piernik Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 (edytowane) Co taka cisza? A Ty się Maniuś uspokój z tym multidotykiem bo parę lat temu to pływaliśmy z różdżką :-). Edytowane 9 Stycznia 2017 przez brig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek1972 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Co taka cisza? A Ty się Maniuś uspokój z tym multidotykiem bo parę lat temu to pływaliśmy z różdżką :-).Wiem Arek, ale choroba silnie postępuje???? co zrobić, taki mamy klimat i do tego ten "smog"[emoji23] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rybak109 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Czy ktoś używał flashera w Strikerze 7sv? Jak to się sprawuje np na łodzi, a jak teraz zimą przy łowieniu z lodu ? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Na lodzie nie wiem.A na wodzie... . Miałem flashera w kilku echosondach i uważam że nie jest do niczego potrzebny. Tylko ogranicza ekran. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rybak109 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) Kiedyś @PePe zimą pokazywał jak działa orginalny amerykański flasher na lodzie ale latem to chyba tylko do verticala się nadaje... tylko po co jak widać ryby podnoszące się do przynęty na normalnych obrazowaniach? Edytowane 10 Stycznia 2017 przez rybak109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto77 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 http://www8.garmin.com/marine/PDF/transducer_selection_guide.pdf Wszystko na jednej stronie ,tylko dziwi brak kompatybilności gt 40 z echomap sv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 http://www8.garmin.com/marine/PDF/transducer_selection_guide.pdf Wszystko na jednej stronie ,tylko dziwi brak kompatybilności gt 40 z echomap svUwierz mi. Jest kompatybilny z Echomap 71 SV i 92 SV na bank. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto77 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) To dlatego właśnie wspomniałem że dziwne, dlaczego tak piszą nie wiadomo .Jednak jak testowałeś i działa to musi być kompatybilny . Robią jakieś szopki jak i z tym gt 40 cv który jest w kompletach w usa a na stronie go nie mają . Dochodzi do tego że wędkarz wie więcej niż producent albo wiedzą o tym samym tylko producent nie ma interesu w ujawnianiu .Tak samo jest z HB niby echo ma 1000 W ale przetwornik już 500 W i aby uzyskać 1000W to trzeba wymieniać przetwornik . Ale na pudełku jest a jakże 1000W . Edytowane 15 Stycznia 2017 przez roberto77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Mistrzu . To się nazywa marketing a jak się zaczyna rozmowę z przedstawiciel i wiesz więcej od niego to zazwyczaj rozmowa się szybciej kończy niż zaczyna. Tez jestem trudnym klientem .dociekliwym i nie chcą ze mną gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto77 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Ja tam nazywam to zwyczajnie po prostu bo prosty człowiek jestem . Marketingiem trudno to nazwać, to niedoinformowanie .Więcej ,to na granicy już nie tylko przyzwoitości .Jak tak podchodzą to tylko brak faktycznej konkurencji albo bezczynność odpowiednich urzędów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) A może po prostu brak umiejętności czytania ze zrozumieniem? Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka Edytowane 15 Stycznia 2017 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Kolego @Psulek , z doświadczenia swojego powiem tyle , że dla mnie serwis powinien znać swój sprzęt na wylot.bez zajekniecia. Bądź przekierować do osoby kompetentnej. Niestety oni naprawdę zazwyczaj nie do końca ogarniaja to co sprzedaja, a jak by tego było mało ,to jeszcze pierdoly czasem opowiadają. Nie bronie tu naszego mistrza, lecz tak jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) Siarq - na pudełku są informacje o echo i co ono obsługuje. Jest też informacja jaki jest przetwornik w komplecie. Nie trzeba być omnibusem, żeby stwierdzić, jaka wypadkowa wyjdzie z połączenia echo-przetwornik. Co do handlowców to zgoda całkowita, ale handlowiec ma sprzedać przeciętnemu Kowalskiemu, a nie wdawać się w dysputy o niuansach, z osobą która być może wie więcej niż serwis. Rada jedna - kupować u osób które coś ogarniają temat, a nie u handlujących z przypadku. Garmin wsparcie miał zawsze kiepskie, łącznie z burdelem na stronie. Niestety, bo urządzenia mają dobry stosunek jakość/cena. Lowrance z tego co pamiętam ma dobre wsparcie nawet w PL. O HB ciężko mi się wypowiadać, bo nie miałem okazji mieć styczności z serwisem, a znajomi też nie mają ich urządzeń. Edytowane 15 Stycznia 2017 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto77 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 (edytowane) Wystarczyła by do każdego urządzenia informacja z listą przetworników i przy każdym przetworniku opis co nie będzie działać gdy go podłączymy do danego echa . Np striker 500W po podpięciu gt 40 wydoła po niecałe 200 W na 2D ,DV ,SV .Lub odwrotnie będzie zapewniona pełna moc dla każdego sposobu obrazowania .To samo lowrance elite ti ...co to za info 30000 W (250 rms) .Nie po to są dystrybutorzy aby takich informacji nie otrzymali .Nie jest dla mnie normą dzwonienie po producentach ...może jeszcze do grupy kapitałowej albo założyciela firmy . Tak mi się jeszcze przypomniało ,swego czasu kolega pracował w serwisie daewoo i gdy wchodził nowy model 3 miesiące wcześniej dostali dokumentację i 3 tygodnie przed wejściem na rynek mieli egzamin .Kto nie zaliczył robił aut z firmy .Takie daewoo .... Edytowane 16 Stycznia 2017 przez roberto77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nocny łowca Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Witam. Z tego co wyczytałem o gt 52 to pracuje on w wązkim stożku. Czyli na głębokie wody powinien być ok około 20 do 50 metrów głębokości czy się myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Panowie ! Mały offtop. Czy raz na jakiś czas powinienem naładować aku w Sondzie, które stoi schowana nieużywana po sezonie i czeka od listopada na przyszły sezon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek1972 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Tak, ja przez zimę co najmniej dwa/trzy podłaczam pod ładowarkę akumulatory (od echa i od elektryka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Da się jakoś sprawdzić stopień naładowania bez urządzeń zewnętrznych ? Na wodzie na ekranie wyświetla się ta wartość a bez podłączonego przetwornika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek1972 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Najzwylejszym woltomietzem za kilkanaście zł???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Panowie ! Mały offtop. Czy raz na jakiś czas powinienem naładować aku w Sondzie, które stoi schowana nieużywana po sezonie i czeka od listopada na przyszły sezon ?Tak, co miesiąc mniej więcej. Lub dwa. Da się jakoś sprawdzić stopień naładowania bez urządzeń zewnętrznych ? Na wodzie na ekranie wyświetla się ta wartość a bez podłączonego przetwornika ?Na ekranie echa będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 (edytowane) Jedna kreska została fuck ze 3msc nie ładowana ... Edytowane 26 Stycznia 2017 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 all6111 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Siemka... pytanko, czy striker z gt 52 pokaze to samo co 72 sv z gt 52 bo różnica w cenie jest niebagatelna i nie jestem pewien czy różnica bierze sie z tego że 72 obsługuje mapy a striker nie a może 72 jest lepiej skonstruowanym urzadzeniem i lepiej pokazuje z czym mamy doczynienia w wodzie ...pływam po rzece i nie potrzebuje map ale interesuje mnie to, co leży na 'podłodze'....pozdrawiam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 all6111 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) sriker 7sv oczywiscie,,, Edytowane 17 Lutego 2017 przez all6111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Pokaże to samo. Różnica jest tylko o mapy. Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 (edytowane) no nie do końca, jest wersja Chirp 72 SV, a Stirker 7sv obsługuje Chirp a 72sv nie. Oczywiście większość z nas nie widzi różnic w obrazie z Chirp i bez ale gdyby ktoś to widział to na Stikerze 7SV będzie to widać a na zwykłym 72SV nie. Edytowane 18 Lutego 2017 przez wuran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piernik
Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina?
Top użytkownicy dla tego pytania
124
117
86
61
Popularne dni
28 Lip
37
17 Maj
32
23 Wrz
26
1 Lis
24
Top użytkownicy dla tego pytania
psulek 124 odpowiedzi
miramar69 117 odpowiedzi
Koza11 86 odpowiedzi
godski 61 odpowiedzi
Popularne dni
28 Lip 2016
37 odpowiedzi
17 Maj 2018
32 odpowiedzi
23 Wrz 2016
26 odpowiedzi
1 Lis 2016
24 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
@1: Dla wyraźniejszych odczytów ClearVu możesz użyć 800khz, które wyraźniej od 455khz zobrazują obiekt na dnie SideVu to obrazowanie boczne, masz zapewne jedną częstotliwość-455khz, używasz do obejrze
Sady
Może coś takiego ? Szeroki stożek,brak GPS,menu intuicyjne .full HD
Paprykarz
No i tu Kamil się mylisz, wystarczy kupić Garmina bo na nim było widać zestaw a na HB ni chu**
Opublikowane grafiki
1665 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi