piernik Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jose Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 W Striker Plus tego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 carlus75 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Potwierdzam, plus 7sv nie ma napisu. Mam natomiast inne pytanie do użytkowników. Jak radzicie sobie w swoich Garminach z odblaskami na wyświetlaczu? Czasami trudno w słońcu coś dojrzeć na ekranie. Jadę głównie na 70-80% podświetlenia i nie używam covera. Garmin ,,stoi" na uchwycie Ram Mount. Jakiś daszek z kydexu czy może folia antyrefleksyjna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 morales Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 https://www.ebay.pl/itm/BerleyPro-Garmin-Striker-PLUS-7-Visor/163221118457?hash=item2600bc9df9:g:3UIAAOSwHORb~kRz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patron Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 wielkie dzieki za odp 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jose Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 (edytowane) Potwierdzam, plus 7sv nie ma napisu. Mam natomiast inne pytanie do użytkowników. Jak radzicie sobie w swoich Garminach z odblaskami na wyświetlaczu? Czasami trudno w słońcu coś dojrzeć na ekranie. Jadę głównie na 70-80% podświetlenia i nie używam covera. Garmin ,,stoi" na uchwycie Ram Mount. Jakiś daszek z kydexu czy może folia antyrefleksyjna? U mnie echo stoi na skrzynce, którą zaadoptowałem na walizkę i nie mam żadnego "daszku" nad ekranem. Podświetlenie na maksa i bardzo dobra czytelność ekranu. Żadnych odblasków nie mam. Akumulator 12Ah starcza mi na pływanie od rana do wieczora, z nonstop włączoną echosondą (pewnie i dłużej, ale jak dotąd nie było potrzeby sprawdzać). Edytowane 25 Czerwca 2019 przez Fiskare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 carlus75 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Ten podlinkowany daszek już gdzieś widziałem. Na chwilę obecną podkręcę jasność na maksa i sprawdzę efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jammaey Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 A tak w praktyce ma ktoś ten daszek? Działa to to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 ten sunvisor daje całkiem dużo, miałem coś podobnego do kamery podlodowej. Argument o oszczędności baterii pominę, ale pomaga to w silnym słońcu i to mocno. Wiadomo, że jak lampa jest za ekranem - nie zadziała, ale w pozostałych warunkach jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 morales Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 ten sunvisor daje całkiem dużo, miałem coś podobnego do kamery podlodowej. Argument o oszczędności baterii pominę, ale pomaga to w silnym słońcu i to mocno. Wiadomo, że jak lampa jest za ekranem - nie zadziała, ale w pozostałych warunkach jak najbardziej.Zakupiłem ten "daszek" . Tak jak Kolega pisze, pomaga dużo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Intro Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zakupiłem ten "daszek" . Tak jak Kolega pisze, pomaga dużo .Gdzie kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 morales Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Gdzie kupiłeś?Zakupiłem z linku ,który wcześniej wkleiłem. Wysyłka z Australii ,ale jakoś tak szybko 2 tyg. może 18 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 morales Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Może ktoś mi podpowie. Przy tworzeniu mapy w Striker 7 Plus widoczne jest zielone pole skanowanej powierzchni na żółtym tle, rysują się izobaty . Raz z braków "pstryków" coś majstrowałem i przy skanowaniu pokazywały-tworzyły się kolory przypisane do głębokości. Ktoś podpowie jak to ustawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Intro Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zakupiłem z linku ,który wcześniej wkleiłem. Wysyłka z Australii ,ale jakoś tak szybko 2 tyg. może 18 dni.Ile kosztuje wysyłka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mathew.stepnicki Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 (edytowane) Z tego co pamiętam to kumpel ściągał je do SV po 145zl za szt. Brał 2/3, czas oczekiwania wynosił ponad 3 tygodnie. Fajne rozwiązanie ale słabo współpracuje z suncoverem... A tu macie 10% z kodem BP33248 Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Edytowane 30 Czerwca 2019 przez mathew.stepnicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mathew.stepnicki Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Jest nawet polski dystrybutor https://arapaima.eu/oslona-przeciwsloneczna-garmin/5530-berleypro-oslona-garmin-striker-7-plus-0459267929126.html Tylko cena wyższa ale nie trzeba czekać ponad 3 tygodnie... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 walleyee00 Opublikowano 1 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 Może ktoś mi podpowie. Przy tworzeniu mapy w Striker 7 Plus widoczne jest zielone pole skanowanej powierzchni na żółtym tle, rysują się izobaty . Raz z braków "pstryków" coś majstrowałem i przy skanowaniu pokazywały-tworzyły się kolory przypisane do głębokości. Ktoś podpowie jak to ustawić? Podbijam , tez jestem zainteresowany jak to mozna ustawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zloty71 Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Panowie mam pytanie, jak kupię echosonde z niemieckiego sklepu to bede mial polskie menu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 morales Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Ja kupiłem w Hiszpanii, był język polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zloty71 Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Ja kupiłem w Hiszpanii, był język polski.Mam możliwość kupienia dziewiątki w bardzo dobrej cenie, ale właśnie z niemieckiego sklepu i się obawiam czy będzie polskie menu. Z drugiej strony jak z Hiszpanii jest z językiem polskim to dlaczego miałoby nie być w niemieckiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 W EU garmin jest 100% taki sam. Wysłane z mojego ASUS_Z01RD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jammaey Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Pytanie do posiadaczy osłony ( daszka) na echo. Po założeniu jest jeszcze miejsce na tą oryginalną od garmina do osłony ekranu podczas transportu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 morales Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GregorS Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Kolorowe izobaty podczas skanowania mi np. wskoczyły same po ostatniej aktualizacji. Być może jakaś opcja za to odpowiada ale ja nic nie włączałem a kilka razy po aktualizacji robiłem reset do ustawień fabrycznych. Nadal są błędy w Polskiej nakładce ale po za tym reszta działa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Piotr Boruch Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Jeśli chodzi o kolory i gęstość izobat na pewno ustawia się je samodzielnie ręcznie (jest maksymalna ilość przedziałów) nie pamiętam dokładnie gdzie (szukałbym w Quickdraw map) natomiast jak je ustawić jest sprawą indywidualną i zależy to min. od preferencji i głębokości łowisk na których łowicie...ważne że jak zaczniecie je zmieniać jak zaczniecie już rysować mapę to cała stara mapa w pi...du Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GregorS Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 ...ważne że jak zaczniecie je zmieniać jak zaczniecie już rysować mapę to cała stara mapa w pi...duTaki urok. Własne pliki echo nadpisuje, jednak na pliki ściągnięte z sieci tylko robi nakładkę np. tych samych miejsc które zeskanowaliśmy. Ja staram się robić korekty w zakładce Quickdraw co do głębokości, bo wiadomo poziom wód po deszczach potrafi się podnieść. Po takim zabiegu można do skanować bez obawy że się coś zrąbie na mapie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piernik
Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina?
Top użytkownicy dla tego pytania
124
117
86
61
Popularne dni
28 Lip
37
17 Maj
32
23 Wrz
26
1 Lis
24
Top użytkownicy dla tego pytania
psulek 124 odpowiedzi
miramar69 117 odpowiedzi
Koza11 86 odpowiedzi
godski 61 odpowiedzi
Popularne dni
28 Lip 2016
37 odpowiedzi
17 Maj 2018
32 odpowiedzi
23 Wrz 2016
26 odpowiedzi
1 Lis 2016
24 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
@1: Dla wyraźniejszych odczytów ClearVu możesz użyć 800khz, które wyraźniej od 455khz zobrazują obiekt na dnie SideVu to obrazowanie boczne, masz zapewne jedną częstotliwość-455khz, używasz do obejrze
Sady
Może coś takiego ? Szeroki stożek,brak GPS,menu intuicyjne .full HD
Paprykarz
No i tu Kamil się mylisz, wystarczy kupić Garmina bo na nim było widać zestaw a na HB ni chu**
Opublikowane grafiki
1665 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi