piernik Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saperus8 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Ale 9 ma taki sam GT 51 no i startuje od 670$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adi Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 a dlaczego tak ci potrzebny gt40? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saperus8 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 A może Echo map 73 sv z gt 40??Czy to lepsze echo niż 7sv . Cena z 40 gt 500$$$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Czy lepsze??? wszystko zależy do czego to echo ma być.... bo jak do szukania rybek i miejsc to wystarczy SV , ale jeżeli do ciągłego śledzenia swoich tras ze względu na strach zagubienia się na 5h akwenie , to trzeba kupić Echo Map Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saperus8 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Na moich wodach się nie zgubie żwirownie zporówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adi Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Na twoim miejscu kupiłbym 7sv z gt52 jest dokładniejszy od gt40 tylko ma wąskie stożki, lepszy do szukania ryb przy dnie.A GT 40 szeroki stożek ale do szukania ryb w toni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saperus8 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 A wybór między Lowrance Hook 7x a 7sv oczywiście lowrance z Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Na twoim miejscu kupiłbym 7sv z gt52 jest dokładniejszy od gt40 tylko ma wąskie stożki, lepszy do szukania ryb przy dnie.A GT 40 szeroki stożek ale do szukania ryb w toni.Tylko że GT40 ma wąski stożek i masz wybór.GT52 zupełnie nie nadaje się do trollingu na glębokiej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Tylko że GT40 ma wąski stożek i masz wybór.GT52 zupełnie nie nadaje się do trollingu na glębokiej wodzie....a to czemu ???? jakoś pływam i nie przeszkadza mi to. Poza tym , ten własnie wąski stożek , jak dla mnie jest plusem przy trolu .Gdy na GT 52 zobaczę "rybcię" to , wiem , że prawdopodobieństwo brania będzie dużo większe i wiem , że przynęta będzie w jej zasięgu .Na GT 40 kiedy widzę zobrazowanie echa ryby , tak naprawdę nie mam bladego pojęcia jak daleko jest ona od toru prowadzonej przynęty. Może być ona blisko , ale przeważnie jest dalekoooooo poza zasięgiem przynęty , a ja wyciskałem z wędki ostatnie krople , a brania nie było i nie ma.Andrzej mam dwa przetworniki i pływałem na jednym i drugim w trolu , szukałem miejscówek, sandaczy - bo to tera w modzie itd..... da się na obu z nich spokojnie zobaczyć co się chce.Jeden jest bardzo dokładny GT 52 , drugi GT 40 pokazuje więcej , ale nie ma takiej dokładności i do tego praktycznie skłania się cała prawda .To moje zdanie jako użytkownika/laika i nie musi być spójne z innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Jak trolujesz na wodzie 10-20 metrów a ryby stoją na 4-5 to przy wąskim stożku nie zobaczysz stadka ryb ani bananów pod nimi gdy są dalej niż metr od burty łódki co jest zupełnie bez sensu bo nawet kijaszek wystaje dalej.Przepływasz koło pięknych łuków i nawet o tym nie wiesz że one tam są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 ... a to na GT 40 masz taka informację jak daleko znajdują się te "banany" od łódki gdy płyniesz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adi Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Panowie bo temat schodzi na złą stronę. Wracają do tematu Saperus8 chcesz kupić tanią echosonde a jak masz możliwość zakupu 7sv w dobrej cenie to kup,jak Ci gt52 nie będzie pasował to kupisz gt40. W innym wypadku to moim zdanie szkoda kasy na drugi przetwornik gt52 spokojnie wystarczy, wielu forumowiczów pływa na seryjnych strikerach i je chwalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saperus8 Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Panowie a co z tym wyborem pomiędzy Lowrance Hook 7x 7sv . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adi Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Wybór należy do ciebie garmin ma solar boczny a hook nie ma.Myślę że warto kupić garmin że względu na boczny solar i się go nauczyć a na pewno będziesz miał na to wyniki. Poszukaj na forum tematu obrazowania echosondy zobaczyć jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tobiasz92 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 W ten weekend udało mi się znaleźć rybki na bocznym sonarze i je złowić, co bardzo mnie cieszy. Na tradycyjnym brak ryb.. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saperus8 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Kurde trzeba naprawdę się przypatrywać .No ale jak się nie pozna sprzętu to i wyników brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tobiasz92 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Kurde trzeba naprawdę się przypatrywać .No ale jak się nie pozna sprzętu to i wyników brak.Tego dnia były tak kiepski wyniki, że próbowałem już wszystkiego.. no i się udało.. kolejny mały krok w przód w interpretacji obrazu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saperus8 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 A co sądzicie o tym zestawie 1800 zł https://www.ebay.com/itm/GARMIN-echoMAP-73sv-Chartplotter-Sonar-Fishfinder-GT40-TM-Xducr-010-01387-02-NEW/282693562029?hash=item41d1d96ead:g:cNgAAOSwyrlZzV9H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 ....... a możesz mi powiedzieć jak Ci to wyszło 1800zł ??? ; skoro mnie wychodzi 2100zł i do tego podadatek + cło ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tobiasz92 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 może wysyłki kolega nie doliczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saperus8 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 509 x 3,60 = 1832,4 Wysyłka po stronie cioci bo to prezent Przy okazji już płynie 4 na lód od kuzyna ,,bo nie używa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saperus8 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Już płynie na lód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 A co sądzicie o tym zestawie 1800 zł https://www.ebay.com/itm/GARMIN-echoMAP-73sv-Chartplotter-Sonar-Fishfinder-GT40-TM-Xducr-010-01387-02-NEW/282693562029?hash=item41d1d96ead:g:cNgAAOSwyrlZzV9HBardzo dobra cena i do tego GT-40. Minus to brak chirpa i jeśli się nie mylę to portu NMEA 2000. Brak też możliwości rozbudowy takiej jak w przypadku wersji z chirp.Kolega Radekc z forum ma taką i dziwne jest na przykład podłączenie przetwornika do dwóch wtyczek jednocześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robisum1 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 509 x 3,60 = 1832,4 Wysyłka po stronie cioci bo to prezent Przy okazji już płynie 4 na lód od kuzyna ,,bo nie używa"Hehe Chlopaku ja ty masz taka rodzinkę to nie pytaj tylko bierz Paypal na te chwile przelicza 100$ -370.31zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 509 x 3,60 = 1832,4 Wysyłka po stronie cioci bo to prezent Przy okazji już płynie 4 na lód od kuzyna ,,bo nie używa"Obym się mylił ,ale i tak do tego będzie trzeba dołożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piernik
Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina?
Top użytkownicy dla tego pytania
124
117
86
61
Popularne dni
28 Lip
37
17 Maj
32
23 Wrz
26
1 Lis
24
Top użytkownicy dla tego pytania
psulek 124 odpowiedzi
miramar69 117 odpowiedzi
Koza11 86 odpowiedzi
godski 61 odpowiedzi
Popularne dni
28 Lip 2016
37 odpowiedzi
17 Maj 2018
32 odpowiedzi
23 Wrz 2016
26 odpowiedzi
1 Lis 2016
24 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
@1: Dla wyraźniejszych odczytów ClearVu możesz użyć 800khz, które wyraźniej od 455khz zobrazują obiekt na dnie SideVu to obrazowanie boczne, masz zapewne jedną częstotliwość-455khz, używasz do obejrze
Sady
Może coś takiego ? Szeroki stożek,brak GPS,menu intuicyjne .full HD
Paprykarz
No i tu Kamil się mylisz, wystarczy kupić Garmina bo na nim było widać zestaw a na HB ni chu**
Opublikowane grafiki
1665 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi