piernik Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 A takiej blachy nie masz? Chyba będzie jednak najlepiej przewiercić na wylot sztycę w 2 miejscach i przykręcić całość ze zdjęcia wyżej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Polskie sztyce są do du... Jak niektore kołowrotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 a takie coś by nie pomogło ?? Uchwyt do echosondy - adapter, redukcja Jaxon AK-AES900 Gdzie to można jeszcze kupić ? Jak masz namiar to podaj kupię nawet 100 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kacper524 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Ja znalazłem tu http://www.pirania-sklep.pl/akcesoria-spinningowe/echosondy-ponton-silnik/uchwyt-do-echosondy---adapter-redukcja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Niedostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dziubas123 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) tak było na pirani bałem się dać bezpośredni link bo żeby nie było, że coś reklamuje, na to tu wszyscy uczuleni .. Edytowane 23 Września 2016 przez dziubas123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 asafa Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) Sprawa wygląda tak ...Bez wiercenia nie obejdzie się. Miałem identyczny problem, chociaż to za dużo powiedziane, bo wiertarka załatwia sprawę w pare minut. Edytowane 23 Września 2016 przez asafa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Bez wiercenia nie obejdzie się. Miałem identyczny problem, chociaż to za dużo powiedziane, bo wiertarka załatwia sprawę w pare minut.http://jerkbait.pl/topic/67368-lowrance-elite-7-ti/page-10#entry1874783 a co to są za śruby przy tym rozwiązaniu zaokrąglone takie ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kacper524 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Niedostępny Niedostępny, pewnie kolega @Paprykarz wszystkie wykupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dziubas123 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 http://jerkbait.pl/topic/67368-lowrance-elite-7-ti/page-10#entry1874783 a co to są za śruby przy tym rozwiązaniu zaokrąglone takie ... ?wpisz sobie nakrętka z kapturkiem w wujka gOOgjak dobrze widzę to tam jest zwykła i dopiero ta z kapturkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Ja dałem nakrętki pojedyńcze z zabezpieczeniem plastikowym przeciw odkręcaniu, załatwiają sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Nakrętka kołpakowa Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Ja mam tak zrobione z GT40. Pewnie rozstaw ramion podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 (edytowane) Gdyby ktoś miał wątpliwości jak zamontować przetwornik GT20 na standardowej sztycy Trapera lub Jaxona to zgodnie z sugestiami powyżej powinno to wyglądać tak. Trzeba nawiercić w sztycy 2 dziurki lub powiększyć już istniejące Edytowane 24 Września 2016 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Ta blacha nie jest potrzebna. Powoduje tylko dodatkowe opory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Dlatego zawsze ją obcinam po tych rowkach , i do przykręcenia jej wystarczą samo gwintujące /nawiercające blacho-wkręty. Nie trzeba , aż takich śrób kolejowych stosować . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Ta blacha nie jest potrzebna. Powoduje tylko dodatkowe opory.Opór tutaj może i jest ale minimalny, blacha jest z obu stron z szerokim rowkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 (edytowane) "Opór" dopiero widać ,gdy zaczniesz płynąć w miarę szybko . Objawia się to widowiskowym pióropuszem (FONTANNĄ) za łódką , która też czasami lubi obficie chlapać wodę do łódki/pontonu lub zalewać silnik. PS: tnę po zewnętrznej stronie rowków. Edytowane 25 Września 2016 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 "Opór" dopiero widać ,gdy zaczniesz płynąć w miarę szybko . Objawia się to widowiskowym pióropuszem (FONTANNĄ) za łódką , która też czasami lubi obficie chlapać wodę do łódki/pontonu lub zalewać silnik. PS: tnę po zewnętrznej stronie rowków.ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Ma ktoś jakiś patent na ustawienia startowe bez przedzierania się przez manuala w GT20, w Strikerze 5 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Ta blacha nie jest potrzebna. Powoduje tylko dodatkowe opory.Zauważ,że to są inne przetworniki i inne mocowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wsw1515 Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 (edytowane) Koledzy poda ktoś namiary gdzie kupię w necie Polskim sklepie"ochraniacz klapke" na ekran do 7 sv.I podpowie jak najlepiej zamontować go w coverze condora,chodzi mi jak go wpasować w tą piankę,co jest tam wycięta,bo coś nie mogę tam bo wpasować. Edytowane 4 Października 2016 przez wsw1515 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pingvinas Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Ja kupowałem tuhttps://www.trigar.pl/pl/c/Oslony-ochronne/421 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Koledzy poda ktoś namiary gdzie kupię w necie Polskim sklepie"ochraniacz klapke" na ekran do 7 sv.I podpowie jak najlepiej zamontować go w coverze condora,chodzi mi jak go wpasować w tą piankę,co jest tam wycięta,bo coś nie mogę tam bo wpasować.Spytaj u Psulka tu na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 norbertkrakow Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 (edytowane) Czym się różni 7DV od 7SV ? Przetwornikiem ? Ściągam sobie z USA i nie wiem co wybrać. Proszę o pomoc. Różnica w cenie 200 zł. Edytowane 26 Października 2016 przez norbertkrakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piernik
Czy może ktoś- coś więcej wie na ten Striker 7SV temat niż na stronie Garmina?
Top użytkownicy dla tego pytania
124
117
86
61
Popularne dni
28 Lip
37
17 Maj
32
23 Wrz
26
1 Lis
24
Top użytkownicy dla tego pytania
psulek 124 odpowiedzi
miramar69 117 odpowiedzi
Koza11 86 odpowiedzi
godski 61 odpowiedzi
Popularne dni
28 Lip 2016
37 odpowiedzi
17 Maj 2018
32 odpowiedzi
23 Wrz 2016
26 odpowiedzi
1 Lis 2016
24 odpowiedzi
Popularne posty
Koza11
@1: Dla wyraźniejszych odczytów ClearVu możesz użyć 800khz, które wyraźniej od 455khz zobrazują obiekt na dnie SideVu to obrazowanie boczne, masz zapewne jedną częstotliwość-455khz, używasz do obejrze
Sady
Może coś takiego ? Szeroki stożek,brak GPS,menu intuicyjne .full HD
Paprykarz
No i tu Kamil się mylisz, wystarczy kupić Garmina bo na nim było widać zestaw a na HB ni chu**
Opublikowane grafiki
1665 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi