piernik Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Wszystko na temat kątów widzenia bazując na danych producentów napisałem już. Swoją drogą dziwne że nie można kupić w zestawie z tańszym i moim zdaniem lepszym gt40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Wszystko na temat kątów widzenia bazując na danych producentów napisałem już. Swoją drogą dziwne że nie można kupić w zestawie z tańszym i moim zdaniem lepszym gt40.Andrzej jak zapytałem w jednym ze sklepów, to powiedzieli że nie ma opcji zmiany, należy kupować z tym co jest, że Paweł miał nówkę 7sv w dobrej cenie, to będzie z GT 52.Bardziej mi o boczny chodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Jozi już dawno Ci mówiłem żebyś brał to 7 SV od Pawła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Jozi już dawno Ci mówiłem żebyś brał to 7 SV od Pawła.Wiesz, człowiek musi dojrzeć do decyzji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Pewnie że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Pewnie że tak.Priv, popatrz mam pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zestaw zmontowany na "szybko". Może będzie dzisiaj pierwszy test . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Ładnie Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Myślał ..myślał.. i wymyślał .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Idzie jeszcze uchwyt, ale ten bardzo mobilny bo w cooverze się mieści. Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Kilka dni popływam z echem 92SV Chirp i wrzucę porównanie obrazu 77 Chirp i zwykłego i 200 Chirp i zwykłego. Fajnie - to powinno rozstrzygnąć temat. PzdrNiestety, nie da się na jednym ekranie ustawić 77 i 77 chirp. Można tylko np. 200 chirp i 77 bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 To raczej normalne że się nie da. Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Pytanko, Miałem wczoraj okazję chwilę popływać ze strikerem 7 SV. W mojej 7 HDI nie mam tego problemu a przy garminie ciężko mi było to rozwiązać. Jak montujecie przetwornik na rufie (pawęży) żeby kolumna silnika nie przysłaniała jednej strony sideVu? Próbowałem opuścić pod silnik ale wtedy jakikolwiek skręt powodował przekręcenie się sztycy. Na burtę standardowa sztyca nie chciała się zmieścić. Płyuwałem z niewielką spaliną 3,5 KM gdzie kolumna silnika jest znacznie szersza niż np. w elektryku. Czy przy małej średnicy kolumny elektryka występuje ten sam problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 (edytowane) Spróbuj odsunąć przetwornik jak najbardziej w bok od silnika. U mnie jest około 50cm od kolumny i nic nie zawadza. Silnik 25 HP. Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez psulek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 (edytowane) U mnie podobnie jak u Pawła, a przetwornik mam na wysokości płyty kawitacyjnej i nie zauważyłem by coś zasłaniało. Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Ok łapię. Akurat miałem taką łódź do dyspozycji że sztycę można było zamontować tylko przy samym silniku przetwornik ok 7-10 cm od kolumny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Minimum to ok. 30cm Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raven88 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Niestety, nie da się na jednym ekranie ustawić 77 i 77 chirp. Można tylko np. 200 chirp i 77 bez. Miałem na myśli, żeby przepłynąć ten sam odcinek skanując 77, a następnie 77 chirp i zobaczyć czy jest różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Śmiga ktoś z 5 dv ? Jakieś opinie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 kolega ma, i sobie chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 kolega ma, i sobie chwaliTo kolega niech napisze parę słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 horac Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Ja mam 5dv od niedawna, fajne echo. Pokazuje luki ryb, strukture dna etc.Bawie sie natomiast ciagle z nawigacja bo nie wszystko jest intuicyjnie proste. Np majac dana trase i dodane do niej punkty, gdy usunie sie punkty osobnoto jesli trasa nie ma zadnego punktu tez jest usuwana. Troche to lipa, bo trzeba wtedy dbac o to zeby chociaz jeden punkt byl w trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bierjoza Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 (edytowane) Czy ktoś z użytkowników moze sie do tego odnieść??? Czy prawdą jest ze Striker'y maja wadę i nie zapamietują ustawień i po właczeniu wracaja ode do ustawień początkowych??i nie mozna nic poradzić bo urządzenia te ze wzgledu na brak slotu kart pamięci nie maja mozliwości aktualizacji oprogramowania??ponizej info z US: PLEASE BE AWARE that Garmin Striker has a major software issue that is showing up on consumer reviews! If you dial in the sonar setting to your liking and turn off the unit, when you power it back on, the settings will be back to defaults. In short, it is not saving the users sonar settings. Also this unit as you know has no chart card door to update the software so expect this issue to be around for a while. Worth reading the full review to see other common complaints. Please see below review: Edytowane 6 Września 2016 przez bierjoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sady Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Potwierdzam 7sv nie zapisuje po wyłączeniu czułości w 2d, a także jasności w dv i sv.Reszte zapisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 horac Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Hmm 5dv nie ma tego problemu;] Ja mam soft 2.60 a wy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piernik
Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina?
Top użytkownicy dla tego pytania
124
117
86
61
Popularne dni
28 Lip
37
17 Maj
32
23 Wrz
26
1 Lis
24
Top użytkownicy dla tego pytania
psulek 124 odpowiedzi
miramar69 117 odpowiedzi
Koza11 86 odpowiedzi
godski 61 odpowiedzi
Popularne dni
28 Lip 2016
37 odpowiedzi
17 Maj 2018
32 odpowiedzi
23 Wrz 2016
26 odpowiedzi
1 Lis 2016
24 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
@1: Dla wyraźniejszych odczytów ClearVu możesz użyć 800khz, które wyraźniej od 455khz zobrazują obiekt na dnie SideVu to obrazowanie boczne, masz zapewne jedną częstotliwość-455khz, używasz do obejrze
Sady
Może coś takiego ? Szeroki stożek,brak GPS,menu intuicyjne .full HD
Paprykarz
No i tu Kamil się mylisz, wystarczy kupić Garmina bo na nim było widać zestaw a na HB ni chu**
Opublikowane grafiki
1665 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi