Skocz do zawartości

IMAGO LURES

grzegorzp

Rekomendowane odpowiedzi

Owady bez steru, ostatnio mi to chodziło po głowie. Miałem też drugą myśl. Sama kotwiczka wygląda nienaturalnie najbardziej wisząc pod owadem. Może przeszedł Ci przez głowę hak z odwłoka wystający? Teoretycznie jeśli znajdowałby się na grzbiecie owada byłby dla ryby niewidoczny. :)

W ubiegłym roku zrobiłem jednego z hakiem pojedynczym, jest na 1 stronie wątku, ale skierowanym w dół, przyznaje bez bicia, leży w pudełku nie testowany jeszcze na rybach, z hakiem do góry też były/są plany, w ogóle to różnych nowych planów jest tyle że... hoho :) lecz czasu na wszystko brak, spokojnie po kolei będą nowości, od razu wszystkiego mieć nie można bo co potem :)

Bezsterowe robiłem tylko chrabąszcze, na bolenie się sprawdzają.

• 1 miesiąc temu...

W pracowni letni zastój, wkleję więc kilka w miarę świeżych fotek rybek złowionych na moje przynęty.

Jaź z żółtobrzeżkiem gościł już w wątku Jazie 2016, łowcą i autorem tej fotki jest Kol. @undre

Więcej fotek trafia na mój profil na Fb.

jaz.jpg

klen1.jpg

klen2.jpg

okon.jpg

bolen.jpg

Edytowane przez grzegorzp
  • Like 9

oj tam oj tam ;)

Aktualnie regularnie mało co się dzieje, bo w letnich miesiącach krucho z wolnym czasem na tę zabawę.

Guciolucky, najnowszy model real chrabąszcza jest cały czas w stanie "nie mam czasu zabrać się za wykańczanie" :D

A żółtobrzeżków parę mam, więc jak masz chęć na potestowanie i obiecasz ładne fotki z rybami o ile zasmakują ;), to daj adres na PW, prześlę coś do testów :)

• 3 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...