DelTor0 Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zapowiada sie ciekawie Teraz tylko poczekac na malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Początki malowania 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polgregor Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Złote skarby ziemi podlaskiej.!!!Czekam aż jeden z tych żuczków wskoczy do wody.Będą efekty!!Piękna robota Grzesiu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Wyglądają obiecująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysio12 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 wow zuczek jest jak zywy.. ciekawe jak pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Fajne robale. Jakiej żywicy używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Nie wiem jak pracuje ale wizualnie kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 spinnerman, feather lite akurat ten wyszedł tak że jest ok tylko na powolnej wodzie, a w szybkim nurcie jest do d. , ale się nie zmarnuje, już wiem co i gdzie będę nim kusić z kolejnymi spróbuję powalczyć inaczej by były bardziej stabilne także w szybszym nurcie,może kiedyś nagram filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Wkleiłeś do tych żuków mikro grzechotkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Do tych nie, grzechotkę kupiłem do przetestowania w mrówkach, na razie jeszcze nie wklejałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 spinnerman, feather lite akurat ten wyszedł tak że jest ok tylko na powolnej wodzie, a w szybkim nurcie jest do d. , ale się nie zmarnuje, już wiem co i gdzie będę nim kusić z kolejnymi spróbuję powalczyć inaczej by były bardziej stabilne także w szybszym nurcie,może kiedyś nagram filmikPrzygnij mu ster , tak ze 30 stopni do dołu, w odległości 1/3 od przodu, na brzuszku wywierć otwór i nisko wkej 0,5 gramową śrucinę. Powinien hulać jak ta lala 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 dzięki, kolejne z większym obciążeniem wychodzą już ok! ale praca tego wariata mniej stabilnego jest ciekawsza za jakiś czas połowimy zobaczymy co ryby powiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Dokładnie. Nikt nie zweryfikuje przynęty lepiej od samych ryb Powodzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) Jeden z moich najłowniejszych żuków ma pracę nieregularną (skacze na boki). Jak go pierwszy raz założyłem grosza bym nie dał za niego a po roku łowienia ma honorowe miejsce w futerale kleniowo-jaziowym . Z ciekawością czekam aż kolega wymodeluje robale i mrówki z grzechotką. Podejrzewam że mogą być hitem. Edytowane 17 Lutego 2016 przez GoLoManoLo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Brawo TY :clappinghands: piękne przynęty!!!!!!Zamówiłbym osę na haku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 osy jeszcze nie było, ale skąd wiedziałeś że będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Chwilowy powrót do bardziej tradycyjnych metod rozmnażania woblerów Znalazłem zapomniane pudełko z drewniakami struganymi w 2014 roku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Kapitalne zdjęcia robisz przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 No , no kopara opadła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 na ostatnim większej głębi ostrości nie mogłem dać by nie ujawnić bałaganu w kotłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 (edytowane) Jak widać zapomniane pudełka mogą czasem miło zaskoczyć a spinacze od bielizny jak zawsze bezcenne Edytowane 25 Lutego 2016 przez GoLoManoLo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Takie tam banalne balsiaki z alu taśmą i osprejowaniem. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Absurdalny model na wieczornym warsztacie Ołów jest, teraz druty. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Witam, mam pytanie natury technicznej. Na wkrętki używam drutu spawalniczego o symbolu 308 Lsi - głównie 0,8 mm i czasami 1,0 mm - czy te obrotowe cążki dadzą radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi