Gość anonymous Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Posiada ktoś może wyżej wyminioną łódź i chciałby podzielić się wrażeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Czy korzystałeś z wyszukiwarki? Tu jeden z kolegów przedstawia swoją łódźhttp://jerkbait.pl/topic/2244-nasze-%C5%82odzie/page-64?hl=%2B%C5%82%C3%B3d%C5%BA+%2Bpegazus+%2B430#entry1733483 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość anonymous Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 (edytowane) Nie ma praktycznie opinii co do tej łodzi (bynajmniej ja nie znalazlem) . Edytowane 19 Listopada 2015 przez Mały87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esoxlucius1 Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Przynajmniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość anonymous Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Dzieki za podanie linku Sprawdzałem na iPadzie i brak wyników :/ Teraz na komputerze pokazuje . Mój błąd sorki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bomber Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Brakuje mi w tej lodzi wanny na rufie do odplywu wody. Czasami ,gdy plyniemy szybko i nagle musimy zatrzymac lodz.moze nas zalac fala zwrotna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość anonymous
Posiada ktoś może wyżej wyminioną łódź i chciałby podzielić się wrażeniami?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi