piernik Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 eljotnes Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Ma ktos garmina strikera sv9 i plywa na silniku elektryczny z maximaizerem ? Czy wystepuja zaklucenia ?u nie spoko, oddzielne zasilanie na silnik i echo, kable na przeciwnych burach i nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bulionn Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 Witam kolegów . Mam pytanko jak mam zwinięty kabel od przetwornika w tz świński ogonek to będą jakieś zakłócenia w odczycie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 Nie będzie mam echo jakieś 10cm od przetwornika więc cały ten kabel zwinięty i spięty trytką sobie leży za monitorem. Echo Vivid 9. Wysłane z mojego SM-N770F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bulionn Opublikowano 5 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Joka Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Jest jeszcze możliwość zakupu striker 9 cali z gt40 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Joka Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Jest jeszcze możliwość zakupu striker 9 cali z gt40 ?? Ktoś może ma jakiś namiar na sklep ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartek1989 Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 A szukałeś w ogóle? https://allegro.pl/oferta/garmin-striker-vivid-9sv-z-gt40-tm-11172732050 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Joka Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Pytałem o strikera z GT40 ten co w aukcji jest bez przetwornika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartek1989 Opublikowano 22 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Spytaj się sprzedawcy czy w końcu to z przetwornikiem czy bez, patrząc po cenie to raczez z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawelkr55 Opublikowano 13 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Witam.Do Strikera 5cv kupiłem nowy przetwornik GT20 i po założeniu okazało się że nie widzi i nie pokazuje dna i głębokości. Po powrocie do ustawień fabrycznych pokazuje jedynie jakieś pionowe pasySerwis proponuje pogwarancyjną wymianę samej echosondy na nową za 7 stówek . Co to może być i co radzicie robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Witam.Do Strikera 5cv kupiłem nowy przetwornik GT20 i po założeniu okazało się że nie widzi i nie pokazuje dna i głębokości. Po powrocie do ustawień fabrycznych pokazuje jedynie jakieś pionowe pasySerwis proponuje pogwarancyjną wymianę samej echosondy na nową za 7 stówek . Co to może być i co radzicie robić?Bardziej wyglada to na uszkodzony przetwornik niż na uszkodzony ekran …. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawelkr55 Opublikowano 14 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Sprawdzałem na innej łódce z takim samym przetwornikiem i to samo - nie widzi dna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krajes Opublikowano 12 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 (edytowane) Czy poleci mi ktoś jakiś uchwyt do przetwornika do rufy w łódce w przyzwoitej cenie? Czy ten będzie ok? https://allegro.pl/oferta/uchwyt-przyssawka-do-przetwornika-echosondy-garmin-10950160561 Czy striker 9 cali zmieści się w tą torbę? https://allegro.pl/oferta/mikado-torba-fishfinder-cover-na-echosonde-uwi-002-9179913014 Edytowane 12 Lipca 2022 przez krajes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TwoFlower Opublikowano 12 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 (edytowane) Czy striker 9 cali zmieści się w tą torbę? https://allegro.pl/oferta/mikado-torba-fishfinder-cover-na-echosonde-uwi-002-9179913014W opisie aukcji jest wyraźnie napisane cytuje:"Bez problemu zmieścimy do niej ekran nawet siedmio-calowej echosondy" koniec cytatu.Zatem śmiało podejrzewam że 9cali nie wejdzie.takie big covery zaczynają się w okolicach 400-580zl niestety. Np tutaj https://www.bigcover.pl/#zamowienieCeny powalają. Edytowane 12 Lipca 2022 przez TwoFlower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krajes Opublikowano 12 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 Ok, w tą na pewno wejdzie.https://allegro.pl/oferta/eldorado-duza-torba-cover-na-echosonde-9-cali-big-9652591590 Pytanie jeszcze o ten uchwyt na przetwornik - nie wiem co wybrać ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kostom63 Opublikowano 12 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2022 (edytowane) Cześć, zależy jaki masz przetwornik. Jeśli duży i ze skanem bocznym, a pływasz na silniku to przy tak wysoko umieszczonym przetworniku zasłonisz wiązkę. Jest temat o uchwytach do echosond poczytajTomekhttp://jerkbait.pl/topic/24310-uchwyt-do-przetwornika-echosondy/page-60#entry3030605 Edytowane 12 Lipca 2022 przez kostom63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krajes Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 GT52 - ze skanem bocznym. Czyli najlepiej będzie opuścić go poniżej śruby silnika - wyglada na to ze najlepiej sprawdzi się typowy metalowy uchwyt do przykręcenia do pawęże żeby móc opuścić przetwornik jak najniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartek1989 Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Albo obrócić pod łódkę u zamienić strony w echu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Ok, w tą na pewno wejdzie.https://allegro.pl/oferta/eldorado-duza-torba-cover-na-echosonde-9-cali-big-9652591590 Dokładnie mam taką od jesieni i jest git. O 13 dzisiaj będzie używana... Echo wchodzi na styk, kupiłem najtańsze bo po wydaniu kasy na echo nie miałem na więcej. Odłamałem tylko gniazdo ładowania ale to moja wina, chciałem go użyć do czego innego. Miałem kupić lepsze po czasie, ale przechodziło już kilkaset godzin i działa więc nie ruszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 GT52 - ze skanem bocznym. Czyli najlepiej będzie opuścić go poniżej śruby silnika - wyglada na to ze najlepiej sprawdzi się typowy metalowy uchwyt do przykręcenia do pawęże żeby móc opuścić przetwornik jak najniżej.Nie. Jak masz miejsce, to zrób sobie cos takiego jak pokazałem u siebie na Sonary i mapy: potem odwróć przetrwornik pod łódkę i zamień strony wyświetlania sonaru bocznego w echu. Opuszczanie poniżej śruby silnika jest ostatecznością, generuje duże opory i trzeba tego uniknąć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Panowie, jest sposób na transfer map QD z ekranu do telefonu z pominięciem udostępnienia? Bo trasy i wpt- wiadomo, że można przerzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 13 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2022 Panowie, jest sposób na transfer map QD z ekranu do telefonu z pominięciem udostępnienia? Bo trasy i wpt- wiadomo, że można przerzucić. Nie wiem tego, a ktoś pyta, więc może tutaj są osoby obeznane w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gumowy Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Można, z pamięci nie powiem jak ale jak bende przy echo to napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GregorS Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Można, z pamięci nie powiem jak ale jak bende przy echo to napiszę.Nie można. AC zasysa ze społeczności i wtedy wyświetla.Bylo by idealnie gdyby to tak działało ale Garminowi na tym akurat nie zależy. Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 15 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Dzięki za potwierdzenie, bo nie spodziewałem się mimo wszystko,że można ominąć serwery Garmina, by mieć izobaty ze strikera dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piernik
Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina?
Top użytkownicy dla tego pytania
124
117
86
61
Popularne dni
28 Lip
37
17 Maj
32
23 Wrz
26
1 Lis
24
Top użytkownicy dla tego pytania
psulek 124 odpowiedzi
miramar69 117 odpowiedzi
Koza11 86 odpowiedzi
godski 61 odpowiedzi
Popularne dni
28 Lip 2016
37 odpowiedzi
17 Maj 2018
32 odpowiedzi
23 Wrz 2016
26 odpowiedzi
1 Lis 2016
24 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
@1: Dla wyraźniejszych odczytów ClearVu możesz użyć 800khz, które wyraźniej od 455khz zobrazują obiekt na dnie SideVu to obrazowanie boczne, masz zapewne jedną częstotliwość-455khz, używasz do obejrze
Sady
Może coś takiego ? Szeroki stożek,brak GPS,menu intuicyjne .full HD
Paprykarz
No i tu Kamil się mylisz, wystarczy kupić Garmina bo na nim było widać zestaw a na HB ni chu**
Opublikowane grafiki
1665 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi