grzegorzp Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Hmm, trzeba będzie to sprawdzić! Kto wie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 I weź tu namów Kolegę na wspólny wypad i daj mu przynętę A myślałem, że moje wzdręgi były duże I na tym foto jeszcze z końca października temat mrówek na ten rok kończę.Do smużaków jeszcze wrócę tej zimy. W planach nowy model zupełnie innego pływającego robala. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 5,5 cm przed malowaniem 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Dwa brzydale przesadnie upaćkane, co czasem mi się zdarza gotowe do testowania sterów. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Pierwszy raz sklonowałem padlinę. Nic większego nie miałem Pomysły są różne. Standardowe to smużak i może wobler. Trzeci pomysł jest taki by zrobić go pływającego z jednym hakiem i podczepić do czeburaszki , co o tym myślicie? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Smużaka którego można poprowadzić pod powierzchnią bym wykupił Pływający z jednym hakiem, też może być super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Myślę że jak dasz się namówić na zamówienie paru przynęt to powiem że doskonały pomysł Pływak charakterystycznie zawisa dupcią do góry przy powierzchni... Jak wobler (niekoniecznie smużak) by się wynurzał do takiej pozycji to byłoby super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Taki własnie jest zamysł, by wisiał tyłkiem do góry i na czeburaszcze i drugi jako smużak. Podobno nie jest to przysmak ryb, ale i tak "spytam" je o to Tak w ogóle to niezły kiler z niego A tego, którego skopiowałem znalazłem zasuszonego latem przed drzwiami garażowymi chyba nigdy nie widziałem jak latają. Edytowane 9 Grudnia 2015 przez grzegorzp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Szczere gratulacje!Miło mi donieść, że zostałeś niniejszym uhonorowany statusem "twórca" Jest to docenienie Twych prac i dbania o wątek, a także nobilitacja, na którą w pełni zasłużyłeś. Pozdrawiam serdecznie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 14 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Dziękuję bardzo! Chyba w trochę przyspieszonym trybie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Przyjechało nadzienie do kolejnego wyzwania. Upchnąć to do niektórych robali. Ciekawe czy udźwigną. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Próbny odlew żółtobrzeżka po tuningu detali 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Robal zapowiada się mistrzowsko ! a toto coś wyżej będzie działało na zasadzie grzechotki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Tak, wyżej to są mini grzechotki, ale one będą testowane do innych smużaków - mrówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Super odwzorowanie detali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Jakoś przeoczyłem Twój wątek, ale już to nadrobiłem. Świetne woblery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Ciekawe jak taki robal z grzechotką będzie wabił rybska. W sumie prawie każde robactwo w wodzie robi trochę zamieszania więc powinno zadziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 (edytowane) Super odwzorowanie detali! Detale od góry są takie jak się odbiły a od dołu trochę wspomogłem dorabiając bardziej wyraziste, żeby po zalaniu farbą nie zginęły. Jak na razie używam tylko spray, pędzle itp. Nie mam aerografu. Edytowane 12 Stycznia 2016 przez grzegorzp 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Piękny ! Chyba pogadamy o cenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Cacy robaczki! Już ja się dowiem, gdzie mieszkasz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Świetne robactwo i wątek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zbrojeń ciąg dalszy. Etap klonowanie. Mix nowości i staroci do oczyszczenia z farfocli i dalszych prac. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polgregor Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Pamiętaj o kolegach z klubu !!Piękna robota!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Fajne Tworki...gratulacje dla Twórcy.. Czekam na dalszy rozwój tematu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Seryjka kilkunastu tych "dużych" 5,5 cm schnie w podkładzie już tydzień, trzeba będzie poszukać weny i przysiąść wieczorkiem do paćkania. Edytowane 20 Stycznia 2016 przez grzegorzp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi