grzegorzp Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Stare modele w nowej małej serii. Część już dostała stery i czeka na ustawienie, a te jeszcze w kolejce do sterów.Żółtobrzeżki na testach zaliczyły już 2 gatunki, 55, 60 i 75 cm, ale niestety nie te co trzeba 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Gdyby nie druciane oczka to pomyślał bym żeś smakowite praliny obfotografował Żółtobrzeżki o smaku adwokat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Chrabąszcz majowy z ubiegłego roku jak żywy wobki 1-wsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Owady bez steru, ostatnio mi to chodziło po głowie. Miałem też drugą myśl. Sama kotwiczka wygląda nienaturalnie najbardziej wisząc pod owadem. Może przeszedł Ci przez głowę hak z odwłoka wystający? Teoretycznie jeśli znajdowałby się na grzbiecie owada byłby dla ryby niewidoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 W ubiegłym roku zrobiłem jednego z hakiem pojedynczym, jest na 1 stronie wątku, ale skierowanym w dół, przyznaje bez bicia, leży w pudełku nie testowany jeszcze na rybach, z hakiem do góry też były/są plany, w ogóle to różnych nowych planów jest tyle że... hoho lecz czasu na wszystko brak, spokojnie po kolei będą nowości, od razu wszystkiego mieć nie można bo co potem Bezsterowe robiłem tylko chrabąszcze, na bolenie się sprawdzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 26 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 (edytowane) W pracowni letni zastój, wkleję więc kilka w miarę świeżych fotek rybek złowionych na moje przynęty. Jaź z żółtobrzeżkiem gościł już w wątku Jazie 2016, łowcą i autorem tej fotki jest Kol. @undre Więcej fotek trafia na mój profil na Fb. Edytowane 26 Maja 2016 przez grzegorzp 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Ladny zestaw rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Na Fb jest jeszcze ładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Cholera nie przeglądam wątków w lure zbyt dokładnie a tu takie rzeczy chrabąszcz i żółtobrzeżek, muszę je mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 30 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Guciolucky ja też nie wszędzie zaglądam. Mój telefon sam tu przed chwilą wszedł i kopara opadła Piękna robota. Brawo.Teraz już będę zaglądał regularnie. PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 oj tam oj tam Aktualnie regularnie mało co się dzieje, bo w letnich miesiącach krucho z wolnym czasem na tę zabawę. Guciolucky, najnowszy model real chrabąszcza jest cały czas w stanie "nie mam czasu zabrać się za wykańczanie" A żółtobrzeżków parę mam, więc jak masz chęć na potestowanie i obiecasz ładne fotki z rybami o ile zasmakują , to daj adres na PW, prześlę coś do testów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Mrówki futbolówki Co, jak, po co, dlaczego... https://www.facebook.com/wedkarskimokiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Gotowy na mecz 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) ...powrót z zaświatów, pogoda taka a nie inna, że czas podziałać, no bo jak nie teraz to kiedy w kolejce po czarny... Edytowane 26 Lutego 2017 przez grzegorzp 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Zapowiada sie seria żółtobrzeżka,bedzie cos na giełdę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 będzie ich trochę ponad własny użytek, zainteresowanych zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Będą tonące czy tylko pływaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 już są, zarówno tonące jak i pływające przy prowadzeniu schodzące pod wodę (nie są to smużaki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Grzegorzu wklej foty jak będą gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 a proszę bardzo 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 To jest żółtobrzeżek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Ile ważą tonące żółtobrzeżki i jak głęboko mogą zejść ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 tonące pomiędzy 3,5 a 4g różnie obciążam, szybko tonące wolno tonące w zależności od potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 i kolejne w przygotowaniu... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi