Skocz do zawartości
  • 0

Echosonda Garmin STRIKER™

piernik

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Im twardsze tym grubsza warstwa żółtego koloru, tu akurat trudno się wyznać bo zakres głębokości jest na auto i "brakuje dna", wystarczy dać zakres głębokości na większy i będzie wyraźnie widac, ale mi wystarczy zerknąć na boczny i wszystko jasne. "Kasza" jest przez ustawioną dużą czulość, wolę widzieć za dużo niż za mało.

Edytowane przez sol321

• 0

No to wczoraj przyszło moje 1 Echo 5CV PLUS, wiem wiem nie mam side viu :/ ale niestety mój budżet przewidywał tylko 1,5tys. Myślę że i tak wybór echa był odpowiedni. Czy sie mylę?

Za jakiś czas przyjdzie może pomysł na coś lepszego, ale wszystko oczywiście rozbija się o kasę. Narazie w tym sezonie uczymy się czytania echo :)

• Like 2

• 0

Cześć prosze o polecenie uchwytu do montażu przetwornika GT52 do pontonu bo te jaxonowskie nie pasują. Ktoś może spotkał jakieś dedykowane bo wiadomo że to mocowanie w garminie jest nietypowe.

Są adaptery do nowych przetworników. Widziałem na alle.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

• 0

..... i dlatego nigdy nie aktualizuję , bo tylko można zepsuć ...  ;)  :rolleyes:

To akurat w sprzęcie elektronicznym nie jest zbyt rozsądne :) , zazwyczaj poprawki są właśnie po to aby usprawnić sprzęt.

Myślę że przeoczyli to zgłoszenie więc ponowiłem.

Ja jestem zdania że skoro producent udostępnia poprawki to raczej coś usprawnił, tylko szkoda że nie opisuje co naprawił.

• 0

Panowie po przeczytaniu całego wątku rozważam zakup Striker plus 7sv z przetwornikiem gt40. Gdzie najkorzystniej można kupić taki zestaw w PL.

Z tego co słyszałem, do końca weekendu na pleciona.pl jest rabat na wszystkie rzeczy 15% z kodem " targi " 

Nie wiem czy ten model z tym przetwornikiem, ale można zerknąć :) 

ps. nie reklamuje