Skocz do zawartości
  • 0

Echosonda Garmin STRIKER™

piernik

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Bez wiercenia nie obejdzie się. Miałem identyczny problem, chociaż to za dużo powiedziane, bo wiertarka załatwia sprawę w pare minut.

http://jerkbait.pl/topic/67368-lowrance-elite-7-ti/page-10#entry1874783

a co to są za śruby przy tym rozwiązaniu zaokrąglone takie ... ?

• 0

Gdyby ktoś miał wątpliwości jak zamontować przetwornik GT20 na standardowej sztycy Trapera lub Jaxona to zgodnie z sugestiami powyżej powinno to wyglądać tak. Trzeba nawiercić w sztycy 2 dziurki lub powiększyć już istniejące :)

post-62389-0-62792300-1474761012_thumb.jpg

post-62389-0-19883600-1474761013_thumb.jpg

post-62389-0-78288500-1474761013_thumb.jpg

post-62389-0-71690200-1474761014_thumb.jpg

Edytowane przez Robert Crocker

• 0

"Opór"  dopiero widać ,gdy zaczniesz płynąć w miarę szybko . Objawia się  to widowiskowym pióropuszem (FONTANNĄ) za łódką ;)  :) , która też czasami lubi obficie chlapać wodę do łódki/pontonu lub zalewać silnik.

PS: tnę po zewnętrznej stronie rowków.

Edytowane przez miramar69
  • Like 1

• 0

"Opór"  dopiero widać ,gdy zaczniesz płynąć w miarę szybko . Objawia się  to widowiskowym pióropuszem (FONTANNĄ) za łódką ;)  :) , która też czasami lubi obficie chlapać wodę do łódki/pontonu lub zalewać silnik.

PS: tnę po zewnętrznej stronie rowków.

ok

• 0

Koledzy poda ktoś namiary gdzie kupię w necie Polskim sklepie"ochraniacz klapke" na ekran do 7 sv.

I podpowie jak najlepiej zamontować go w coverze condora,chodzi mi jak go wpasować w tą piankę,co jest tam wycięta,bo coś nie mogę tam bo wpasować.

Edytowane przez wsw1515

• 0

Koledzy poda ktoś namiary gdzie kupię w necie Polskim sklepie"ochraniacz klapke" na ekran do 7 sv.

I podpowie jak najlepiej zamontować go w coverze condora,chodzi mi jak go wpasować w tą piankę,co jest tam wycięta,bo coś nie mogę tam bo wpasować.

Spytaj u Psulka tu na forum.