piernik Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Wiem, że to nie giełda, ale mam do oddania 4 szt. folii ochronnych na ekran strikera 5. W dziale "oddam" pewnie nikt by nie zauważył, a szkoda wyrzucać, więc proszę Moderatorów o przymknięcie oka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemek_M Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Wiem, że to nie giełda, ale mam do oddania 4 szt. folii ochronnych na ekran strikera 5. W dziale "oddam" pewnie nikt by nie zauważył, a szkoda wyrzucać, więc proszę Moderatorów o przymknięcie oka Poproszę 1 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomchaf11 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Też poproszę 1szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 (edytowane) Zostały 2szt. Edytowane 7 Stycznia 2023 przez thug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomchaf11 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Też poproszę 1szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Do 9 gdzie kupie? Wysłane z mojego SM-N770F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Nie wiem. Ja kupiłem na ali do 7, przyszły do 5, dlatego akcja powyżej. Później kupiłem na allegro do 7, okazała się bardzo źle zwymiarowana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Granturismo Opublikowano 11 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Czy ktoś orientuje się może, kiedy na polskim rynku miał premierę aktualny model Striker Vivid 4? Słyszałem, że planowany jest nowy model i nie wiem, czy to właśnie Vivid 4 jest tym nowym modelem, czy dopiero jakiś ma się pojawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JeepH Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Może ktoś z kolegów wie gdzie mogę kupić samą wtyczkę kabla zasilającego do Garmin Vivid 9sv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JeepH Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Może ktoś z kolegów wie gdzie mogę kupić samą wtyczkę kabla zasilającego do Garmin Vivid 9sv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Też kiedyś szukałem do strikera, nikt nie potrafił pomóc, w oficjalnej sprzedaży raczej nie istnieje taki element. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 eljotnes Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Do 9 gdzie kupie? Wysłane z mojego SM-N770F przy użyciu Tapatalkana ali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Można zapytać w sklepie Trigar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JeepH Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Wtyczkę z kablem można dostać bez problemu, tylko troszkę drogo to wychodzi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 (edytowane) Może ktoś z kolegów wie gdzie mogę kupić samą wtyczkę kabla zasilającego do Garmin Vivid 9sv?Swego czasu były gotowe kable na Allegro za Ok. 100 złociszy Sam dokupowałem do 92sv Edytowane 5 Marca 2023 przez sero1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 6 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Gotowe kable zawsze były i są nadal. Cena około 120zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stefan02 Opublikowano 7 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Witam.Garmin Striker 9sv z gt 52.Czy mała głębokość wody (3m) ogranicza zasięg penetracji scanu bocznego -jeżeli tak to do ilu w przybliżeniu.Czy zasięg zależy wyłączne od mocy sygnału (inny przetwornik).Średnia książkowa głębokość w moim łowisku to 3,5 m .Mam zamiar kupić echosondę i męczą mnie takie dylematy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 7 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Spokojna twoja głowa na tych głębokościach w 455khz można śmiało strzelać na boki powyżej 30m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stefan02 Opublikowano 7 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Wystarczy 20 aby czytelne .Zastanawiałem się przy tej głębokości kąt stożka nie ogranicza zasięgu.Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 7 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 (edytowane) Tu masz pokazane co można zobaczyć na płytkim w bocznym od Garmina. https://youtu.be/OPMvq2ojj9E?t=380 Polecam dwa materiały strikerowe z płytkiej wody u mnie na YT z playlisty Garminowej Edytowane 7 Marca 2023 przez Maciej_K 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gumowy Opublikowano 7 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 (edytowane) Wystarczy 20 aby czytelne .Zastanawiałem się przy tej głębokości kąt stożka nie ogranicza zasięgu.Dziękuję.Przy 25m na stronę i glebokości 2,5m widać wiele szczegółów takich jak rośliny( rozpoznasz czy to kapelony czy rogatki) , kamienie, trawę, żwir, ryby itp. [emoji2526] Edytowane 7 Marca 2023 przez gumowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stefan02 Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Informacji poszukuję od jakiegoś czasu.Nie byłem ukierunkowany na konkretną markę-echosondę.Filmy oglądałem wcześniej-te też. Nie wiedziałem na co zwrócić uwagę.Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 davidc Opublikowano 8 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Witam Serdecznie Forumowiczow, Jestem tutaj nowy i chcialbym poprosic o pomoc w doborze elektorniki .Niedługo wybieram się do Szwecji na sandacza i zamiast wynajmować ,zastanawiam się nad kupnem jakieś echosondy.Znalazłam kilka używek ale nie bardzo wiem która się lepiej sprawi:- Lowrance Elite 7 Ti z przetwornikiem Active Imaging 3w1 600€- Lowrance Hook Reveal 7 ze przetwornikiem TripleShot 400€- Nowy Garmin Striker Vivid z przetwornikiem GT52HW-TM 760€.Będzie głównie służył do łowienia wertykalnego.Ceny podane w euro gdyż przebywam po granicami Polski.Dziękuję za wszelkie rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spokoj8byku Opublikowano 17 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Witam jak w tytule, zakupiłem Garmina Striker Vivid 5cv w zestawie z przetwornikiem podlodowym i chce teraz dokupić przetwornik do pontonu/ małej łodzi, czy Garmin GT24UHD-TM będzie się nadawał do tej echosondy? Dodam że to mój pierwszy sprzęt, wcześniej stosowałem Deepera Chirp+Pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 17 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Przenieś ten post do działu strikerowego opcją zgłoś, co do zasady -nie wiem czy będzie rozpoznany ten prztwornik przez strikera Cv, do tego modelu echosondy dedykowanym będzie gt20, który jest mocniejszym od 24UHD. Sonaru bocznego nie będziesz miał w modelu CV z jakimkolwiek przetwornikiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piernik
Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina?
Top użytkownicy dla tego pytania
124
117
86
61
Popularne dni
28 Lip
37
17 Maj
32
23 Wrz
26
1 Lis
24
Top użytkownicy dla tego pytania
psulek 124 odpowiedzi
miramar69 117 odpowiedzi
Koza11 86 odpowiedzi
godski 61 odpowiedzi
Popularne dni
28 Lip 2016
37 odpowiedzi
17 Maj 2018
32 odpowiedzi
23 Wrz 2016
26 odpowiedzi
1 Lis 2016
24 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
@1: Dla wyraźniejszych odczytów ClearVu możesz użyć 800khz, które wyraźniej od 455khz zobrazują obiekt na dnie SideVu to obrazowanie boczne, masz zapewne jedną częstotliwość-455khz, używasz do obejrze
Sady
Może coś takiego ? Szeroki stożek,brak GPS,menu intuicyjne .full HD
Paprykarz
No i tu Kamil się mylisz, wystarczy kupić Garmina bo na nim było widać zestaw a na HB ni chu**
Opublikowane grafiki
1665 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi