wedkujacymarcin Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 shimano rarenium - mam 4000 waga 260g - na okonia rozmiar 2500/3000 - waga 200g!!! Mam ten pierwszy model ciemno szaro/złoty i utopiłem go w Wisełce (po godzinie orania wyłowiony:) Katowałem go do bólu na bolkach i na grubo na szczupłych. Praca maślana nie czuć bebechów nawet po takim traktowaniu nie to co w daiwach w tej cienie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Certate występuje w rozmiarze 2004 na rynku japońskim, podobnie zresztą jak luviasLuviasa prędzej trafić od prywatnych importerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 A ja mialem Rarenium starego i bebechy bylo czuc juz przy pierwszym nawijaniu zylki. Zadnego masla. Przecietniak do bolu. Plusem waga oraz jak to w Shimano, top hamulec i ukladanie linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 co do rarenium[jeśli mowa o FA] to fajne maszynki ale z tym katowaniem to bym uważał.słyszałem że zembatka napędowa w 4000 jest tej samej średniby co 2500,ale głowy nire dam.jeśli faktycznie tak jest to 2500 dłużej pochodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Stellka 2500 FE ,używka bo chyba nie dostaniesz za 1200 polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karbusd Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Też proponuje Daiwa Luvias. Posiadam rozmiar 2000 na okonia na lekko i 2500 pod klenia-jazia, użytkuję 2 rok i jestem mega zadowolony. Certate też będzie OK, ale jak ma być "trochę" używany to lepiej nowy i pewny Luvias. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Przyszedł do mnie Shimano Sephia SS C3000S. Na sucho sprawia lepsze wrażenie od Rarka. Waga 210 g. http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/products_id/26451/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi