piernik Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 26 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 1 przetworniki sa tanie.2 u siebie polutowalem i dzialalo ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 eljotnes Opublikowano 27 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 witamna ile godzin pracy powinno starczyć zasilanie 2x7Ah do echosondy Garmin +9sv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kozi Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 (edytowane) Mam problem z moim echo Garmin Striker 5cv, po włączeniu wyświetla się napis Garmin i dalej nic nie można zrobić. Wcześniej automatycznie pokazywało się główne menu. Ktoś coś, jakieś rady? Edytowane 15 Sierpnia 2021 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 znawcą super nie jestem ale obstawiam że się oprogramowanie wysypało...a wtyczki z tyłu na 100% dobrze wpięte ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GregorS Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Może twardy reset... [emoji848] Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kozi Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Wtyczki sprawdzałem, tylko co tutaj zrobić z oprogranowaniem? To echo nie ma żadnego kabla żeby podłączyć do komputera czy też zewnętrznej karty pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GregorS Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Poszukaj w sieci jak zrobić hard reset. Zazwyczaj kombinacja przycisku + z przyciskiem zasilania. Jedyny mankament ze mozesz skasować swoje dane. Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 zawsze możesz napisać do garmina powinni pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kozi Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Czekam na odpowiedź właśnie ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kozi Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 (edytowane) Wychodzi na to, że pozostaje wywalić na śmietnik ????. Pani na infolinii niestety wiele nie pomogła. Żadna kombinacja klawiszy nie pomaga i podobno raczej już się nie da nic zrobić. W tym modelu nie aktualizuje się oprogramowania. Delikatnie mówiąc jest to żałosne... Edytowane 9 Sierpnia 2021 przez Kozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Wychodzi na to, że pozostaje wywalić na śmietnik . Pani na infolinii niestety wiele nie pomogła. Żadna kombinacja klawiszy nie pomaga i podobno raczej już się nie da nic zrobić. W tym modelu nie aktualizuje się oprogramowania. Delikatnie mówiąc jest to żałosne...Sprzęt po gwarancji już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kozi Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Tak po gwarancji, kupiony jako używka tutaj na forum. Jesli to problem z systemem a na to wychodzi to Garmin powinien jakoś to "ogarnąć". Ten model już od dwóch lat nie jest produkowany więc nie ma możliwości wymiany tyle się dowiedziałem na infolinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sadek8 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Średnie podejście w takim razie jeśli chodzi o możliwość naprawy Garmina. Odpłatnie mimo wszystko dobrze, jakby sie podjęli tego co wypuścili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Średnie podejście w takim razie jeśli chodzi o możliwość naprawy Garmina. Odpłatnie mimo wszystko dobrze, jakby sie podjęli tego co wypuścili.Swego czasu patrzyłem na cennik naprawy pogwarancyjnej HB, bo chciałem sprawdzić, czy opłaca się reanimować helixa swego. Nie ma za darmo w tych czasach nic, zwłaszcza wtedy, gdy korpo nie musi- bo pogwarancyjny sprzęt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GregorS Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Niestety nie tylko Garmin nie ma wsparcia pogwarancyjnego. Przerabiałem kilka lat temu to samo z Lowrance. Ból większy jak masz echo z górnej półki.Szukaj jakiegoś serwisu który to ogarnie, coś było na rynku... Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 (edytowane) Sprawdź, czy masz dobre aku. Nie patrz na napięcie - w spoczynku może być ok. Warto by było podpiąć pod samochodowy. Ewentualnie spróbuj podmienić kabel zasilający na taki, który wiesz że jest 100% sprawny, może się przełamał i jest spadek napięcia przy uruchamianiu? Może ma ktoś z twoich kolegów? Pasuje od innych Strikerów, a te kabelki potrafią się przełamać. Zacząłbym od tych dwóch kwestii, bo są najprostsze i możliwe do wykonania bezkosztowo. Edytowane 10 Sierpnia 2021 przez psulek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kozi Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Sprawdzałem na dwóch akumulatorach i ciągle ten sam problem. Kabel wygląda ok nic złego nie widać. Nie bardzo mam od kogo pożyczyć inny kabel do zasilania ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 (edytowane) Ja niestety nie mam. Poszukaj, może ktoś ze znajomych ma dowolnego strikera, stare echomap też podejdą (te bez chirp). Uszkodzenia jeżeli są to wewnątrz - czasami przełamują się żyły we wtyczce albo w kablu przy wtyczce od wkładania/wyciągania. Edytowane 11 Sierpnia 2021 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Matteoo Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 (edytowane) Zanieś to człowieku do jakiegoś elektronika i powinien Ci to naprawić. Mógł paść kondensator, może pamięć, a może coś z procesorem. Tu co osoba to będzie inna porada i historia. Zanieś i zamknij ten temat, fusowróżom którzy będą Ci podpowiadać co padło na odległość podziękuj. Te porady z kablem do zasilania to już mega przesada. To porada typu: dzwoni gość do serwisu. Proszę Pana lodówka mi nie działa. Jakie objawy? Światło w środku się świeci ale nie chłodzi. Może wtyczki do kontaktu Pan nie wsadził. Nosz k...a jak może echo odpalać i kabel zasilający, czyli 2 żyły, jest niesprawny i nie idzie dlatego dalej? Edytowane 12 Sierpnia 2021 przez Matteoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kozi Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Na razie nie mam możliwości gdziekolwiek zanieść do naprawy bo jestem na rybach. Po drugie wątpię żeby zwykły elektryk podjął się naprawy. Dzwoniłem do człowieka który naprawia sprzęt Garmina, ale niestety nie echosondy. Ważne, że ktoś tutaj na forum chce pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ms80 Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Czy pojawia się czarny ekran po logu Garmina? Jeśli tak, to podobny problem jest w Srikerze 4cv: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 (edytowane) Posluchaj Psulka zanim gdzie kolwiek oddasz.Matteoo ponioslo cie troche Edytowane 15 Sierpnia 2021 przez womaly23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomchaf11 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Miałem podobnie z strikerem 5 po odpaleniu czarno. Wózek google na rybach i znalazłem że wystarczy nacisnąć parę razy przycisk włączania-ekran się rozjaśnił. Myślałem że coś się zalało podczas łowienia bo uciekałem przed deszczem a echo zostało na łódce-padał mega deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Voldemort Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Garmin Striker 7sv - podczas pracy prawie cały czas z "ekranu echosondy" wydobywają się trzaski (podobne do dźwięków wysyłanych przez przetwornik po wyjęciu go z wody)Czy w waszych echach jest podobnie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Garmin Striker 7sv - podczas pracy prawie cały czas z "ekranu echosondy" wydobywają się trzaski (podobne do dźwięków wysyłanych przez przetwornik po wyjęciu go z wody)Czy w waszych echach jest podobnie ???Odepnij przetwornik. Sprawdź,jeśli ucichnie, to jest ok. Po prostu moduł sonarowy pracuje. Mam tak samo na gpsmap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piernik
Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina?
Top użytkownicy dla tego pytania
124
117
86
61
Popularne dni
28 Lip
37
17 Maj
32
23 Wrz
26
1 Lis
24
Top użytkownicy dla tego pytania
psulek 124 odpowiedzi
miramar69 117 odpowiedzi
Koza11 86 odpowiedzi
godski 61 odpowiedzi
Popularne dni
28 Lip 2016
37 odpowiedzi
17 Maj 2018
32 odpowiedzi
23 Wrz 2016
26 odpowiedzi
1 Lis 2016
24 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
@1: Dla wyraźniejszych odczytów ClearVu możesz użyć 800khz, które wyraźniej od 455khz zobrazują obiekt na dnie SideVu to obrazowanie boczne, masz zapewne jedną częstotliwość-455khz, używasz do obejrze
Sady
Może coś takiego ? Szeroki stożek,brak GPS,menu intuicyjne .full HD
Paprykarz
No i tu Kamil się mylisz, wystarczy kupić Garmina bo na nim było widać zestaw a na HB ni chu**
Opublikowane grafiki
1665 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi