Skocz do zawartości
  • 0

Street Fishing Game - 2015 - ONLINE

admin

Pytanie

Zaczynamy! Mimo, że to piątek to dla nas organizatorów zawody już wystartowały. Pewnie i większość z uczestników albo jedzie już do Wrocławia albo się przygotowuje albo co najmniej myśli o naszej imprezie. Wiele osob Brdzie nas śledziło ja internecie. Tym razem zaczynamy nadawać już od tego momentu online w specjalnym wątku tak byście mogli śledzić nasze wydarzenie krok po kroku. Zapraszamy!

ImageUploadedByTapatalk1447994683.018876.jpg

• Like 9

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Trzymam kciuki za Organizatorów.

Niezły nalot widzę musicie ogarnąć.

Za rok nie odpuszczę uczestnictwa.

A ja z niecierpliwością będę czekał , kiedy SF zagości w Krakowie. Tak się składa , że mam tam teściową i szwagra . U teściowej spanko , a u szwagra jak to u szwagra ;)  .Dlatego tam na pewno się pojawię.

Kraków też ma wspaniałe warunki do SF :) .

Teraz trzymam kciuki za warszawską ekipę , koledzy połamania :highfive: . Wierze w to, że jak ktoś łowi na przetrzebionej warszawskiej Wiśle , to w Wrocławiu da radę :) .

Edytowane przez pisarz
  • Like 5

• 0

A ja z niecierpliwością będę czekał , kiedy SF zagości w Krakowie. Tak się składa , że mam tam teściową i szwagra . U teściowej spanko , a u szwagra jak to u szwagra ;) .Dlatego tam na pewno się pojawię.

Kraków też ma wspaniałe warunki do SF :) .

Teraz trzymam kciuki z warszawską ekipę , koledzy połamania :highfive: . Wierze w to, że jak ktoś łowi na przetrzebionej warszawskiej Wiśle , to w Wrocławiu da radę :) .

@Pisarz, Warszawa juz zbiera intel na temat łowiska, gumy grzejemy w specjalnym naparze, główki uzbroiliśmy w barwy wojenne, tylko jeszcze wieczorne błogosławieństwo i atak;) postaramy się jak możemy, ale Breslau Team mocna, zwarta, zdeterminowana!
  • Like 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...