piernik Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 jak będzie naprawdę twarde , to i pewnie będzie czerwone .... poza tym można coś poustawiać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sol321 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 (edytowane) Im twardsze tym grubsza warstwa żółtego koloru, tu akurat trudno się wyznać bo zakres głębokości jest na auto i "brakuje dna", wystarczy dać zakres głębokości na większy i będzie wyraźnie widac, ale mi wystarczy zerknąć na boczny i wszystko jasne. "Kasza" jest przez ustawioną dużą czulość, wolę widzieć za dużo niż za mało. Edytowane 5 Stycznia 2020 przez sol321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janosik_84 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 No to wczoraj przyszło moje 1 Echo 5CV PLUS, wiem wiem nie mam side viu :/ ale niestety mój budżet przewidywał tylko 1,5tys. Myślę że i tak wybór echa był odpowiedni. Czy sie mylę?Za jakiś czas przyjdzie może pomysł na coś lepszego, ale wszystko oczywiście rozbija się o kasę. Narazie w tym sezonie uczymy się czytania echo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esoxlucius1 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Panowie jak wyglada kwestia gwarancji na echosonde kupiona na terenie UE ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janosik_84 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Na jakiej głębokości macie przetwornik? Mam Strikera 5CV Plus i zastanawiam sie gdzie przykleić uchwyt do Belly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Cześć prosze o polecenie uchwytu do montażu przetwornika GT52 do pontonu bo te jaxonowskie nie pasują. Ktoś może spotkał jakieś dedykowane bo wiadomo że to mocowanie w garminie jest nietypowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) ... trochę inwencji twórczej i wszystko da się zaadoptować, dostosować ... polecam lekturę : http://jerkbait.pl/topic/24310-uchwyt-do-przetwornika-echosondy/ Edytowane 22 Lutego 2020 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Na jakiej głębokości macie przetwornik? Mam Strikera 5CV Plus i zastanawiam sie gdzie przykleić uchwyt do Belly... najważniejsze by był zanurzony w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Cześć prosze o polecenie uchwytu do montażu przetwornika GT52 do pontonu bo te jaxonowskie nie pasują. Ktoś może spotkał jakieś dedykowane bo wiadomo że to mocowanie w garminie jest nietypowe.Są adaptery do nowych przetworników. Widziałem na alle. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 no są ale widze po swoich przesyłkach że czas dostawy wydłużył się do 2 miesięcy...może gdzieś w PL są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jarbol Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 (edytowane) Pojawiła się aktualizacja do Striker Plus 7sv (wersja systemu 2020.02.18.0). Nie wiem jak do pozostałych.Nie wiem też co wnosi, co poprawili, a co zepsuli. Edytowane 29 Lutego 2020 przez jarbol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 R.K. Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 A jaka była ostatnia 7.40 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jarbol Opublikowano 29 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Po tej aktualizacji, numer wersji się nie zmienił. Dalej jest 7.40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GregorS Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Ja wrzuciłem do swojej, jednak dalej nie naprawili błędu z wyświetlaniem pojemności pamięci AC na polskiej nakładce . Zrobiłem kolejne zgłoszenie. W sezonie okaże się co zepsuli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jarbol Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Niestety, tego nie naprawili. Dziwna aktualizacja bo nr wersji został ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 ..... i dlatego nigdy nie aktualizuję , bo tylko można zepsuć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GregorS Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 ..... i dlatego nigdy nie aktualizuję , bo tylko można zepsuć ... To akurat w sprzęcie elektronicznym nie jest zbyt rozsądne , zazwyczaj poprawki są właśnie po to aby usprawnić sprzęt.Myślę że przeoczyli to zgłoszenie więc ponowiłem. Ja jestem zdania że skoro producent udostępnia poprawki to raczej coś usprawnił, tylko szkoda że nie opisuje co naprawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 ... akurat mam inne doświadczenia w tym temacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jarbol Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 Jeśli nie ma zmiany wersji, to być może poprawili jakiś krytyczny błąd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 1 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 jakby poprawili krytyczny bład to numer wersji by sie zmienił. Pewnie jakąs pierdołe poprawili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jarbol Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 Nie wiem jak i gdzie to sprawdzić. Szkoda że nie naprawiają tego co im użytkownicy zgłaszają ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kemot11 Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Panowie po przeczytaniu całego wątku rozważam zakup Striker plus 7sv z przetwornikiem gt40. Gdzie najkorzystniej można kupić taki zestaw w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 UncleZin Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Panowie po przeczytaniu całego wątku rozważam zakup Striker plus 7sv z przetwornikiem gt40. Gdzie najkorzystniej można kupić taki zestaw w PL. Z tego co słyszałem, do końca weekendu na pleciona.pl jest rabat na wszystkie rzeczy 15% z kodem " targi " Nie wiem czy ten model z tym przetwornikiem, ale można zerknąć ps. nie reklamuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kemot11 Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Byłem. Niestety nie mają na stanie z gt40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 "Obok" siebie poszukaj dokładniej - @psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piernik
Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina?
Top użytkownicy dla tego pytania
124
117
86
61
Popularne dni
28 Lip
37
17 Maj
32
23 Wrz
26
1 Lis
24
Top użytkownicy dla tego pytania
psulek 124 odpowiedzi
miramar69 117 odpowiedzi
Koza11 86 odpowiedzi
godski 61 odpowiedzi
Popularne dni
28 Lip 2016
37 odpowiedzi
17 Maj 2018
32 odpowiedzi
23 Wrz 2016
26 odpowiedzi
1 Lis 2016
24 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
@1: Dla wyraźniejszych odczytów ClearVu możesz użyć 800khz, które wyraźniej od 455khz zobrazują obiekt na dnie SideVu to obrazowanie boczne, masz zapewne jedną częstotliwość-455khz, używasz do obejrze
Sady
Może coś takiego ? Szeroki stożek,brak GPS,menu intuicyjne .full HD
Paprykarz
No i tu Kamil się mylisz, wystarczy kupić Garmina bo na nim było widać zestaw a na HB ni chu**
Opublikowane grafiki
1665 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi