Skocz do zawartości
  • 0

Echosonda Garmin STRIKER™

piernik

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

• 0

Witam bardzo mało info można znaleźć na temat Garmin Striker 4CV (dawniej 4DV). Może ktoś używał lub używa i może podpowiedzieć czy warte jest to zakupu dla początkującego użytkownika echosondy na ponton z napędem elektrycznym godząc się na niewielki ekran 4,3"

Cena około 950 zł

Z informacji na stronie producenta można wyczytać że :

• Zestaw obejmuje przetwornik do wbudowanej tradycyjnej echosondy Garmin CHIRP i echosondę skanującą CHIRP ClearVü.
  • Wbudowane oprogramowanie Garmin Quickdraw™ Contours umożliwia tworzenie i przechowywanie map z izobatami co 30 cm o zasięgu nawet 2 mln akrów.
  • Dzięki wbudowanemu modułowi GPS można oznaczać punkty trasy, tworzyć trasy i sprawdzać prędkość łodzi.
Edytowane przez rafuss

• 0

@raffus Uściślij o co ci chodzi. Podałeś model Striker 4cv (stary dv, bez map), a opis od Striker Plus 4cv który obsługuje mapy.

Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalk

Oczywiście masz rację mój błąd!!

chodzi mi o info  na temat Garmin Striker 4CV (dawniej 4DV). Może ktoś używał lub używa i może podpowiedzieć czy warte jest to zakupu dla początkującego użytkownika echosondy na ponton z napędem elektrycznym godząc się na niewielki ekran 3,5"

Cena około 950 zł

Z informacji na stronie producenta można wyczytać że :

3,5-calowa echosonda wędkarska CHIRP z GPS i sonarem skanującym ClearVü

• Łatwa w użyciu 3,5-calowa, kolorowa echosonda wędkarska z wbudowanym odbiornikiem GPS o wysokiej czułości i sonarem skanującym Garmin CHIRP ClearVü™
  • Możliwość poszukiwania ryb, oznaczania i powrotu do miejsc ich występowania, doków i pochylni
  • Obejmuje przetwornik firmy Garmin z sonarem CHIRP (77/200 kHz) i CHIRP ClearVü (455/800 kHz) o mocy 500 W
  • Urządzenie ma wbudowany ekran sonaru
  • Dane dotyczące prędkości wyświetlane bezpośrednio na ekranie
Edytowane przez rafuss

• 0

Użytkuje striker4 z gps cv od roku, właśnie na pontonie. Echo mam na ławce i jego gabaryty są Ok. Widać dno (cv), ryby, przynętę i pozostałe rzeczy. Od oczy gdy siedzisz ekran jest Ok 1m od oczu wiec wszystko jest widoczne. Na aku 7ah działa to cały długi letni dzień. Można ustawić kolory tła i szczegółów oraz podział ekranu pion/poziom. Polecam.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• 0

Użytkuje striker4 z gps cv od roku, właśnie na pontonie. Echo mam na ławce i jego gabaryty są Ok. Widać dno (cv), ryby, przynętę i pozostałe rzeczy. Od oczy gdy siedzisz ekran jest Ok 1m od oczu wiec wszystko jest widoczne. Na aku 7ah działa to cały długi letni dzień. Można ustawić kolory tła i szczegółów oraz podział ekranu pion/poziom. Polecam.

Dziękuję za odpowiedz, to cieszę się, że jest pozytywnie odbierany, bo w zasadzie już się raczej na niego zdecydowałem tym bardziej, że jest w sklepie na raty 0%

• 0

Panowie, mam pytanie odnośnie echa Striker plus 7sv. W USA jest  przetwornik CV52HW-TM a u nas  GT52HW-TM czym różnią się te przetworniki który jest lepszy ,mniej awaryjny . Różnica w cenie jest spora między tą z USA  a  z Polski. W USA kosztuje $500 a u nas 2900 .Czy to echo z USA  ma jakieś blokady ?