zetika16 Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Z ta trwałością to nie ma co przesadzać .... 701l złamałem po puknieciu w gałąź ... ale blank naprawdę warty uwagi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 taaa ? ja swój naginalem w domu prawą reka trzymam dolnik a lewa szczytówke , i wyslizgnoł mi sie i jeb*# w ściane efekt taki ,ze sciana sie porysowala od koloru na blanku i tyle , dla pewnosci ze nic sie nie stało powtórzylem parokroć ten jak że inteligętny test , pomijając ostatnio faze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 zreszta kitajce uzywaja tseri im6 do lekkiego jiggingu ( te kije ze zdjeć powyzej ) wiec raczej łątwo nie maja : ) ja realnie oceniasz ta 701 po uzbrojeniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 zreszta kitajce uzywaja tseri im6 do lekkiego jiggingu ( te kije ze zdjeć powyzej ) wiec raczej łątwo nie maja : ) ja realnie oceniasz ta 701 po uzbrojeniu ?4-10 gram z tego co pamiętam ... juz go nie mam od dawna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 hmmmm, to chyba jakies inne blanki mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 hmmmm, to chyba jakies inne blanki mamy Oczywiście masz rację. mój to był 601 ... przepraszam dopiero teraz sprawdziłem parametry na stronie.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Czy ktoś mógłby przybliżyć mi charakterystyke blanku IS601L. Jak z czułością, faktyczną szybkością, mocą? Chcę zbudować na nim casta okoniowego(+ lekki sandacz) czyli główki najczęściej 4-7g, rzadziej 10g. Czy ten badylek nada się pod takie łowienie? Przy jakiej gramaturze kleką, ile gram podbije bez większego problemu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 no nie sa to typowe blank ,pod gumy do jakich przyzwyczailiśmy się ostatnimi czasy , ale topowe konstrukcje kosztują 600-1000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo40404 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Panowie odgrzeje trochę temat. Planuje ukręcić sobie kijek na pstrągi na IS601L.I tu mam pytanie czy nie będzie trochę za mocny? Łowie woblerami 5-8cmOrientujecie się gdzie teraz w pl mogę dostać ten blank?Może ktoś jest w stanie podać średnice szczytu? Na stronach jest ~ 1,8mm ale miałem już sytuacje gdzie wymiary ze stron średnio miały się do rzeczywistości. Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Blanki CRB chyba nie są już dostępne w Polsce. Ze swej strony polecam Batsona SP721. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo40404 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 (edytowane) Szkoda, chętnie przygarnąłbym ten blank lub inne z tej kolorowej serii. Jakby ktoś posiadał na zbyciu, to z chęcią odkupie.Ewentualnie jakby ktoś wiedział gdzie są dostępne w Polsce lub gdzieś u sąsiadów to prośba o informacje. Edytowane 6 Grudnia 2022 przez pablo40404 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 24 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 Miał ktoś doczynienia z crb e-glassem, a dokładnie z fis902ml ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi