piernik Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saperus8 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 To co lepiej brać 7sv z dwoma przetwornikami ?????? W komplecie 52 i dokupić 40 .Czy takie rozwiązanie ma sens??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Ja na obecną chwilkę właśnie tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saperus8 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Opisz jak sie sprawdza taki układ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Było to już tu opisywane , trzeba się trochę cofnąć .... a na szybko to wygląda tak:GT-40 ma 2 stożki 77/200 khz to daje możliwość pokrycia sporej powierzchni dna i szybkie przejście na wąski stożek. Ma też większą moc , ale nie pokazuje w CHIRPie (tak mi się wydaje). GT-52 też ma 2 stożki tylko oba są wąskie oraz ma mniejszą moc, ale ma CHIRPA GT_40 daje szybszą możliwość przeszukania dużej powierzchni , namierzanie ławic ryb ale za to jest dużo mniej dokładne. GT_52 daje możliwość bardzo dokładnego przeszukania i ma lepsze zobrazowanie na ekranie CHIRP.Używam do verticala i dokładnego namierzania dużych ryb , albo do dokładnego przeszukania konkretnych miejscówek. Tylko sobie nie myśl , że podłączysz oba na raz . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 (edytowane) Hehe Chlopaku ja ty masz taka rodzinkę to nie pytaj tylko bierz Paypal na te chwile przelicza 100$ -370.31zl Bez sensu. Konto walutowe i karta typu prepaid w USD i masz USD po 3,53 na teraz. Edytowane 1 Grudnia 2017 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Jak ktoś jest "importerem" , to sobie może takie CUŚ założyć; ale normalnemu śmiertelnikowi , to nie potrzebne i dodatkowy koszt generuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Jak ktoś jest "importerem" , to sobie może takie CUŚ założyć; ale normalnemu śmiertelnikowi , to nie potrzebne i dodatkowy koszt generuje .Jakie koszty? Jaki importer? https://www.pkobp.pl/klienci-indywidualni/karty/karty-do-konta/karta-wielowalutowa/ Kupujesz USD na walutomacie i przelewasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robisum1 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Bez sensu. Konto walutowe i karta typu prepaid w USD i masz USD po 3,53 na teraz.Na ebayu z reguły maja opcje platnosci Paypalem a ci biora prowizje nie ominiesz tego - chyba ze sie myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Ja juz odpuszczam dywagacje z Andrzejem na tematy bisnesowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcin_s Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Mam mały problem, czy nieczytelny obraz dna (zęby) może wynikać z dużego falowania ? Jak zmienić ustawienia żeby tego uniknąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Może wynikać z falowania, nie da się tego zmienić w ustawieniach. Ogólnie ciężki temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcin_s Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Czy też macie taki problem, przy mocnym bujaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 (edytowane) Jeszcze tego rodzaju rzeczy u siebie nie zaobserwowałem, a nie zawsze pływam po "lustereczku" .Natomiast podobnie zachowuję się echo w czasie szybkiego pływania lub gubi obraz , ale tylko wtedy i to jest chyba normalne. Edytowane 12 Grudnia 2017 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 T1000 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Czy też macie taki problem, przy mocnym bujaniu ?Tak. Szczególnie na płytkiej wodzie. Wysłane z mojego SM-J320F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kotwitz Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 (edytowane) Zależy chyba jeszcze od szybkości pingowania.Tzn. Częstotliwość/gęstość efektu piły.Nie da się tego wyeliminować jak buja. Edytowane 12 Grudnia 2017 przez kotwitz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Może będzie trochę lepiej wyglądało, bo obraz będzie bardziej rozciągnięty, ale i tak będą górki/dołki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saperus8 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 https://www.hooked.no/elektronikk/garmin-lanserer-nyheter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Ja mam identycznie przy dużym bujaniu w 73sv. jak napisał @psulek można rozciągnąć ale pozbyć się nie da ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 u mnie w 5dv nie występuje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Może falka za mała . U mnie jak buja to jest normalnie. Natomiast jak już nawla tak ,że trzeba się zastanowić czego się złapać to wtedy ząbki się pojawiają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 n15 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Mam mały problem, czy nieczytelny obraz dna (zęby) może wynikać z dużego falowania ? Jak zmienić ustawienia żeby tego uniknąć ? IMG_20171212_120101.jpg Czy w echosondach Lowrance też coś takiego się pojawia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radmac5 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 echo za ponad 2 tys ... i takie komedie - jakie to wszystko smutne ;( - jak zyc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Żadne komedie.... W echosnodach z najwyższej półki jest to samo. Skoro przetwornik porusza się w pionie . To i tak maluje... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 echo za ponad 2 tys ... i takie komedie - jakie to wszystko smutne ;( - jak zyc ? Wziąć kredyt i się przebranżowić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateush Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Czy w echosondach Lowrance też coś takiego się pojawia ?U mnie w elite 7x chirp pojawiało się przy dużej fali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piernik
Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina?
Top użytkownicy dla tego pytania
124
117
86
61
Popularne dni
28 Lip
37
17 Maj
32
23 Wrz
26
1 Lis
24
Top użytkownicy dla tego pytania
psulek 124 odpowiedzi
miramar69 117 odpowiedzi
Koza11 86 odpowiedzi
godski 61 odpowiedzi
Popularne dni
28 Lip 2016
37 odpowiedzi
17 Maj 2018
32 odpowiedzi
23 Wrz 2016
26 odpowiedzi
1 Lis 2016
24 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
@1: Dla wyraźniejszych odczytów ClearVu możesz użyć 800khz, które wyraźniej od 455khz zobrazują obiekt na dnie SideVu to obrazowanie boczne, masz zapewne jedną częstotliwość-455khz, używasz do obejrze
Sady
Może coś takiego ? Szeroki stożek,brak GPS,menu intuicyjne .full HD
Paprykarz
No i tu Kamil się mylisz, wystarczy kupić Garmina bo na nim było widać zestaw a na HB ni chu**
Opublikowane grafiki
1665 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi