grzegorzp Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) 0,8 skręcałem, a 1,0 nie, ale poszedłem sprawdzić z ciekawości skręcić 2 wkręty 1.0, dają radę.Jedno co mnie czasem w nich wkurza to, że drut pęka przy skręcaniu, nasmarowanie szczypiec jakby pomaga. Edytowane 1 Marca 2016 przez grzegorzp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart7 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Cześć,Gratuluję talentu, z przyjemnością ogłada sie tak dopracowane przynęty, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 W produkcji także te bardziej "normalne". Czyli trochę grocho-podróbek na użytek własny 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Śruciny 4,46 mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Kolego @grzegorzp chciałem zaznaczyć iż oprócz świetnie i oryginalne wykonanych przynęt zdjęcia na których je uwieczniasz są robione z dużym wyczuciem smaku i kadru. Fachowa robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 staram się żeby jakoś to wyglądało tom3k_lubin mam 5,50 i 4,50, powyżej te większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 ... a tymczasem na suszarce dynda kilka robali z różna ilością nadzienia 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 robale z grzechotką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 W produkcji także te bardziej "normalne". Czyli trochę grocho-podróbek na użytek własny Jakich kuleczek używasz do dociążania ? Kulki łożyskowe czy śrut do wiatrówki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) robale z grzechotką ? nie, te bez grzechotki póki co Jakich kuleczek używasz do dociążania ? Kulki łożyskowe czy śrut do wiatrówki ? śrut ołowiany do wiatrówki, a na początku śruciny ołowiane wędkarskie, dopóki nie wyrobiłem niepotrzebnego zapasu Edytowane 4 Marca 2016 przez grzegorzp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Migawki z dzisiejszego ustawiania robali w przydomowym bobrowym rozlewisku W zasadzie obyło się bez korekt. Na filmiku są 3 szt. jeden pływający i dwa tonące.Mało światła już było ale coś tam widać po przełączeniu na 1080pHD. https://www.youtube.com/watch?v=p5w1-WIzqSo 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Super filmik. Super!! A robaki jak żywe!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 świetny film i przynęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Super :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Sceneria z mordoru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 takie tam auto ustawienia pro tune z gopro, nagrywane wczoraj po 16-stej,kiedyś tam przy okazji wędkowania nagram w dzień w czystszej i płynącej wodzie, te i inne bardziej skaczące na boki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 W suszarni tłoczno. Jedne w lakierze inne dopiero w podkładzie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Fantastyczna praca tych robali na filmie . Tylko można Ci pogratulować ... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Mój chrabąszcz majowy z 2015 wyglądał tak ale jako, że ciągłe powielanie tego samego modelu nie daje tej "radości" w 2016 zaplanowałem zrobić nową wersję. Wzór do skopiowania już czeka. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Hehe dobre :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Zabawę zacząć czas 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertoPL Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Ten chrabąszcz z 2015 roku jest bez steru?Jak się takie coś prowadzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Ten chrabąszcz z 2015 roku jest bez steru?Jak się takie coś prowadzi? Były i ze sterem i bez steru. Bolenie lubią walić w nieruchomą przynętę, którą chwilę przed trzeba samemu ładnie zagrać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertoPL Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Ciekawi mnie jeszcze na jak dużą odległość lecą takie imitacje owadów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Ciekawi mnie jeszcze na jak dużą odległość lecą takie imitacje owadów? Waga moich smużaków to 2,5 do 4,5g przy 3-3,5 cm długości.Wędka 3,90 lub 4,20, żyłka w zależności od łowiska i pory roku od 0,16 do 0,20 ze względu na letnie zarastanie nawet na całej szerokościi lecą że hoho 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi