Skocz do zawartości
  • 0

Echosonda Garmin STRIKER™

piernik

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Striker 5cv na ustawieniach auto na jeziorze. Dla mnie bajka. Oknie wysoko więc spinmad własnej produkcji i podszarpywanie 2-3m pod powierzchnią. Okoni do bólu. Kilka koło 30cm. Drobnica się przemieszcza i trzeba za nią pływać a nie cumować. Słuchajcie echo. Striker rewelacyjny. Wszystko w toni w okolicach 8-10m głębokości. Oczywiście przy brzegu. Też są ale to stada w okolicach 20cm. Dla mnie bomba. Pływam na chirp 77 wtedy wydłuża łuki i pięknie pokazuje. Rewelacja. Wszystkie oknie w wodzie. Miałem tego wziąć na kolację ale jak to zwykle bywa wrócił do wody.

Zakup echo mega udany. Na Wiśle też pięknie pokazywał ryby i dno. 508f8e6af7cb43a82fe8aad012966a0d.jpg435e9de601f8929a00a70d4187cdfa36.jpgc665d5f61af8d0e41cdf2b925bac7343.jpg

Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka

• Like 1

• 0

Robercie Croker polecam Ci polską instrukcję tego echa. Też miałem problem z powróceniem do ustawień auto przy przewijaniu. Jest w niej to wyjaśnione. Jest krótka ale bardzo pomocna.

Na trybie auto nieraz za mocno wyczyszcza ekran jak dużo drobnicy i wtedy trzeba się pobawić i ustawić ręcznie. Kolega łowiący sandacze blokuje dno na 2m od dna. Powiększa i fajnie pokazuje. Zaczął w końcu je łapać :)

Instrukcja bo bez niej lipa.

• 0

Ma i będzie miała dużą sprzedaż bo jest łopatologiczna.

Ciężarek na sznurku też jest łopatologiczny i nie wróżę mu przyszłości...

Na sprzedaż ma wpływ znacznie więcej czynników niż prostota.

Może być najprostsze i nic nie pokazywać sensownie - wtedy nic nie pomoże. I nie piszę, ze tak jest w przypadku tego echa.

Ostrożnie z tymi wyrokami ;-)

Tapatalknięte z komórki

Edytowane przez Dano^
  • Like 1