piernik Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spokoj8byku Opublikowano 17 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Ok dzięki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 danek Opublikowano 22 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 Witam,Potrzebuję na szybką jakąś instrukcje do ustawienia 9 tki.Na Yutub, jest dużo filmików, potrzebował bym jakiś sprawdzony i dokładnie opisany.Prośba o podesłanie.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 22 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 Garmin Striker 7, 9 SV - YouTube 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 danek Opublikowano 22 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 Witam,Potrzebuję na szybko jakąś instrukcję do ustawienia 9 tki.Na Yutub, jest dużo filmików, potrzebował bym jakiś sprawdzony i dokładnie opisany.Prośba o podesłanie.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 danek Opublikowano 25 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 Pany , podeślecie jakiś zacną instrukcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radeqs Opublikowano 25 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2023 Przejrzałeś filmiki, do których linka podesłał @Maciej_K? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 danek Opublikowano 26 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 Tak, dzięi zbiegły się dwa posty w tym samy czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zorroo85 Opublikowano 16 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Jakie polecacie mocowania do przetwornika GT 52 - mocowania na łodzi.Druga sprawa czy spotkał się ktoś z tematem, że silnik elektryczny powoduje zakłócenia ?Garmin Striker Vivid 9Sv z GT52HW-TM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 16 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Witam panowie nie wiem czy był taki temat albo wątek w temacie jak radzicie sobie z ekranem w słońcu. Wczoraj do szału mnie doprowadzało to że widzę swoje odbicie w ekranie na nie to co wyświetla :/ dodatkowo na bocznym nie widziałem ryb na na tradycyjnym mase...coś mi się chyba poprzestawiało od zeszłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Werem Opublikowano 16 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 Witam panowie nie wiem czy był taki temat albo wątek w temacie jak radzicie sobie z ekranem w słońcu. Wczoraj do szału mnie doprowadzało to że widzę swoje odbicie w ekranie na nie to co wyświetla :/ dodatkowo na bocznym nie widziałem ryb na na tradycyjnym mase...coś mi się chyba poprzestawiało od zeszłego roku.Jedyna rada, to ta. https://e-fishtech.pl/produkt/berleypro-oslona-garmin-gps-map-1223-xsv-visor/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 binio1111 Opublikowano 11 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 Takie pytanie. Striker 7 VIVID CV z GT-20. Jeżeli podłączę do niego przetwornik GT-40 to będzie obsługiwał SV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartek1989 Opublikowano 12 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 Tak, obsluguje gt 40 i gt 52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 binio1111 Opublikowano 12 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 Oki. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 14 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 (edytowane) Że sama wymiana przetwornika z CV zrobi SV????? Edytowane 14 Lipca 2023 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartek1989 Opublikowano 14 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 (edytowane) A były strikery 7 bez sv? Bo mogę się mylićIle wtyczek masz z tylu echo? Edytowane 14 Lipca 2023 przez Bartek1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 14 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 Na stikerze 7cv nie będzie sv po zmianie przetwornika. Będą tylko funkcje zgodnie - tradycyjny i cv. Tak, są Strikery 7" bez sv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartek1989 Opublikowano 27 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 (edytowane) Świruje mi echo, lewa strona sv gubi jasność. Po zwiększeniu jasności coś widać czyli tak jak by przetwornik odbiera sygnał zwrotny. Nie dzieje się to non stop ale raz częściej raz rzadziej.Miał już ktoś taki przypadek? Kable, styki przejrzałem i wydają się okej https://zapodaj.net/plik-Igfjng5H4L Dodam jeszcze ze przywracałem echo do ustawień fabrycznych, zmienialem częstotliwość na 800hz i bez zmian Edytowane 27 Lipca 2023 przez Bartek1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GregorS Opublikowano 27 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Świruje mi echo, lewa strona sv gubi jasność. Po zwiększeniu jasności coś widać czyli tak jak by przetwornik odbiera sygnał zwrotny. Nie dzieje się to non stop ale raz częściej raz rzadziej.Miał już ktoś taki przypadek? Kable, styki przejrzałem i wydają się okej https://zapodaj.net/plik-Igfjng5H4L Dodam jeszcze ze przywracałem echo do ustawień fabrycznych, zmienialem częstotliwość na 800hz i bez zmianPrzetwornik padł, miałem tak na SV.Wymiana na nowy [emoji52] Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hant3riX Opublikowano 1 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Czy są dostępne jeszcze Garminy 5/7 cali w wersji plus która podobno pozwala zapisywać swoje mapy? Chyba że ktoś mi to wyjaśni czym się różni 5cv od plus 5cv. Są wersję 7 SV plus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gadget Opublikowano 1 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 "plus" daje możliwość tworzenia własnych map. Można też korzystać z map udostępnionych przez innych użytkowników aplikacji ActiveCaptain Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 1 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Czy są dostępne jeszcze Garminy 5/7 cali w wersji plus która podobno pozwala zapisywać swoje mapy? Chyba że ktoś mi to wyjaśni czym się różni 5cv od plus 5cv. Są wersję 7 SV plus?Moduł WiFi jest w plusach 7 i 9 cali , w wersjach cv- bez bocznego sonaru oraz sv- z obrazowaniem bocznym. Plusy rysują izobaty, małe ekrany czyli 4 i 5 cali zapisują izobaty quickdraw w pamięci wew. urządzenia i jest to nietransferowalne do innego sprzętu ,aplikacji itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hant3riX Opublikowano 1 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Moduł WiFi jest w plusach 7 i 9 cali , w wersjach cv- bez bocznego sonaru oraz sv- z obrazowaniem bocznym. Plusy rysują izobaty, małe ekrany czyli 4 i 5 cali zapisują izobaty quickdraw w pamięci wew. urządzenia i jest to nietransferowalne do innego sprzętu ,aplikacji itp.Dziękuję za wyjaśnienie. Mam jeszcze tylko jedna wątpliwość. Czy w takim raziewersja garmin vivid to jest to sam co plus i posiada moduł wifi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kszysztof Opublikowano 1 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 Vivid posiada dodatkowe palety barw, moduł Wi-Fi od 7 cali wzwyż, tak jak już wcześniej napisał Maciej Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 1 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2023 (edytowane) Striker - sam GPS, bez możliwości tworzenia batymetrii, ale zapisuje ślady i punkty. Możliwość eksportu punktów i śladów przez przewód. Striker Plus - możliwość tworzenia batymetri. W modelach 7 i 9" jest wifi, co pozwala transferować mapy przez quickdraw community. Wszystkie modele umożliwiają transfer waypointów i śladów przez przewód. Striker VIVID - to samo co Plus, ale dołożono nowe palety kolorów w sv/cv Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Edytowane 1 Września 2023 przez psulek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hant3riX Opublikowano 5 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Zakupiłem 5 CV i wlaczajac na na sucho bez przetwornika nie było opcji Clearview, czy opcja ta wyskoczy po podłączeniu przetwornika? Czy trzeba ja wcześniej ustawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piernik
Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina?
Top użytkownicy dla tego pytania
124
117
86
61
Popularne dni
28 Lip
37
17 Maj
32
23 Wrz
26
1 Lis
24
Top użytkownicy dla tego pytania
psulek 124 odpowiedzi
miramar69 117 odpowiedzi
Koza11 86 odpowiedzi
godski 61 odpowiedzi
Popularne dni
28 Lip 2016
37 odpowiedzi
17 Maj 2018
32 odpowiedzi
23 Wrz 2016
26 odpowiedzi
1 Lis 2016
24 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
@1: Dla wyraźniejszych odczytów ClearVu możesz użyć 800khz, które wyraźniej od 455khz zobrazują obiekt na dnie SideVu to obrazowanie boczne, masz zapewne jedną częstotliwość-455khz, używasz do obejrze
Sady
Może coś takiego ? Szeroki stożek,brak GPS,menu intuicyjne .full HD
Paprykarz
No i tu Kamil się mylisz, wystarczy kupić Garmina bo na nim było widać zestaw a na HB ni chu**
Opublikowane grafiki
1665 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi