piernik Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matteoo Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Ja znalazłem vivida 9 za 2950. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 (edytowane) A ja wiem gdzie kupić vivid 9 za 2690 Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Edytowane 30 Stycznia 2021 przez psulek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil_M Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Mam pytanie. Czy do echosondy Garmin Striker Plus 4 cv można podłączyć jakiś przetwornik dedykowany na lód? Jeśli tak, to jaki? W ogóle ten model echosondy sprawdza się w łowieniu z lodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbert 78 Opublikowano 7 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Mam pytanie. Czy do echosondy Garmin Striker Plus 4 cv można podłączyć jakiś przetwornik dedykowany na lód? Jeśli tak, to jaki? W ogóle ten model echosondy sprawdza się w łowieniu z lodu?Można podpiąć podlodowy przetwornik garmin gt8hw-if ice transducer. Koszt to około 700 pln. Widziałem wczoraj wędkarza łowiącego blaszką, używał Striker-a 4, całkiem fajnie pokazywało [emoji6] Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rasstaman Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Można podpiąć podlodowy przetwornik garmin gt8hw-if ice transducer. Koszt to około 700 pln. Widziałem wczoraj wędkarza łowiącego blaszką, używał Striker-a 4, całkiem fajnie pokazywało [emoji6] A z fabrycznym przetwornikiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Można podpiąć podlodowy przetwornik garmin gt8hw-if ice transducer. Koszt to około 700 pln. Widziałem wczoraj wędkarza łowiącego blaszką, używał Striker-a 4, całkiem fajnie pokazywało [emoji6] A z fabrycznym przetwornikiem ?Oczywiście, że można, ale mniej wygodnie i trzeba rozwiązać sposób mocowania w poziomie, podczas gdy dedykowany podlodowy pływa pod spławikiem z pianki i wygodniej nim operować w przeręblu, jest mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fladra Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Pytanie do znawców tematu. Mam 5 z plusem i 7 sv vivid. Chciałem przerzucić dane na 7 przez te kable. Niestety nie działa.Echa podłączone pod dwa oddzielne akumulatory, kable brązowe, niebieski podłączone zgodnie z instrukcją i nic. Robił to ktoś z was? Może coś źle robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Pytanie do znawców tematu. Mam 5 z plusem i 7 sv vivid. Chciałem przerzucić dane na 7 przez te kable. Niestety nie działa.Echa podłączone pod dwa oddzielne akumulatory, kable brązowe, niebieski podłączone zgodnie z instrukcją i nic. Robił to ktoś z was? Może coś źle robię.Na stan mojej wiedzy nie ma takiej opcji inaczej niż przez ActiveCaptaini Quckdraw Comunity. Czyli upload z 5tki , download na 7mkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fladra Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Maciek 5 nie ma wifi więc ActiveCaptain nie działa bo go nie połączysz. W instrukcji i na ich stronie jest, że można dane zrzucić za pomocą tych dodatkowych kabli przy zasilaniu i tą funkcje maja podobno wszystkie strikery niestety u mnie coś nie teges. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Maciek 5 nie ma wifi więc ActiveCaptain nie działa bo go nie połączysz. W instrukcji i na ich stronie jest, że można dane zrzucić za pomocą tych dodatkowych kabli przy zasilaniu i tą funkcje maja podobno wszystkie strikery niestety u mnie coś nie teges.Ty, masz rację, pisałem o tym sam -wyszło ze łba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GregorS Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Maciek 5 nie ma wifi więc ActiveCaptain nie działa bo go nie połączysz. W instrukcji i na ich stronie jest, że można dane zrzucić za pomocą tych dodatkowych kabli przy zasilaniu i tą funkcje maja podobno wszystkie strikery niestety u mnie coś nie teges.Napisz do supportu Garmina, niech sie pochwala jak to ma działać. Skoro tak zachwalali w reklamach to ciśnij aż zacznie działać. Tylko od ciebie zależy bardzo chcesz przenieść dane. Bede ci kibicował. Mi od 2 lat nie odpisali jak zgłosiłem im błąd w Polskiej nakładce w 7SV. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Maciek 5 nie ma wifi więc ActiveCaptain nie działa bo go nie połączysz. W instrukcji i na ich stronie jest, że można dane zrzucić za pomocą tych dodatkowych kabli przy zasilaniu i tą funkcje maja podobno wszystkie strikery niestety u mnie coś nie teges.Musisz spiąc je na krzyż i zrobić wspólną masę. Czyli brązowy na echu 1 z niebieskim na echu 2, jeżeli osobne aku to terminale ujemne muszą być spięte. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fladra Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Psulek jesteś wielki???? Dzięki wielkie. Chodziło o połączenie akumulatorów minusami. Zadziałało przerzuciło punkty, szkoda tylko że nie przerzuca map.Jeszcze raz dziękuję. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławomir Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 (edytowane) Psulek jesteś wielki???? Dzięki wielkie. Chodziło o połączenie akumulatorów minusami. Zadziałało przerzuciło punkty, szkoda tylko że nie przerzuca map.Jeszcze raz dziękuję. I dlatego jest forum Edytowane 26 Lutego 2021 przez Sławomir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Podpowiedzcie mi proszę jakiej pojemności aku sugerujecie do 9 SV Vivid ? Chciałbym aby mi echo wytrzymało weekend bez ładowania. Powiedzmy trzy dni po 12 godzin na wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Psulek jesteś wielki[emoji106] Dzięki wielkie. Chodziło o połączenie akumulatorów minusami. Zadziałało przerzuciło punkty, szkoda tylko że nie przerzuca map.Jeszcze raz dziękuję.Niestety tak się da tylko punkty i trasy też przechodzą. Ale mapy nie. Wielki nie jestem, może trochę bardziej technicznie obyty, z racji zawodu. Na zdrowie. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GregorS Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Podpowiedzcie mi proszę jakiej pojemności aku sugerujecie do 9 SV Vivid ? Chciałbym aby mi echo wytrzymało weekend bez ładowania. Powiedzmy trzy dni po 12 godzin na wodzie.40Ah żel myślę ze na tyle starczy na styk. Jak bys bral li-ion to 25-30Ah/4S wystarczy ale to inna kasa i duzo lżejszy niz żel. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yelcyn Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Hej,Poproszę Was o radę: jestem użytkownikiem Garmin Strikera i wśród jego licznych zalet, ma (dla mnie) dużą wadę: mapy.Wybieram się w maju na jezioro Mamry i sprawdziłem sobie, że jakość map np Navionics, a to co mogę dostać poprzez Active Captain to jak porównanie Maserati do Cinquecento Niby to włoskie i to włoskie, ale...Prośba: co mi doradzicie bym mógł mieć mapę na urządzeniu jakości Navionics?Myślałem o tablecie z GPS, lub zakupie jakiegoś echa (starego, używanego), ale bym miał mapę.Szukanie ryb, skanowanie pozostawiam Strikerowi, mi zależy tylko na mapie.Zaproponujecie jakieś rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Jak zależało Tobie na nawigacji , to od razu trzeba było sobie kupić ....ECHOMAP Przecież od dawna było wiadomo , że STRIKER do tego nie służy a tylko ma namiastkę mapowania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Hej,Poproszę Was o radę: jestem użytkownikiem Garmin Strikera i wśród jego licznych zalet, ma (dla mnie) dużą wadę: mapy. Wybieram się w maju na jezioro Mamry i sprawdziłem sobie, że jakość map np Navionics, a to co mogę dostać poprzez Active Captain to jak porównanie Maserati do Cinquecento Niby to włoskie i to włoskie, ale... Prośba: co mi doradzicie bym mógł mieć mapę na urządzeniu jakości Navionics?Myślałem o tablecie z GPS, lub zakupie jakiegoś echa (starego, używanego), ale bym miał mapę.Szukanie ryb, skanowanie pozostawiam Strikerowi, mi zależy tylko na mapie.Zaproponujecie jakieś rozwiązanie? Aplikacja Navionicsa Boat app z dostępem do map jako viewer, roczną subskrypcją jest czymś co rozwiąże ten problem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yelcyn Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Aplikacja Navionicsa Boat app z dostępem do map jako viewer, roczną subskrypcją jest czymś co rozwiąże ten problem. Dzięki Maciek za odpowiedź, czy dobrze rozumiem: aplikacja Navionicsa z subskrypcją, do użytkowania na moim tablecie, lub telefonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Dzięki Maciek za odpowiedź, czy dobrze rozumiem: aplikacja Navionicsa z subskrypcją, do użytkowania na moim tablecie, lub telefonie?Tak jest, koszt ok 200zł na rok- z tego co kojarzę. Sprawdź najpierw na ich viewerze na stronie, czy jest to, czego szukasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawlo29 Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Tablet jak największy , nawet pożyczyć i mapę pięknie widać . Może doczekam się że do mojego Elementa dołożą Wifi to zaraz tablet 10 idzie w robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Jak zależało Tobie na nawigacji , to od razu trzeba było sobie kupić ....ECHOMAP Przecież od dawna było wiadomo , że STRIKER do tego nie służy a tylko ma namiastkę mapowania ...W przygotowaniu porównanie na wodzie mapowania live od głównych brandów, wnioski mogą być ciekawe..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kkonrad Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 (edytowane) Czy to zależy od zbiornika?, bo dla mnie w navionicsie Siemianówka to porażka w porównaniu do active captain. Czekam na porównanie.... Chciałem zmienić garmina na humminbira ale to mapa mnie trzyma:) Edytowane 30 Marca 2021 przez kkonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piernik
Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina?
Top użytkownicy dla tego pytania
124
117
86
61
Popularne dni
28 Lip
37
17 Maj
32
23 Wrz
26
1 Lis
24
Top użytkownicy dla tego pytania
psulek 124 odpowiedzi
miramar69 117 odpowiedzi
Koza11 86 odpowiedzi
godski 61 odpowiedzi
Popularne dni
28 Lip 2016
37 odpowiedzi
17 Maj 2018
32 odpowiedzi
23 Wrz 2016
26 odpowiedzi
1 Lis 2016
24 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
@1: Dla wyraźniejszych odczytów ClearVu możesz użyć 800khz, które wyraźniej od 455khz zobrazują obiekt na dnie SideVu to obrazowanie boczne, masz zapewne jedną częstotliwość-455khz, używasz do obejrze
Sady
Może coś takiego ? Szeroki stożek,brak GPS,menu intuicyjne .full HD
Paprykarz
No i tu Kamil się mylisz, wystarczy kupić Garmina bo na nim było widać zestaw a na HB ni chu**
Opublikowane grafiki
1665 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi