naprawde mocne kolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 - Te Szwedy są lepsze.- Kamatsu droższe- No i Rudi swój chłop. Możesz napisać w czym te kółka są lepsze? Od kilku lat używam Kamatsu od 3mm do 7mm. Nie rdzewieją,są bardzo mocne,łatwo dostępne,w dobrej cenie. Same plusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Możesz napisać w czym te kółka są lepsze? Od kilku lat używam Kamatsu od 3mm do 7mm. Nie rdzewieją,są bardzo mocne,łatwo dostępne,w dobrej cenie. Same plusy. Nie mogę. Są lepsze i tyle. Macierewicz też się nie tłumaczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snajper0910 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 A ja bym polecił kółka łącznikowe są naprawdę mocne , trudno je rozgiąć używam ich do woblerów boleniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Nie ma chyba ryby co by te kamatsu hyper strongi rozgiela naprawde nie wyobrazam sobie tego nawet ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snajper0910 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 dobre też są z savage gear Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 [attachlment=360493:IMAG0017.jpg]a ja do używam takich i są oky.może nie najlepsze, Ale bentleyami i ferrari też nie wszyscy jeżdżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Kupiłem te Jaxony tak z ciekawości i jestem pozytywnie zaskoczony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Kamatsu są tańsze niż te Jaxony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Cześć, z kamatsu to ja mam problem gdy zakładam na coś grubszego, np. na wahadłówki czy grubą kotwicę . Niestety trwale odkształcają się te kółeczka i nie są już takie ścisłeTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 5 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Cześć, macie jakiś sprawdzony patent na zbrojenie np. wahadłòwek, żeby uniknąć odkształcenia kółek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 8 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 Cześć, macie jakiś sprawdzony patent na zbrojenie np. wahadłòwek, żeby uniknąć odkształcenia kółek?Najlepiej użyć na tyle dużych kółek, żeby się nie odkształcały 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 (edytowane) Cześć, macie jakiś sprawdzony patent na zbrojenie np. wahadłòwek, żeby uniknąć odkształcenia kółek?Rzadko ale zdarza mi się, że mocniej odkształcone kółeczko, już po jego założeniu na blaszkę, "przekręcam", jakby na lewą stronę.Nie wiem, czy dobrze opisuję ale, może będzie widaćhttps://photos.app.goo.gl/AaadZSGErqXB2NLB6Po pewnym czasie "odkręcam" ten manewr. Edytowane 8 Maja 2024 przez popper 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 9 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 Najlepiej użyć na tyle dużych kółek, żeby się nie odkształcały Niestety nawet te duże, przeginane się odkształcają przy niektórych przynętach Nie wiem czy to będzie dla kogoś przydatne, ale wpadłem na pomysł rozwiercania otworów przy błystkach wahadłowych i wydaje się, że pomysł działa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi