piernik Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matteoo Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 (edytowane) Maciek, czyli twoim zdaniem elite ti2 zabija powyższą konkurencję, polska wersja mi nie jest potrzebna oby była skala metryczna. Tu jest ponad 60stron, możesz przybliżyć termin kiedy to wstawiales? Edytowane 14 Stycznia 2021 przez Matteoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 (edytowane) Maciek, czyli twoim zdaniem elite ti2 zabija powyższą konkurencję, polska wersja mi nie jest potrzebna oby była skala metryczna. Tu jest ponad 60stron, możesz przybliżyć termin kiedy to wstawiales?Tiaszka jak to mawiaja na wschodzie, ma ekran dotykowy, fajne opcje mapowe, możliwość mirrora na tablet, dużo lepszy przetwornik SI oraz 2d 2 zakresowy 83/200 + chirp. Do tego socjalizmowych mapek całe mnóstwo+ możliwość rzeźby własnej map z pełną ich obsługą z kolorami itp. Rozpisałem ją od podszewki na blogu: Wojny sonarowe na sucho. Ti2- pierwszoliniowy żołnierz Navico. (sonaryimapy.blogspot.com)striker vs hook reveal - YouTube Edytowane 14 Stycznia 2021 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GregorS Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 A działa juz mapowanie live czy dalej trzeba im logi wysyłać? Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matteoo Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Tiaszka jak to mawiaja na wschodzie, ma ekran dotykowy, fajne opcje mapowe, możliwość mirrora na tablet, dużo lepszy przetwornik SI oraz 2d 2 zakresowy 83/200 + chirp. Do tego socjalizmowych mapek całe mnóstwo+ możliwość rzeźby własnej map z pełną ich obsługą z kolorami itp. Rozpisałem ją od podszewki na blogu: Wojny sonarowe na sucho. Ti2- pierwszoliniowy żołnierz Navico. (sonaryimapy.blogspot.com)striker vs hook reveal - YouTubeI to się nazywa sensowna odpowiedz, mocne dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojtek Sz-in Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 (edytowane) Witam Panowie, pytanie,Wypatrzyłem sobie echo Garmin striker plus 9sv + gt52 Czy ktoś może podpowiedzieć, czy w zbliżonej cenie kupię coś lepszego?Pływam po Odrze, jezioro Dąbie, Zalew Szczeciński.Oglądam w internecie, na yt, przeczytałem bardzo dużo wątków i nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Stycznia 2021 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartsiedlce Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Nie ma jednoznacznej odpowiedzi, to jak dyskusja o wyższości Świąt Wielkanocnych nad Świętami Bożego Narodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Najnowsza wersja to VIVID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Witam Panowie, pytanie,Wypatrzyłem sobie echo Garmin striker plus 9sv + gt52Czy ktoś może podpowiedzieć, czy w zbliżonej cenie kupię coś lepszego?Pływam po Odrze, jezioro Dąbie, Zalew Szczeciński.Oglądam w internecie, na yt, przeczytałem bardzo dużo wątków i nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu TapatalkaZobacz jakie masz ceny na 9 cali ekranu- w zbliżonej kasie, po nowości, tylko hook reveal jest. I to jest alternatywa. To są bardzo podobne echa ,na wodzie wielkiej różnicy nie widać, może jedynie w szybkości obsługi- magicznych "ustawianiach"- zwłaszcza dla SI/DI gdzie Lowrance jest najwygodniejsze do regulacji Reszta to dla pasjonatów- mapy, przeglądanie danych itp, gdzie Hook jest ciekawszą opcją, ale Garmin - tańszą chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Przydałaby mi się wtyczka od kabla zasilającego do strikera 5, myślicie że jest szansa gdzieś dokupić pasującą? Wiem, że można cały przewód z wtyczką kupić i w ostateczności tak zrobię, ale potrzebuję tylko wtyczki Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GregorS Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Przydałaby mi się wtyczka od kabla zasilającego do strikera 5, myślicie że jest szansa gdzieś dokupić pasującą? Wiem, że można cały przewód z wtyczką kupić i w ostateczności tak zrobię, ale potrzebuję tylko wtyczki Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu TapatalkaZapytaj http://fox-boats-shop.pl/ Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 konopaa Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 CzoemRozważając wybór między GT52 i GT40 zastanawiam się czy rysowanie map jest tak samo dokładne w przypadku obu przetworników. Czy z uwagi na wąski stożek GT52 trzeba gęściej pływać, czy może to boczny skan odpowiada za tworzenie mapy?I druga kwestia, jak duża jest różnica w obrazowaniu bocznym między tymi przetwornikami? Posiada ktoś foto lub filmy porównujące oba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartek1989 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Striker 4plus nie ma bocznego a mapy tworzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 CzoemRozważając wybór między GT52 i GT40 zastanawiam się czy rysowanie map jest tak samo dokładne w przypadku obu przetworników. Czy z uwagi na wąski stożek GT52 trzeba gęściej pływać, czy może to boczny skan odpowiada za tworzenie mapy?I druga kwestia, jak duża jest różnica w obrazowaniu bocznym między tymi przetwornikami? Posiada ktoś foto lub filmy porównujące oba?Si nie jest używane do tworzenia map głębokości w zadnym brandzie. Garmin nie jest wyjątkiem. QD jest rysowane ok 25m od przetwornika w obie strony, im gęściej napływasz tras, tym mniej algorytm będzie zmyślał i mapa będzie dokładniejsza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 konopaa Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Si nie jest używane do tworzenia map głębokości w zadnym brandzie. Garmin nie jest wyjątkiem. QD jest rysowane ok 25m od przetwornika w obie strony, im gęściej napływasz tras, tym mniej algorytm będzie zmyślał i mapa będzie dokładniejsza. Czyli model przetwornika nie ma wpływu na jakość (dokładność) rysowanej mapy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Ma, im węższy stożek , tym dokładniejszą mapa - bo mniejsze uśrednianie głębokości i martwa strefa. Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 (edytowane) Zapytam Was o taki uchwyt echosondy. Szybki montaż i demontaż ekranu echosondy na Click. Znajdę takie coś do Strikera 9 sv. Edytowane 24 Stycznia 2021 przez M a r a s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 (edytowane) Zapytam Was o taki uchwyt echosondy. Szybki montaż i demontaż ekranu echosondy na Click. Znajdę takie coś do Strikera 9 sv. Sklep TRIGAR ale raczej do strikera to nie pasuje, są takie mocowania ale do echomap-a Edytowane 24 Stycznia 2021 przez Karol Krause 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matteoo Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Maciej, a co powiesz o tym: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radeqs Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Było o tym chyba nawet w tym wątku, że to już nie aktualne, a w Europie chyba nigdy nie było aktualne (wykastrowany przetwornik z powodów licencyjnych sprzedawany był tylko na terenie USA). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Maciej, a co powiesz o tym: Dogadali się, crosslicesning i Navico wypuściło swój przetwornik livesight, który okazał się tym, czym okazał. Nie tylko Garmin składał widok composite Si jako DI - HB w przetwornikach combo, do czasów Helixa3 robiło to samo. Tak samo nazywali to DI, choć realnie nie było piezoelementu osobnego do tego trybu obrazowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fladra Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Hej kupując 9 lub 7 sv warto dopłacać 500 do wersji vivid? Przed sezonem chce wymienić echo na któryś z tych modeli i się zastanawiam. Warte te barwy pięciu stów? Bo na filmach nie zauważyłem jeszcze jakichś różnic. Testował to ktoś może ma porównanie do zwykłych plusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matteoo Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Dla mnie cena była wyższa raptem o 90zł, jak byś potrzebował to pisz priv, podam Ci cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 (edytowane) Hej kupując 9 lub 7 sv warto dopłacać 500 do wersji vivid? Przed sezonem chce wymienić echo na któryś z tych modeli i się zastanawiam. Warte te barwy pięciu stów? Bo na filmach nie zauważyłem jeszcze jakichś różnic. Testował to ktoś może ma porównanie do zwykłych plusów.Rozmawiałem ze sprzedawcą kupując parę dni temu Vivida i powiedział ,że ceny prawie takie same striker plus vs striker vivid . Przy 9sv vivid różnica cen w sklepach nawet 800 PLN. Trzeba szukać albo negocjować ew. jedno i drugie Edytowane 30 Stycznia 2021 przez M a r a s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fladra Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 7 sv znalazłem z GT 52 za 2180 a vivid coś ponad 2700. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Hej kupując 9 lub 7 sv warto dopłacać 500 do wersji vivid? Przed sezonem chce wymienić echo na któryś z tych modeli i się zastanawiam. Warte te barwy pięciu stów? Bo na filmach nie zauważyłem jeszcze jakichś różnic. Testował to ktoś może ma porównanie do zwykłych plusów.Jeśli jedyna różnica to dodatkowe kolory vivid, nie spodziewaj się wow. Te same echo co zwykły S. plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piernik
Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina?
Top użytkownicy dla tego pytania
124
117
86
61
Popularne dni
28 Lip
37
17 Maj
32
23 Wrz
26
1 Lis
24
Top użytkownicy dla tego pytania
psulek 124 odpowiedzi
miramar69 117 odpowiedzi
Koza11 86 odpowiedzi
godski 61 odpowiedzi
Popularne dni
28 Lip 2016
37 odpowiedzi
17 Maj 2018
32 odpowiedzi
23 Wrz 2016
26 odpowiedzi
1 Lis 2016
24 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
@1: Dla wyraźniejszych odczytów ClearVu możesz użyć 800khz, które wyraźniej od 455khz zobrazują obiekt na dnie SideVu to obrazowanie boczne, masz zapewne jedną częstotliwość-455khz, używasz do obejrze
Sady
Może coś takiego ? Szeroki stożek,brak GPS,menu intuicyjne .full HD
Paprykarz
No i tu Kamil się mylisz, wystarczy kupić Garmina bo na nim było widać zestaw a na HB ni chu**
Opublikowane grafiki
1665 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi