piernik Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pingvinas Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 (edytowane) Combo tak myślę ze oznacza komplet.Ja mam tenhttp://www.cabelas.c...v&WTz_stype=GNUi mam komplet.Ten z twojego linku niema sonara bocznego SideVü. Edytowane 28 Lipca 2016 przez pingvinas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 (edytowane) widzę że masz podobny dylemat jak ja kiedyś... kup w Polsce .... będziesz spokojnie spał Edytowane 28 Lipca 2016 przez Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pingvinas Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 (edytowane) Mnie akurat przywozi mama z Usa. I zaznaczam ze kupowałem z tego sklepu. Edytowane 28 Lipca 2016 przez pingvinas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 (edytowane) skoro chcesz tam kupić, to zapytaj ich mejlowo o to aby mieć pewnośćGwarancję oczywiście będzie miał ale w USA, cenowo różnica spora, tam 1700 zł w Europie ok 2800 zł a w Polsce 3149 zł. Edytowane 28 Lipca 2016 przez wuran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Za 1700 sam bym się może skusil na zmianę systemu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 jeśli jeszcze nie kupiłeś to weź 7SVtylko 100 USD więcej a będziesz miał sonar boczny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pingvinas Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Za 2 tygodnia będę miał sondę to powiem czy ma Polski i metry.Ale przed zakupem orientowałem się i prawdo podobnie ma,dla tego zakupiłem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 jeśli jeszcze nie kupiłeś to weź 7SVtylko 100 USD więcej a będziesz miał sonar bocznyTeż tak myślę, że warto by dołożyć i kupić z boczniakiem. Cena 500$ to jakieś 2200zł a u nas 3400.Gra warta świeczki jeżeli w zestawie jest przetwornik, pytanie jeszcze jaki bo w polskim zestawie jest GT 52 HW-TM a tam nie piszą jaki jest. Ten przetwornik w cabelasie sam kosztuje 300$. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pingvinas Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Poczekaj 2 tygodnie dam znać.Albo jak złapie matule na Skype i jeszcze nie ma spakowanej sondy do torby otworzy opakowanie i sprawdzi jaki sonar. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 (edytowane) Chyba trzeba patrzeć na opis- powinno gdzieś pisać INTERNATIONAL . Wtedy jest pewność , że ma język polski i miary metryczne. Nie do końca trzeba dawać wiarę w opis. W USA jest kilka systemów (zależy od producenta( i nie wszystkie posiadają język polski i miary metryczne. Niektóre dedykowane są na tylko Ameryki , Australię i oceanję.O KOMPLETACH NIE WSPOMINAJĄC, TRZEBA SPRAWDZAĆ CZY RZECZYWIŚCIE ECHO ZAWIERA PRZETWORNIK!!! Edytowane 28 Lipca 2016 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pingvinas Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Tam jest informacja.To urządzenie nie obsługuje języka fińskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Poczekaj 2 tygodnie dam znać.Albo jak złapie matule na Skype i jeszcze nie ma spakowanej sondy do torby otworzy opakowanie i sprawdzi jaki sonar.Spoko, ja nie jestem wyrywny, nim coś kupię to trochę potrwa. Jeżeli jest to pełny zestaw za 500$ to gra warta świeczki, trzeba jeszcze by ktoś to przywiózł w tych pieniądzach, wiadomo co mam na myśli .U nas zakup to jest bezproblemowa gwarancja, to też jest duży plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pingvinas Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 (edytowane) Przetłumaczyłem opinie klientów z tego linku.Czy to są wyposażone w przetwornik?3 miesiące, 4 tygodnie temuPrzez buckmeisterODPOWIEDZ NA TO PYTANIENajlepsza OdpowiedźNajlepsza OdpowiedźTak, ten pakiet jest wyposażony w przetwornik CHIRP 77 / 200kHz. -FUNT3 miesiące, 3 tygodnie temuPrzez GarminProductExpertCzy ta helpful?5unhelpful2To jest wyposażony w przetwornik. Przetwornik posiada wszystkie elementy montażowe do zamontowania zarówno na pawęży lub silnika trolling.Kraj: Stany ZjednoczoneStan: Wirginia ZachodniaWiek: 46-55Płeć: Mężczyzna3 miesiące temuPrzez Fish4bucksCzy ta helpful?4unhelpful0Tak robi i jest wyposażony w elementy montażowe dla silnika trolling i pawężyKraj: Stany ZjednoczoneStan: WirginiaWiek: 56-65Płeć: Mężczyzna3 miesiące, 3 tygodnie temuPrzez Plugman Edytowane 28 Lipca 2016 przez pingvinas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pingvinas Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Tak wychodzi ze ma przetwornik GT20-TM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 No tego się spodziewałem że ma cienki przetwornik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 GT -20 nie jest taki cienki, do DV spoko się nada,poza tym jak ktoś szuka szerokiego stożka na płytką wodę to jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 GT -20 nie jest taki cienki, do DV spoko się nada,poza tym jak ktoś szuka szerokiego stożka na płytką wodę to jest OK.Ja myślę o 7SV, o tym modelu myślę,czy ma przetwornik w komplecie i jaki? Jak jest to GT-20 to czy echo będzie dobrze pracowało przy sonarze bocznym, czy nie trzeba zakupić GM 52. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pingvinas Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 (edytowane) No właśnie na GT-20 nie ma sonara bocznego.Tylko sonda ma takom funkcje. Edytowane 28 Lipca 2016 przez pingvinas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 (edytowane) to zadajcie pytanie sprzedającemu tj Cabelas, patrząc tylko w taki opis nikt nie odgadnie co to przetwornikNp W Julii było swego czasu echosondy Lowrance HDI ale tylko z przetwornikiem 83/200 zamiast z 83/200/455/800 Edytowane 28 Lipca 2016 przez wuran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pingvinas Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Prze ciesz przetłumaczyłem odpowiedz na pytanie klienta z Cabelasa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 (edytowane) to zadajcie pytanie sprzedającemu tj Cabelas, patrząc tylko w taki opis nikt nie odgadnie co to przetwornikNp W Julii było swego czasu echosondy Lowrance HDI ale tylko z przetwornikiem 83/200 zamiast z 83/200/455/800Liczę na kolegów biegłych w angielskim, ale odpowiedź nie daje pewności, że jak ktoś kupi to nie będzie to TM 20 i wówczas zostanie dokupienie TM 52 a to już się średnio opłaci. Dostaniesz z kiepskim przetwornikiem i wtopa na całego .Czyli jest odpowiedź - TM 20, żaden interes. Edytowane 28 Lipca 2016 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Ja myślę o 7SV, o tym modelu myślę,czy ma przetwornik w komplecie i jaki? Jak jest to GT-20 to czy echo będzie dobrze pracowało przy sonarze bocznym, czy nie trzeba zakupić GM 52.Do SV czyli boczny sonar to powinien być GT -52 MINIMUM.Myślałem że chodzi o DV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Nie kupujcie z przetwornikiem GT-52!!! Strasznie mały kąt widzenia. Sparzycie sięWiem, bo przerabiałem to już w praktyce.Więcej w temacie o Garmin 71SV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 (edytowane) Psulek ostatnio miał GT-52 na sprzedaż , ale to już niezła suma - sporo ponad 1000zl chyba 1500 dokładnie. Edytowane 28 Lipca 2016 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 (edytowane) Nie kupujcie z przetwornikiem GT-52!!! Strasznie mały kąt widzenia. Sparzycie sięWiem, bo przerabiałem to już w praktyce.Więcej w temacie o Garmin 71SV.Andrzej, takie są w zestawie.To wypada kupować same echo i osobno przetwornik?Sam TM 52 w usa kosztuje 300$. Edytowane 28 Lipca 2016 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piernik
Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina?
Top użytkownicy dla tego pytania
124
117
86
61
Popularne dni
28 Lip
37
17 Maj
32
23 Wrz
26
1 Lis
24
Top użytkownicy dla tego pytania
psulek 124 odpowiedzi
miramar69 117 odpowiedzi
Koza11 86 odpowiedzi
godski 61 odpowiedzi
Popularne dni
28 Lip 2016
37 odpowiedzi
17 Maj 2018
32 odpowiedzi
23 Wrz 2016
26 odpowiedzi
1 Lis 2016
24 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
@1: Dla wyraźniejszych odczytów ClearVu możesz użyć 800khz, które wyraźniej od 455khz zobrazują obiekt na dnie SideVu to obrazowanie boczne, masz zapewne jedną częstotliwość-455khz, używasz do obejrze
Sady
Może coś takiego ? Szeroki stożek,brak GPS,menu intuicyjne .full HD
Paprykarz
No i tu Kamil się mylisz, wystarczy kupić Garmina bo na nim było widać zestaw a na HB ni chu**
Opublikowane grafiki
1665 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi