piernik Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Tak oczywiście, to było poglądowe ale cena taka sama w Canada jak w USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kozi Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Mam pytanie na Striker 5cv. Czy dobrze pokazuje roslinnośc na dnie typu moczarka, miękkie dno i zatopione gałęzie, drzewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Mam DV - pokazuje bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 arto83 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Mam DV - pokazuje bardzo dobrze.A jak odroznic na niej twarde od miekkiego dna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tiur Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 A może wrzucisz zdjęcie jak wygląda np. zatopione drzewo na niej. Nie chodzi mi o standardowy obraz tylko właśnie DV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 (edytowane) https://www.google.pl/search?client=firefox-b&dcr=0&biw=1280&bih=891&tbm=isch&sa=1&ei=foxcWvSHO8HCwALr-4CgDg&q=garmin++down+view&oq=garmin++down+view&gs_l=psy-ab.12...20881.21995.0.23857.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.0.0....0.JG2Ca3V0LsQ#imgrc=N-z7Yk_GvyY9bM: swoich zrzutów nie mam ale potwierdzam, ze wygląda to dokładnie tak jak obrazy z linku powyżej ... Edytowane 15 Stycznia 2018 przez Robert Crocker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tobiasz92 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Łap tutaj mój film jak lecialem nad gałęziami https://youtu.be/RwBPcZ2QEfA Taptalkniete z Galaxy s8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 n15 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 (edytowane) Łap tutaj mój film jak lecialem nad gałęziami....Taptalkniete z Galaxy s8 Pływasz na elektryku ? Edytowane 15 Stycznia 2018 przez n15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tobiasz92 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Pływasz na elektryku ?Tak. Taptalkniete z Galaxy s8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 n15 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Tak. Taptalkniete z Galaxy s8 Zdarza Ci się mieć problemy (o których wspominano na forum) z zakłóceniami echa emitowanymi przez silnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tobiasz92 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zdarza Ci się mieć problemy (o których wspominano na forum) z zakłóceniami echa emitowanymi przez silnik?Jeszcze nie miałem żadnych zakłóceń, mam minnkote 50lb z maxymizerem Taptalkniete z Galaxy s8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 n15 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Jeszcze nie miałem żadnych zakłóceń, mam minnkote 50lb z maxymizerem Taptalkniete z Galaxy s8 Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rafuss Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 (edytowane) Witam bardzo mało info można znaleźć na temat Garmin Striker 4CV (dawniej 4DV). Może ktoś używał lub używa i może podpowiedzieć czy warte jest to zakupu dla początkującego użytkownika echosondy na ponton z napędem elektrycznym godząc się na niewielki ekran 4,3"Cena około 950 zł Z informacji na stronie producenta można wyczytać że : Zestaw obejmuje przetwornik do wbudowanej tradycyjnej echosondy Garmin CHIRP i echosondę skanującą CHIRP ClearVü.Wbudowane oprogramowanie Garmin Quickdraw™ Contours umożliwia tworzenie i przechowywanie map z izobatami co 30 cm o zasięgu nawet 2 mln akrów.Dzięki wbudowanemu modułowi GPS można oznaczać punkty trasy, tworzyć trasy i sprawdzać prędkość łodzi. Edytowane 17 Stycznia 2018 przez rafuss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 @raffus Uściślij o co ci chodzi. Podałeś model Striker 4cv (stary dv, bez map), a opis od Striker Plus 4cv który obsługuje mapy. Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rafuss Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 (edytowane) @raffus Uściślij o co ci chodzi. Podałeś model Striker 4cv (stary dv, bez map), a opis od Striker Plus 4cv który obsługuje mapy. Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalk Oczywiście masz rację mój błąd!!chodzi mi o info na temat Garmin Striker 4CV (dawniej 4DV). Może ktoś używał lub używa i może podpowiedzieć czy warte jest to zakupu dla początkującego użytkownika echosondy na ponton z napędem elektrycznym godząc się na niewielki ekran 3,5"Cena około 950 zł Z informacji na stronie producenta można wyczytać że : 3,5-calowa echosonda wędkarska CHIRP z GPS i sonarem skanującym ClearVüŁatwa w użyciu 3,5-calowa, kolorowa echosonda wędkarska z wbudowanym odbiornikiem GPS o wysokiej czułości i sonarem skanującym Garmin CHIRP ClearVü™Możliwość poszukiwania ryb, oznaczania i powrotu do miejsc ich występowania, doków i pochylniObejmuje przetwornik firmy Garmin z sonarem CHIRP (77/200 kHz) i CHIRP ClearVü (455/800 kHz) o mocy 500 WUrządzenie ma wbudowany ekran sonaruDane dotyczące prędkości wyświetlane bezpośrednio na ekranie Edytowane 17 Stycznia 2018 przez rafuss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gumowy Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Użytkuje striker4 z gps cv od roku, właśnie na pontonie. Echo mam na ławce i jego gabaryty są Ok. Widać dno (cv), ryby, przynętę i pozostałe rzeczy. Od oczy gdy siedzisz ekran jest Ok 1m od oczu wiec wszystko jest widoczne. Na aku 7ah działa to cały długi letni dzień. Można ustawić kolory tła i szczegółów oraz podział ekranu pion/poziom. Polecam. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rafuss Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Użytkuje striker4 z gps cv od roku, właśnie na pontonie. Echo mam na ławce i jego gabaryty są Ok. Widać dno (cv), ryby, przynętę i pozostałe rzeczy. Od oczy gdy siedzisz ekran jest Ok 1m od oczu wiec wszystko jest widoczne. Na aku 7ah działa to cały długi letni dzień. Można ustawić kolory tła i szczegółów oraz podział ekranu pion/poziom. Polecam. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkDziękuję za odpowiedz, to cieszę się, że jest pozytywnie odbierany, bo w zasadzie już się raczej na niego zdecydowałem tym bardziej, że jest w sklepie na raty 0% Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 haja1978 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Panowie, mam pytanie odnośnie echa Striker 7sv z przetwornikiem GT52, a konkretnie, jakie macie mocowanie fabryczne przetwornika, metalowe, czy plastikowe?Z góry dzięki za odpowiedźPozdrawiamArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Nowsze przetworniki mają plastikowe, starsze metalowe. Zmieniło się to na jesieni zeszłego roku. Te plastikowe mają od razu wbudowaną płytkę przeciwko chlapaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Piotr Boruch Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Chciałem zapytać o podłączanie uziemienia w GS 7sv plus, ktoś to robi....faktycznie jest potrzebne ??? Sam nie wiem nie znam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Nie musi być tego , no chyba , że tego chcesz i masz melaminium - możesz podłączyć do burty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Nie musi być tego , no chyba , że tego chcesz i masz melaminium - możesz podłączyć do burty Mariuszek a z amelinium działa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Józek - działa, działa..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Achilles272 Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Panowie, mam pytanie odnośnie echa Striker plus 7sv. W USA jest przetwornik CV52HW-TM a u nas GT52HW-TM czym różnią się te przetworniki który jest lepszy ,mniej awaryjny . Różnica w cenie jest spora między tą z USA a z Polski. W USA kosztuje $500 a u nas 2900 .Czy to echo z USA ma jakieś blokady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 gt to starsza wersja cv nowsza .Nie wiem jaka jest różnica w obrazowaniu - tutaj może wypowie @psulek - ma bardzo dużą wiedzę z tej dziedziny .Blokad brak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piernik
Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina?
Top użytkownicy dla tego pytania
124
117
86
61
Popularne dni
28 Lip
37
17 Maj
32
23 Wrz
26
1 Lis
24
Top użytkownicy dla tego pytania
psulek 124 odpowiedzi
miramar69 117 odpowiedzi
Koza11 86 odpowiedzi
godski 61 odpowiedzi
Popularne dni
28 Lip 2016
37 odpowiedzi
17 Maj 2018
32 odpowiedzi
23 Wrz 2016
26 odpowiedzi
1 Lis 2016
24 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
@1: Dla wyraźniejszych odczytów ClearVu możesz użyć 800khz, które wyraźniej od 455khz zobrazują obiekt na dnie SideVu to obrazowanie boczne, masz zapewne jedną częstotliwość-455khz, używasz do obejrze
Sady
Może coś takiego ? Szeroki stożek,brak GPS,menu intuicyjne .full HD
Paprykarz
No i tu Kamil się mylisz, wystarczy kupić Garmina bo na nim było widać zestaw a na HB ni chu**
Opublikowane grafiki
1665 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi