piernik Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamson Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Chodzi o rozmiar wyświetlanego obrazu. Jak pływasz po Dadaju i masz przy ławicach banany na pół wyświetlacza a później coś poprzestawiasz i zaczynasz pływać po innym zbiorniku to głupiejesz Rober, Łuki wcześniej pokazywało Tobie na częstotliwości 200Hz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Sir, yes sir ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamson Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 hmm, mi na 200Hz pokazuje kropy lub półłuki na 55Hz łuki są...coś w ustawieniach nie tak czy przetwornik "wąski"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 " wąski" ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamson Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 za "wąski" stożek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Będę może we czw na Dadaju jak Odyn da ... się porówna jeszcze raz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamson Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 ok, jak coś daj info jakie spostrzeżenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Chociaz dam se rynkę uciać, ze na Dadaju tez było 200Hz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamson Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 uuu...nie jedź na Dadaj:)http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_map_um.php?ntype=0u&fdate=2017062800&row=360&col=248〈=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Wiem, dlatego piszę jak Odyna da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dropek96 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Moze ktos podac róŻnice między garmin steiker 7sv a 7dv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zawsze łuki będą większe przy stożku szerszym 77 niż przy węższym 200. Ryba dłużej jest w zasięgu stożka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamson Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 To wiem, tylko trudno mi tu mówić o jakimkolwiek łuku przy 200hz, to raczej plama lub półłuk. ciężko mi nawet zobaczyć przynęte wpuszczoną pod łódź (głębokość około 7m ) - na 77 widzę, ale przy 200 - nie (no może czasami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Pokombinujemy i napiszę co i jak. Póki co to jest 3 tydzień pogody jak dla mnie " antyokoniowej" wieje, pizga i dyma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamson Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 ja okonia nie połapałem w tym roku jeszcze w ogóle - no może raz. Mam wrażenie, że wszystko przesunięte jest o 3 tyg. do tyłu. Szczupaki owszem, "mamuśki" biorą aż miło, ale okonia nic-a to mój główny cel. Masakra jakaś... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Przesuniete, nie przesuniete. Nawet nie ma co wypływać bo ani to się ustawić dobrze ani połowic lekko ... męczarnia i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamson Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 na rybach nie ma męczarni, co najwyżej są pewne nieudogodnienia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arto83 Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Witam. Pytanie do użytkujących echosonde. Jakie ustawienia macie w strikerze zeby maksymalnie wykorzystac funkcje tej echosondy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Nie ma uniwersalnych ustawień dających możliwość maksymalnego wykorzystania możliwości echosondy. Zawsze decydują warunki do których dostosowujemy ustawienia echosondy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mikas Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Striker 5cv na ustawieniach auto na jeziorze. Dla mnie bajka. Oknie wysoko więc spinmad własnej produkcji i podszarpywanie 2-3m pod powierzchnią. Okoni do bólu. Kilka koło 30cm. Drobnica się przemieszcza i trzeba za nią pływać a nie cumować. Słuchajcie echo. Striker rewelacyjny. Wszystko w toni w okolicach 8-10m głębokości. Oczywiście przy brzegu. Też są ale to stada w okolicach 20cm. Dla mnie bomba. Pływam na chirp 77 wtedy wydłuża łuki i pięknie pokazuje. Rewelacja. Wszystkie oknie w wodzie. Miałem tego wziąć na kolację ale jak to zwykle bywa wrócił do wody. Zakup echo mega udany. Na Wiśle też pięknie pokazywał ryby i dno. Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Mam, potwierdzam każde słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mikas Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Robercie Croker polecam Ci polską instrukcję tego echa. Też miałem problem z powróceniem do ustawień auto przy przewijaniu. Jest w niej to wyjaśnione. Jest krótka ale bardzo pomocna. Na trybie auto nieraz za mocno wyczyszcza ekran jak dużo drobnicy i wtedy trzeba się pobawić i ustawić ręcznie. Kolega łowiący sandacze blokuje dno na 2m od dna. Powiększa i fajnie pokazuje. Zaczął w końcu je łapać Instrukcja bo bez niej lipa. Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mikas Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Miałem lowramce hds1 ale ta jest o niebo prostsza i szybsza do ustawienia na nowym zbiorniku jak ma się tylko 3 godziny łowienia. Ma i będzie miała dużą sprzedaż bo jest łopatologiczna. Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Masz to w pdf ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 (edytowane) Ma i będzie miała dużą sprzedaż bo jest łopatologiczna. Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu TapatalkaCiężarek na sznurku też jest łopatologiczny i nie wróżę mu przyszłości...Na sprzedaż ma wpływ znacznie więcej czynników niż prostota.Może być najprostsze i nic nie pokazywać sensownie - wtedy nic nie pomoże. I nie piszę, ze tak jest w przypadku tego echa. Ostrożnie z tymi wyrokami ;-) Tapatalknięte z komórki Edytowane 21 Sierpnia 2017 przez Dano^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piernik
Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina?
Top użytkownicy dla tego pytania
124
117
86
61
Popularne dni
28 Lip
37
17 Maj
32
23 Wrz
26
1 Lis
24
Top użytkownicy dla tego pytania
psulek 124 odpowiedzi
miramar69 117 odpowiedzi
Koza11 86 odpowiedzi
godski 61 odpowiedzi
Popularne dni
28 Lip 2016
37 odpowiedzi
17 Maj 2018
32 odpowiedzi
23 Wrz 2016
26 odpowiedzi
1 Lis 2016
24 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
@1: Dla wyraźniejszych odczytów ClearVu możesz użyć 800khz, które wyraźniej od 455khz zobrazują obiekt na dnie SideVu to obrazowanie boczne, masz zapewne jedną częstotliwość-455khz, używasz do obejrze
Sady
Może coś takiego ? Szeroki stożek,brak GPS,menu intuicyjne .full HD
Paprykarz
No i tu Kamil się mylisz, wystarczy kupić Garmina bo na nim było widać zestaw a na HB ni chu**
Opublikowane grafiki
1665 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi