piernik Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Nikt nic nie wie, bo będzie dopiero po nowym roku. Na pewno będzie coś okrojone, bo seria Echomap sv zostaje i będzie sporo droższa. Pytanie tylko co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 No i się dowiedziałem. Striker nie będzie obsługiwał map. Tylko białe tło z możliwością nanoszenia waypointów i tras. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil_Be Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) Cześć. Planuje zakup STRIKER 4 i mam prośbę o jakieś opinie posiadaczy. Warto? Jak z dokładnością GPS? Edytowane 3 Marca 2016 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 To jest NOWOŚĆ, tak że opinii raczej nie doczekał się w tym momencie .Sam zmowilem model 7 sv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 To jest NOWOŚĆ, tak że opinii raczej nie doczekał się w tym momencie .Sam zmowilem model 7 sv.Doszedł? Jak wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Czekam na realizację zamówienia jeszcze nie jest w sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Czekam na realizację zamówienia jeszcze nie jest w sprzedażye tam nie jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Wszystko zależy z jakiej dystrybucji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dziubas123 Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 jakie są istotne różnice między 7sv a echomap 71sv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 (edytowane) cena i mapy, tzn Striker 7sv jest tańszy od 71SV ale nie wgrasz do niego żadnej mapy Edytowane 15 Marca 2016 przez wuran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dziubas123 Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 cena i mapy, tzn Striker 7sv jest tańszy od 71SV ale nie wgrasz do niego żadnej mapya przetwornik ? bo chyba jest trochę inny ?? oczywiście chodzi mi o wody słodkie (PL)właśnie najgorzej mi rozszyfrować te dane przetworników :/ (nie moja dziedzina nie wiele mi mówią suche dane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 cena i mapy, tzn Striker 7sv jest tańszy od 71SV ale nie wgrasz do niego żadnej mapyHej, rozglądam się tu i ówdzie, szukam info odnośnie echosond. Czy jesteś pewien, że Striker nie obsługuje map ? Jedynie obraz "na żywo" bez możliwości zapisu i odtworzenia map ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 jestem pewien że producent nie przewidział używania map w Striker, jest tylko info o możliwości eksportu danych do innych echosond Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Hej, rozglądam się tu i ówdzie, szukam info odnośnie echosond. Czy jesteś pewien, że Striker nie obsługuje map ? Jedynie obraz "na żywo" bez możliwości zapisu i odtworzenia map ?Na 100 % nie obsługuje map. Nie ma slotu do którego można włożyć kartę z mapą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nix2 Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Tak, seria Striker nie obsługuje map, ale czy w warunkach polskich, gdzie mapy należy sobie najpierw spreparować booryginalnych map brak to duża wada ? Z drugiej strony na małych zbiornikach czy te mapy są w ogóle potrzebne ? Bo generalnie do czego służy mapa, w zasadzie do zaznaczania miejscówek, ewentualnie miejsc orientacyjnych itp itd ?Jeśli tak, to ( przynajmniej dla małych, albo dobrze znanych) zbiorników to mała wada... pzdr Nix 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lopez77m Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Bo generalnie do czego służy mapa, w zasadzie do zaznaczania miejscówek, ewentualnie miejsc orientacyjnych itp itd ?Jeśli tak, to ( przynajmniej dla małych, albo dobrze znanych) zbiorników to mała wada... pzdr Nixnp. do odnalezienia się we mgle, gdzie płyniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nix2 Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 We mgle... no dobrze, a do celów "wędkarskich" to mapa jest też bardziej użyteczna niż same punkty ? Podoba mi się seria Strikera, więc jest "tylko" problem z brakiem mapy... pzdr Nix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 mapa jest bardziej uzyteczna niż same punkty. Mając mapę batymetryczną wytypujesz miejscówki, choć na wodzie rzeczywistość może to zweryfikować bo dołek fajnie wyglądający na mapie może się okazać zarośnięty zielskiem aż po powierzchnię jak wszystko wokół 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jani32 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Panowie mam pytanie ,jaki przetwornik zakupić jako dodatkowy do Strikera 7sv . Mam standardowy gt 52 zamontowany na stale z tyłu łodzi potrzebuje coś do verticala montowanego na sztycy z boku łodzi.Łódka to River Fox 390 Z góry dzięki za odpowiedz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 https://buy.garmin.com/pl-PL/PL/po-wodzie/echosondy-wedkarskie/striker-7sv/prod528825.html zakładka Akcesoria, wiersz przetworniki (drugi). Chyba GT20 wychodzi najtaniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sady Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Panowie na początku maja mam zamiar przesiąść się na nowego STRIKERA 7SV , mam prośbę do osób ,które mają jakieś możliwości lub dojścia do urządzenia w atrakcyjnych cenach o wiadomość prywatną.Wiadomo jak to przed zakupem ,człowiek szuka wszystkich możliwości żeby trochę przyoszczędzić .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOLEC PL Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Witam wszystkich ,chciałbym zasięgnąć porady doświadczonych kolegów .Noszę się z zamiarem zakupu echa będzie to moje pierwsze,dysponuje budżetem 2000zł zainteresował mnie taki zestaw http://allegro.pl/echosonda-z-gps-garmin-striker-5dv-super-zestaw-i6157518410.html .Kompletnie nie wiem czego szukać ,może ktoś podpowie co to za cudo z takimi parametrami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chojny83 Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Hej!Nie wiem czy pomogę...Troszkę ludu już te Garminy ma także z czasem ktoś coś pewnie Ci napiszę, z resztą są podobne tematy na forum.Jak na pierwsze echo to fajny zakup. Musisz tylko przemyśleć czego potrzebujesz.Czy wszystkie bajery w tewj echo są Ci potrzebne.Ja zaczynałem od Lowrance Mark 5x Pro, według mnie strzał w dziesiątkę jeżeli chodzi o początek z echosondami.Prosta obsługa, nic tylko pływać i szukać ławic.Teraz przeskoczyłem na Garmina ale nic na razie nie napiszę, testy przede mną. Pozdrawiam.Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Witam wszystkich ,chciałbym zasięgnąć porady doświadczonych kolegów .Noszę się z zamiarem zakupu echa będzie to moje pierwsze,dysponuje budżetem 2000zł zainteresował mnie taki zestaw http://allegro.pl/echosonda-z-gps-garmin-striker-5dv-super-zestaw-i6157518410.html .Kompletnie nie wiem czego szukać ,może ktoś podpowie co to za cudo z takimi parametrami.poczytaj o nich w tym wątku, ale najpierw jak pisał chojny83 odpowiedz sobie na jedno bardzo ważne pytanie, co chcesz z ta echosondą robić, tak abyś dobrał echo do potrzeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOLEC PL Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Marcin łowię przeważnie na zaporówkach czyli małych ,chcę namierzyć rybki i tak jak jest napisane w tym modelu GPS zaznaczanie pozycji jest to na przykład jakiś karcz w moim rozumowaniu jest on zapisany w pamięci by do niego trafić a może się mylę .Przypominam będzie to moje pierwsze echo ,chyba że to działa w inny sposób a ja jestem w błędzie proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piernik
Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina?
Top użytkownicy dla tego pytania
124
117
86
61
Popularne dni
28 Lip
37
17 Maj
32
23 Wrz
26
1 Lis
24
Top użytkownicy dla tego pytania
psulek 124 odpowiedzi
miramar69 117 odpowiedzi
Koza11 86 odpowiedzi
godski 61 odpowiedzi
Popularne dni
28 Lip 2016
37 odpowiedzi
17 Maj 2018
32 odpowiedzi
23 Wrz 2016
26 odpowiedzi
1 Lis 2016
24 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
@1: Dla wyraźniejszych odczytów ClearVu możesz użyć 800khz, które wyraźniej od 455khz zobrazują obiekt na dnie SideVu to obrazowanie boczne, masz zapewne jedną częstotliwość-455khz, używasz do obejrze
Sady
Może coś takiego ? Szeroki stożek,brak GPS,menu intuicyjne .full HD
Paprykarz
No i tu Kamil się mylisz, wystarczy kupić Garmina bo na nim było widać zestaw a na HB ni chu**
Opublikowane grafiki
1665 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi