Skocz do zawartości
  • 0

Echosonda Garmin STRIKER™

piernik

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Wszystko na temat kątów widzenia bazując na danych producentów napisałem już. Swoją drogą dziwne że nie można kupić w zestawie z tańszym i moim zdaniem lepszym gt40.

Andrzej jak zapytałem w jednym ze sklepów, to powiedzieli że nie ma opcji zmiany, należy kupować z tym co jest, że Paweł miał nówkę 7sv w dobrej cenie, to będzie z GT 52.Bardziej mi o boczny chodzi :D .

• 0

Pytanko,

Miałem wczoraj okazję chwilę popływać ze strikerem 7 SV. W mojej 7 HDI nie mam tego problemu a przy garminie ciężko mi było to rozwiązać. Jak montujecie przetwornik na rufie (pawęży) żeby kolumna silnika nie przysłaniała jednej strony sideVu? Próbowałem opuścić pod silnik ale wtedy jakikolwiek skręt powodował przekręcenie się sztycy. Na burtę standardowa sztyca nie chciała się zmieścić. Płyuwałem z niewielką spaliną 3,5 KM gdzie kolumna silnika jest znacznie szersza niż np. w elektryku. Czy przy małej średnicy kolumny elektryka występuje ten sam problem?

• 0

Spróbuj odsunąć przetwornik jak najbardziej w bok od silnika. U mnie jest około 50cm od kolumny i nic nie zawadza. Silnik 25 HP.

Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez psulek
  • Like 1

• 0

Ja mam 5dv od niedawna, fajne echo. Pokazuje luki ryb, strukture dna etc.

Bawie sie natomiast ciagle z nawigacja bo nie wszystko jest intuicyjnie proste. Np majac dana trase i dodane do niej punkty, gdy usunie sie punkty osobno

to jesli trasa nie ma zadnego punktu tez jest usuwana. Troche to lipa, bo trzeba wtedy dbac o to zeby chociaz jeden punkt byl w trasie.

• 0

Czy ktoś z użytkowników moze sie do tego odnieść???

Czy prawdą jest ze  Striker'y maja wadę i nie  zapamietują ustawień i po właczeniu wracaja ode do ustawień początkowych??
i nie mozna nic poradzić bo urządzenia te ze wzgledu na brak slotu kart pamięci nie maja mozliwości aktualizacji oprogramowania??

ponizej info z US:

PLEASE BE AWARE that Garmin Striker has a major software issue that is showing up on consumer reviews!  If you dial in the sonar setting to your liking and turn off the unit, when  you power it back on, the settings will be back to defaults.  In short, it is not saving the users sonar settings. Also this unit as you know has no chart card door to update the software so expect this issue to be around for a while.

Worth reading the full review to see other common complaints.

Please see below review:

post-45667-0-09643000-1473148974_thumb.jpg

Edytowane przez bierjoza