piernik Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crown Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Tak miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GregorS Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Ogarnął ktoś udostępnianie map ze Srikera z plusem na Garmin connect ? Jakoś mi w domu nie idzie, niby telefon podłączony z urządzeniem a nie udostępnia map . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Intro Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Też mnie to interesuje.Chyba jedynie Paweł może pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Sprawdź, czy masz włączony upload plików w ustawieniach Quickdraw Community na apce w telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 generał bryg Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 witam kolegów mam pytanie czy moze ktos uzywa garmin striker 7sv ?i jak mu sie sprawuje?czy jest zadowolony ztego echa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 ... panie generale melduję posłusznie , że wypadałoby cofnąć się do tyłu , by poczytać o tym SV 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GregorS Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Sprawdź, czy masz włączony upload plików w ustawieniach Quickdraw Community na apce w telefonie. Wszystko powłączane. Ale nie chce się połaczyć Ta funkcja nie działa, Za nic nie chce wskoczyć choć wszystkie dostępy są powłączane i w echo i w telefonie, jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 generał bryg Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 ... panie generale melduję posłusznie , że wypadałoby cofnąć się do tyłu , by poczytać o tym SVrozkaz:) troce czytalem ale powiem Ci kolego ze sa rozne opnie Koledzy kupują z USA ,a ja musze szybko podjacdecyzje zeby kupic na 1 moze masz kolego wiedze czy warto kupic to echo ?czy szukac innego modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 (edytowane) General, kalkulator sobie kup lub sznurek z ciezarkiem a nie sondę:/Co ty wszystkie ryby chcesz mi wyłowić? Edytowane 16 Maja 2018 przez womaly23 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 generał bryg Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 General, kalkulator sobie kup lub sznurek z ciezarkiem a nie sondę:/Co ty wszystkie ryby chcesz mi wyłowić?cos tam dla Ciebie zostawie: juz nie bede taki jak TY ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Na ten sezon cudów nie przewiduje ale zbroic się trzeba jak na wojnę!Bierz od psulka echo to które Ci doradzi - dobre bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 generał bryg Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 chyba nie bedzie wyjscia $$$$ troche malo na ten sezon:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 (edytowane) st.operator urządzenia garmin 7SV- miramar@ - melduje co następuje: 7SV używałem 2 sezony na Wiśle ,Odrze i różnych zbiornikach. Pracowałem na 2 przetwornikach GT 40 i 52. W tym roku wymieniłem na 9 Plus.Osobiście jestem zadowolony z tego echa. Wszystko co mi potrzeba mam. Proste w obsłudze, ładnie pokazuje dno i rybki , nie śmieci , nie miałem żadnych problemów technicznych. Edytowane 17 Maja 2018 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thibar Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 I ja także przyjąłem do wiadomości , spocznij Kolego miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 odmeldowywuję się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Intro Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 st.operator urządzenia garmin 7SV- miramar@ - melduje co następuje: 7SV używałem 2 sezony na Wiśle ,Odrze i różnych zbiornikach. Pracowałem na 2 przetwornikach GT 40 i 52. W tym roku wymieniłem na 9 Plus.Osobiście jestem zadowolony z tego echa. Wszystko co mi potrzeba mam. Proste w obsłudze, ładnie pokazuje dno i rybki , nie śmieci , nie miałem żadnych problemów technicznych.Możesz porównać pracę tych dwóch przetworników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 (edytowane) .... zapraszam do lektury , bo też było TO opisywane w wątku Edytowane 17 Maja 2018 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dike Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 (edytowane) Coś ktoś może napisać o nich>? Edytowane 17 Maja 2018 przez Dike 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Intro Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Zapytam w takim razie inaczej. Jaki masz obecnie przetwornik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 (edytowane) .... jak wyżej napisałem (GT 40 i 52) + dodatkowo CV52 ; ale jeszcze na 9 + z CV52 nie pływałem Edytowane 17 Maja 2018 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Intro Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Jak popływasz z CV52 to opisz swoje wrażenia. Jestem ciekawy jak wypadnie porównanie do GT40 i GT52. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 CV ma być przeznaczony tylko do vertikala . "Dzień wąsatego dziecka" już blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 polak9 Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Witam , może ktoś pomóc Garmin Striker 7 SV cały czas alarm że zwarcie w przetworniku. Wszystko niby dobrze podłączone zrobiłem reset i dalej to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raven88 Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 W wyniku sporu patentowego Garmin vs Navico przetworniki CV nie mają dedykowanego kryształu Downscan czy Downview, a obraz w tym widoku powstaje w wyniku nałożenia na siebie dwóch sygnałów Sideview. Navico mówi, że nie ma kryształu więc nie jest to prawdziwe DV. Może ktoś przetestuje 1:1 w identycznych warunkach na łodzi i podzieli się wnioskami. Na amerykańskich forach piszą, że obraz DV z przetworników CV jest gorszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 .. a jak odepniesz przetwornik to ...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piernik
Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina?
Top użytkownicy dla tego pytania
124
117
86
61
Popularne dni
28 Lip
37
17 Maj
32
23 Wrz
26
1 Lis
24
Top użytkownicy dla tego pytania
psulek 124 odpowiedzi
miramar69 117 odpowiedzi
Koza11 86 odpowiedzi
godski 61 odpowiedzi
Popularne dni
28 Lip 2016
37 odpowiedzi
17 Maj 2018
32 odpowiedzi
23 Wrz 2016
26 odpowiedzi
1 Lis 2016
24 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
@1: Dla wyraźniejszych odczytów ClearVu możesz użyć 800khz, które wyraźniej od 455khz zobrazują obiekt na dnie SideVu to obrazowanie boczne, masz zapewne jedną częstotliwość-455khz, używasz do obejrze
Sady
Może coś takiego ? Szeroki stożek,brak GPS,menu intuicyjne .full HD
Paprykarz
No i tu Kamil się mylisz, wystarczy kupić Garmina bo na nim było widać zestaw a na HB ni chu**
Opublikowane grafiki
1665 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi