piernik Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Voldemort Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Jeśli przetwornik "strzela" to zrozumiałe, że w ten sposób wysyła sygnał, natomiast "strzelający" ekran już mnie mocno zastanowił.Kilka echosond w życiu miałem, a tej praca mnie zastanawia/niepokoi.Wielu z użytkowników jerkabait.pl ma takie echo - czy w waszych ekranach też są takie objawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patron Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 mialem 7 teraz mam 9 i nie slyszalem nic takiego o czym piszesz chyba ze poprostu nie zwrocilem na to uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rapek Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Jeśli przetwornik "strzela" to zrozumiałe, że w ten sposób wysyła sygnał, natomiast "strzelający" ekran już mnie mocno zastanowił.Kilka echosond w życiu miałem, a tej praca mnie zastanawia/niepokoi.Wielu z użytkowników jerkabait.pl ma takie echo - czy w waszych ekranach też są takie objawy ?Nic takiego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 U mnie cisza na echomap Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Voldemort Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Dziękuję za odzew - niestety będzie trzeba skorzystać z serwisu Nowe echo, trzy razy na wodzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Voldemort Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Muszę pochwalić serwis Garmina - wysłałem echo kurierem do diagnozy/naprawy w piątek, a we wtorek otrzymałem echo + nowy przetwornik z powrotem ! Mało mi się zęby o podłogę nie potłukły jak odbierałem przesyłkę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartek1989 Opublikowano 9 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Pobierał ktoś ostatnio mapy społecznościowe? Od wczoraj mam problem "błąd połączenia z serwerem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartek1989 Opublikowano 9 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 kontaktowałem się z garminem i problem leży po stronie serwera. Informatycy już nad tym pracują 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GregorS Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 (edytowane) Jak coś ma się zepsuć to 13 [emoji853]... Przestało wyświetlać jedną stronę SV, spotkał sie ktoś z takim czymś?Garmin Striker 7SV z GT40 Piny w złączkach wyglądają normalnie. Kabel przetwornika cały bez uszkodzeń. Echo przywrócone do ustawień fabrycznych, nic nie zmieniło. Moj typ że przetwornik pada [emoji58]. Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Edytowane 14 Września 2021 przez GregorS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartek1989 Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Przetwornika na podmiankę od kogoś nie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GregorS Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Będę musiał poszukać... Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Według mnie padł przetwornik/kabel od niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GregorS Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Według mnie padł przetwornik/kabel od niego.Tak myślałem, ale łudziłem się że może cos innego [emoji853] Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 schindler Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Może ktoś wrzucić zdjęcie GT40 samego przetwornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarasR Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Google : Garmin GT40 / grafika. Do wyboru do koloru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawelkr55 Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Witam.Mam, myślę typowy problem ze strickerem 5# Uszkodzeniu uległ przewód do przetwornika. Serwis proponuje zakup nowego przetwornika wraz z przewodem. Jest to spory koszt-około 700zł, Czy nie da się dolutować nowej wtyczki z kawałkiem czterożyłowego przewodu? Ew. gzie to kupić,lub gdzie w Warszawie się z tym udać? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 MZ uzyj "etonow" (https://sklep-elektronik.pl/szybkozlacza-i-kostki-elektryczne/szybkozlaczki-telefoniczne-zelki-ur-trzyzylowa-etony-3610.html) - takie zaciskowe pastylki wypelnione zelem - nie trzeba do nich odizolowywac przewodu - w srodku sa nozyki co go natna. nie bawilbym sie w nic wiecej - zrobic "semi prowizorycznie " etonami i na wode - sprawdzic czy dziala. oczywiscie kazda zyla osobnym etonem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawelkr55 Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Dzieki. Ale, żeby połączyć etonami, potrzebna jest mi wtyczka z kawałkiem kabelka, bo uszkodzenie nastąpiło na połączeniu wtyczki i przewodu. Gdzie zdobyć taką wtyczkę z przewodem czterożyłowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Dzieki. Ale, żeby połączyć etonami, potrzebna jest mi wtyczka z kawałkiem kabelka, bo uszkodzenie nastąpiło na połączeniu wtyczki i przewodu. Gdzie zdobyć taką wtyczkę z przewodem czterożyłowymKabel przejściówkę moze kup i odetnij gniazdo od niego i wtyk od przetwornika i wtedy je połączysz, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vBartek Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Taka przejsciówka powinna Ci pomóc. Sam niedawno szukałem do małej modyfikacji takiego kabla ale znalazłem inne rozwiązanie mojego "problemu".https://www.garmin.com/en-IE/p/102224 A tutaj przykład jak można to naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 (edytowane) Witam.Mam, myślę typowy problem ze strickerem 5# Uszkodzeniu uległ przewód do przetwornika. Serwis proponuje zakup nowego przetwornika wraz z przewodem. Jest to spory koszt-około 700zł, Czy nie da się dolutować nowej wtyczki z kawałkiem czterożyłowego przewodu? Ew. gzie to kupić,lub gdzie w Warszawie się z tym udać? . Są dwie opcje: 1. uszkodziłeś mechanicznie które widać, np: śruba silnika. Wtedy trzeba wyciąć uszkodzony kawałek i połączyć. Spore szanse, że to wystarczy. Najlepiej zostawić ekran z wyciętego kawałka, żeby było jak połączyć i zachować ciągłość ekranowania. 2. Uszkodzenie wtyczki/kabla przy wtyczce - tego nie widać - tak się robi od ciągłego wpinania/wypinania - wtyczka wchodzi ciężko i często wciskając ją przeginasz kabel. Po x-cyklach pękają os tego żyły. Wtedy trzeba poszukać dawcy wtyczki 4pin. Najprościej ją pozyskać z rozgałęziacza od Striker, przejściówki 8->4 pin. Części jako takich nie ma. Edytowane 17 Lutego 2022 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawelkr55 Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Dzięki serdeczne za porady. Przejściówka zakupiona, czekam na dostawę i będę próbował jakoś to połączyć, tak żeby działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mefff Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Ma ktos garmina strikera sv9 i plywa na silniku elektryczny z maximaizerem ? Czy wystepuja zaklucenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GregorS Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Ma ktos garmina strikera sv9 i plywa na silniku elektryczny z maximaizerem ? Czy wystepuja zaklucenia ?Występują, w bezszczotkowych tez... . Trzeba pobawić sie ustawieniami, jak nie pomoże zmienić miejsce montażu na któryś bok (jeśli to możliwe). Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Ma ktos garmina strikera sv9 i plywa na silniku elektryczny z maximaizerem ? Czy wystepuja zaklucenia ?Tak ,u mnie na pontonie mam silniki z maksymizerem- rufowy osapian i dziobówka, sieją- zwłaszcza po 800khz. Odseparowanie kabli echa od prądowych, uziemienie ekranu, może dokupienie ferrytowych filtrów na kable i jest poprawa delikatna w sonarze bocznym. W 2d filtrem zakłóceń głównie pracujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piernik
Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina?
Top użytkownicy dla tego pytania
124
117
86
61
Popularne dni
28 Lip
37
17 Maj
32
23 Wrz
26
1 Lis
24
Top użytkownicy dla tego pytania
psulek 124 odpowiedzi
miramar69 117 odpowiedzi
Koza11 86 odpowiedzi
godski 61 odpowiedzi
Popularne dni
28 Lip 2016
37 odpowiedzi
17 Maj 2018
32 odpowiedzi
23 Wrz 2016
26 odpowiedzi
1 Lis 2016
24 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
@1: Dla wyraźniejszych odczytów ClearVu możesz użyć 800khz, które wyraźniej od 455khz zobrazują obiekt na dnie SideVu to obrazowanie boczne, masz zapewne jedną częstotliwość-455khz, używasz do obejrze
Sady
Może coś takiego ? Szeroki stożek,brak GPS,menu intuicyjne .full HD
Paprykarz
No i tu Kamil się mylisz, wystarczy kupić Garmina bo na nim było widać zestaw a na HB ni chu**
Opublikowane grafiki
1665 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi