Skocz do zawartości
  • 0

Echosonda Garmin STRIKER™

piernik

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Powiedzcie co najlepiej kupić do 7SV jakie przetworniki, mogę cudować wziąć echo gołe i dobrać przetworniki. Pływam przeważnie do głębokości 10 m max.

Z góry dzięki.

np ta co tu dokupić ?

http://www.ebay.com/itm/Garmin-Striker-7sv-Fishfinder-w-GT52HW-TM-Transducer-010-01554-00-/191904354312?hash=item2cae641008:g:Oe8AAOSwMNxXbCB2

Edytowane przez norbertkrakow

• 0

Witam

Czy orientuje się ktoś z szanownego grona czy echosondy Garmina ściągane ze stanów (np. Cabelas) też mają jakieś blokady na gps

jak na przykład Lowrance?

Ktoś już pisał w wątku że nasz język jest.

Będę wdzięczny za info od kogoś kto się orientuje czy też użytkuje takiego ściągniętego Garmina czy wszystko hula jak należy (gps, miary metryczne, język...)

pozdrawiam

• 0

Dołącz wysyłkę i podatki, okaże się, że sprzedam ci nową w tej samej cenie w PL.

Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka

Mam tego świadomość ale dzięki za odpowiedź.

Potrzebuje ustalić czy wszystko będzie działało jak należy w takim garminie kupionym w stanach. Jak jest z lowrancem wszyscy wiemy. O Garminie nie mogłem znaleźć wiążących informacji stąd też pytanie w tym wątku.

• 0

Ale chyba GPS-a nie ma, bo coś za tania.

STRIKER™ 7cv 7-inch CHIRP Fishfinder with GPS, ClearVü Scanning Sonar and Transducer

Diagonal Screen Size 7 Inches Dimensions 9 1/4" Width x 5 1/2" Height x 2 1/4" Depth Display Shape Horizontal Display Color Color Display Type WVGA Features Down Imaging

Side Imaging

Multi Frequency

Waterproof Frequency Traditional: 50/77/200

CHIRP (mid Band-High)

ClearVu 260/455/802 Maximum Depth 1900 Feet (traditional)

250 Feet (ClearVu) Mount Type Tilt & Swivel Resolution 800 x 480 Transmit Power 500 Watts Type Fishfinder Warranty Details One Year

Ma !  :)
Edytowane przez Little Wing
  • Like 1