piernik Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Dobrze Dano prawi jednemu starczy maluch a drugi chce maybach-a Kazdy z nich jezdzi , lecz nie kazdy wygodnie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Bez przesady, jak ktoś zna dobrze wodę i wystarczy mu samo 2d żeby lokalizować ryby/ławice, to nie ma znaczącej różnicy między najtańszym a najdroższym. No chyba że to droższe oznacza echo z mega wypasionym przetwornikiem 2d. Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Bez przesady, jak ktoś zna dobrze wodę i wystarczy mu samo 2d żeby lokalizować ryby/ławice, to nie ma znaczącej różnicy między najtańszym a najdroższym. No chyba że to droższe oznacza echo z mega wypasionym przetwornikiem 2d. Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu TapatalkaOczywiście że tak Ja tylko nawiązałem do zdania, że jak coś jest łopatologiczne, to wcale nie wróży dużej sprzedaży. Obsługa ciężarka na sznurku z węzełkami co pół metra jest mega łopatologiczna, ale sukcesu marketingowego nie odniesie A tak sugerował przedmówca, który wpadł w jakiś dziwny zachwyt nad echem. Fajne, działa, pokazuje i dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mikas Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Nie no oczywiście jej prostota czytaj łopatologiczna obsługa to tylko jeden plus i to drugorzędny. Najważniejszy to czysty i wyraźny obraz przy tak niskiej cenie. Oczywiście można mieć echo i za 10000 tylko co po tym jak wędkarz widząc takie obrazy jak dałem wyżej jiguje usilnie po dnie szukając ślimaków. Człowiek nieustannie dąży do czasów żeby echo pokazało mu każdą rybę i jeszcze najlepiej nazwało. Ale czy to będzie wtedy wędkarstwo? Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Najważniejsza jest satysfakcja klienta. Reszta to Pikuś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grunwald1980 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Czym rozni sie model dv od cv? W ktoryms sklepie znalazlem info ze cv to nastepca dv? Zakupilem dv przyszla cv , na rachunku jest dv, zwracac, czy to jeden pikus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 prime Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Nie różni się niczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grunwald1980 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) Podziekowal, kurde ale szybki jestes w opisach znalazlem zbieznosci co do glebokosci i mocy nadawania300W cv i 500w dv?? Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez Negra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tobiasz92 Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Cześć,Od paru dni stałem się posiadaczem echosondy GARMIN Striker 7sv + GT40.Czyli zaczynam przygodę od nowa z nauką urządzenia.Oczywiście to jak cudowny jest obraz w porównaniu do starego humminbirda którego miałem jest nie do porównania.Pierwsze co zauważyłem "nie tak?" to w ustawieniach sonaru mam standardowo gt52, gdy zmienie na gt40 słychać jak echosonda sobie "cyka" "puka" "stuka"..Tak ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Tak ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Podziekowal, kurde ale szybki jestes w opisach znalazlem zbieznosci co do glebokosci i mocy nadawania300W cv i 500w dv?? Ktoś się pomylił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tobiasz92 Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Czy jest ktoś w stanie wrzucić swoje fotki ustawień 7sv z gt40?Na otwartej wodzie gdzie pusto na echo przełączam w ustawieniach przetwornika na gt40 (cv52hw domyślnie) to nagle cały ekran "bananów" to chyba coś nie tak. I w ogóle mam jakieś takie wrażenie że obraz na ustawionym gt40 jest "brzydszy" niż na cv52hw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raven88 Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 (edytowane) GT40 nie ma chirp w trybie 2D, więc obraz musi być inny w tym widoku. Ma też szerszy stożek i większą moc niż GT52, więc może pokazać to czego GT52 nie obejmie. Edytowane 26 Września 2017 przez Raven Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 To są dwie różne konstrukcje i zmiana tryby z jednego na drugi nie ma sensu. Zostaw jak jest i nie kombinuj. Jak przeszkadza ci duża ilość bananów, to zmniejsz ręcznie czułość. Co do "brzydkości" - pracujesz na 77 czy 200kHz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raven88 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 To są dwie różne konstrukcje i zmiana tryby z jednego na drugi nie ma sensu. Zostaw jak jest i nie kombinuj. Jak przeszkadza ci duża ilość bananów, to zmniejsz ręcznie czułość. Co do "brzydkości" - pracujesz na 77 czy 200kHz? Ja zrozumiałem, że ma podpięty GT-40 i w ustawieniach echa przestawia na GT-40, bo domyślnie jest GT-52. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Chodziło mi o to, że praca w trybie innym niż dla GT40 mija się z celem. Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tobiasz92 Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 W niedzele będe na wodzie i się pobawie, dam znać co mi tam wyszło z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jarek85 Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 mam pytanie jaki akumulator trzeba dac do garmin striker 7DV .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Wypadło by , aby byl 12V i mial nie mniej niż 7ah.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jarek85 Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 wlasnie taki mam i chyba jest zamaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 To kup większy.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 (edytowane) Wypadło by , aby byl 12V i mial nie mniej niż 7ah....Na 12aH pływam 2 dni bez ładowania, nie wiem co ty masz ??? TO MIAŁO BYC DO Jarek 85 !!!! , ale system zrobił figla i podkreślił siarq Edytowane 8 Października 2017 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 A ja mam 28ah i starcza mi to do 9h pływania . Tylko na innym sprzęcie. Nie wazne... wystarczy wziasc instrukcje od swojego sprzetu . Srawdzic jaki ma apetyt na energię i wszystko jasne... jeśli bierze 1A to aku 7ah wytrzyma 6h i analogicznie dla innych aku i sprzętów. Tylko to trzeba wziąść instrukcje do ręki i przeczytac... później zadać sobie pytanie ile potrzebuje czasu , aby wytrzymał aku bez ladowania i koniec tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 A ja mam 28ah i starcza mi to do 9h pływania . Tylko na innym sprzęcie. Nie wazne... wystarczy wziasc instrukcje od swojego sprzetu . Srawdzic jaki ma apetyt na energię i wszystko jasne... jeśli bierze 1A to aku 7ah wytrzyma 6h i analogicznie dla innych aku i sprzętów. Tylko to trzeba wziąść instrukcje do ręki i przeczytac... później zadać sobie pytanie ile potrzebuje czasu , aby wytrzymał aku bez ladowania i koniec tematu.Ja piszę w temacie , czyli pływam na 7SV , i nie wyskakuję z jakimś tam cho cho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jarek85 Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 juz znalazlem przyczyne mialem kabelek od plusa przerwany i raz laczylo raz nie....dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piernik
Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina?
Top użytkownicy dla tego pytania
124
117
86
61
Popularne dni
28 Lip
37
17 Maj
32
23 Wrz
26
1 Lis
24
Top użytkownicy dla tego pytania
psulek 124 odpowiedzi
miramar69 117 odpowiedzi
Koza11 86 odpowiedzi
godski 61 odpowiedzi
Popularne dni
28 Lip 2016
37 odpowiedzi
17 Maj 2018
32 odpowiedzi
23 Wrz 2016
26 odpowiedzi
1 Lis 2016
24 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
@1: Dla wyraźniejszych odczytów ClearVu możesz użyć 800khz, które wyraźniej od 455khz zobrazują obiekt na dnie SideVu to obrazowanie boczne, masz zapewne jedną częstotliwość-455khz, używasz do obejrze
Sady
Może coś takiego ? Szeroki stożek,brak GPS,menu intuicyjne .full HD
Paprykarz
No i tu Kamil się mylisz, wystarczy kupić Garmina bo na nim było widać zestaw a na HB ni chu**
Opublikowane grafiki
1665 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi